Som bedrift er det viktig at sikkerheten alltid er helt i topp. Slik minsker du både risikoen for innbrudd og herverk, og du øker samtidig tryggheten på arbeidsplassen for deg og dine kolleger. AB Låsservice tilbyr skreddersydde avtaler til små og store bedrifter slik at du alltid har tilgang til profesjonell låsservice. På http://ablaasservice.no/laasservice/bedrift-serviceavtale/ kan du lese mer om slike serviceavtaler, og bli mye klokere på hvordan du kan ha glede av det i hverdagen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Mednorskekart.no sørger Norges Kartinstitutt for å gjøre relevant informasjon om turisme og reiseruter, nyttige varsler om vær og trafikk samt alltid oppdaterte kart tilgjengelige for alle nordmenn og turister som skal ferdes på de norske veier. De skaper et nytt konsept innen kartsegmentet med en nyskapende og brukervennlig nettside som integrerer en lang rekke løsninger på området. Det er fokus på å gi den best mulige tjeneste til brukerne, som kan være alt fra turister og privatpersoner til næringsdrivende. Kartene er veldig nøyaktige og brukbare for alle, og samtidig er de utstyrt med en rekke funksjoner som kan gjøre bilreisen enklere, raskere og tryggere. Blant annet kan du se markering av interessepunkter på veien, finne ladestasjoner eller bare navigere rundt på de norske veier.

Likes

Comments

Når du skal komme deg fra A til B er det godt å vite hvilken kjørerute som er enklest og raskest. Og det er ikke alltid nok med et kart som viser den korteste veien. Andre faktorer som aktuell trafikk, værforhold, bompenger osv. kan nemlig være relevante å ta med i vurderingen for å spare tid og penger på turen. Norges Kartinstitutt sørger for at du alltid er oppdatert på den nyeste informasjon og med de nyeste varsler. Finn viten om kø og øvrige trafikkforhold, bompenger, aktuelle reisetider og tilmed ferjestrekninger på nettsiden for å være best mulig forberedt på din kjøretur.

Likes

Comments