Alla vet ju att ju djur gör så att man mår mycket bättre och de kan jag faktiskt hålla med om till 100 %! Sen jag började med hästar så har jag börjat mått mycket mycket bättre och de tyder ju bara på en sak att djur gör så man mår bättre.

Jag vet egentligen inte vad jag hade gjort utan hästarna eller djuren överhuvudtaget eller vart jag hade varit idag om jag inte hade träffat dessa underbara djur. Om jag är en dag utan dom så kan jag till och med bara då bli nedstämd, då jag verkligen vill vara med dom varje dag.

Klas han gör verkligen nytta. I princip varje dag som jag är med han så mår jag genast mycket bättre. Bara jag tar in han och myser så mår jag mycket bättre och de menar jag verkligen. Den som inte tror mig kan träffa mig innan jag åker till stallet och efter så märker ni skilland på mig helt klart. Han är nog de underbaraste djuret jag har haft och självklart kommer jag ha han länge till. Eller ja tills döden skiljer oss åt eller vad man ska säga. För denna häst älskar jag över allt annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja nu kommer lite uppdatering om vad jag för om dagarna har ju jobbat och så. Även varit till Klas och sträckt ut hans rygg. Märker redan skillnad efter en vecka! Blir så mycket bättre. Så nu är de vila och vila för han sen så ska jag upp i sadeln igen! Får se hur mycket energi den hästen kommer ha 😂

Sen hade jag lite miljöträning med han i stallet för någon dag sen och han bryr sig inte som ni märker på bilden. Har även hjälpt min syster med att flytta saker. Om en hel vecka flyttar jag! Måste typ packa ner lite mer saker och så.

Men nu ska jag ta och lägga mig för vart ganska så sent.

Likes

Comments

Jag har varit förlovad två gånger och jag har gjort om exakt samma misstag två gånger vilket jag självklart ångrar mycket! Första gången var de självklart att stressa fram som säkert väldigt många har gjort och jag sa även till mig själv nästa förhållande ska jag minst vänta 1 år! Gjorde jag de? Nej de gjorde jag verkligen inte.

Min andra förlovning var de inte lika stressigt, men han och jag bråkade väldigt mycket och varför vi förlovade oss vet jag faktiskt inte heller. Jag kände väl för de eller något sånt.

Idag har jag en underbar pojkvän som jag har varit tillsammans med i över 2 år och vi är inte förlovade! Jag känner att jag har vuxit på mig mycket sen dom tidigare förhållande och jag vill vänta tills tiden är inne. De märks väl vad som händer, nu vill inte jag köpa ringar eller något liknande för de är inte de billigaste heller. Dom jag köpte kostade 500 kr styck, vilket var mitt studiebidrag då jag gick i skolan.

Så alla som tänker på förlovning eller något liknande. Vänta ett bra tag innan ni förlovar er jag vet hur underbart de kan kännas och hur bra de kännas att vara tillsamman med någon och man vill göra allt jättefort. Men jag har vuxit upp och väntar så får vi se vad som händer. Men kan säga även fast jag inte är förlovad älskar jag han lika mycket ändå!


Likes

Comments

Jag är en person som kollar mycket på filmer och kommer nog alltid vara de också. Jag älskar verkligen filmar, jag kollar på filmer dagligen. Alltid innan jag lägger mig och sover, då brukar jag redigera bilder och skriva ner blogginlägg och kolla på en serie eller film. 

Fast jag älskar nog mer att kolla på serier än filmer faktiskt. Varför vet jag inte riktigt men dom är mer intressantare kan man väl säga. Sen de jag föredrar är ju självklart skräck, men går ju även med andra filmer också. Som beck och Johan falk också. Men bäst tycker jag Johan falk är av dom två helt klart! 


Då mitt kollage inte ville funka så fick de istället bli vanliga Google bilder . Ska försöka få till de i helgen. ​

Likes

Comments

Jag är en person som inte brukar handla över internet. Förutom hööks och börjes då, men har näst in till aldrig från utlandet. Då jag har varit väldigt skeptisk mot de. De har jag nog alltid varit, sen kom ju wish in.

Då gjorde jag ett köp för att se om de kom eller inte. De gjorde de och jag kan säga att sakerna där ifrån är jag mer än nöjd med! Vissa saker kanske inte fungerar jättelänge och är kanske inte jätte hållbara. Men jag har beställt mycket kläder därifrån och har även beställt ett tangentbord och datormus och båda fungera klockrent! Så jag är mer än nöjd över de.

Jag tycker då man ska börja med internethandel så ska man ta reda på hur företagen är eller liknande. Att man tar reda på fakta först eller köper något för en liten slant som jag gjorde. Den kostade max 20 spänn. De tycker jag att man kan lägga ut i alla fall. Men som sagt jag är nöjd med sakerna, men storlekarna stämmer ju inte riktigt med svenska haha.​


Klicka på bilderna för att komma till sidan :)

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva om mitt jobb igen. Då jag såg en på Facebook som delade en länk om mitt så kallade jobb. De är ju så att vi blir "utarbetade".

Jag säger de beror helt på vart någonstans du bor och hur du pratar med din chef och lägger upp hur du ska jobba och sånt. Jag säger att där jag jobbar där får jag trappa upp lugnt, jag behöver verkligen inte stressa eller något liknande. Vilket jag är väldigt glad över, annars vet jag inte riktigt hur de hade blivit. Om ett ställe blir för jobbigt för mig så slipper jag fara och jag är väldigt glad över de.

Sen beror de också helt på vilka man jobbar med också. Så jag skulle säga att trots att vi har skadad rygg, diagnos, ja allt möjligt så blir inte vi utarbetade. De sägs mycket, men fakta kommer ingen få veta. Men de blir jag väldigt less på! De är rent ut sagt lögner en del sprider om Samhall. De är helt jädra sjukt, man tror att man vet men i vanliga fallet så gör man inte de. Man skickar in och hoppas att de blir publicerat. Vilket de vart denna gång, men jag säger emot ganska så mycket.

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva lite om tatueringar då jag har sett flertal har tatueringar. Jag är en av dom också och de är jag faktiskt stolt över. Jag gjorde min för kanske 4 år sen om inte jag minns helt fel. De var även värt varenda öre! Efter de så började mina knän krångla också så jag har ju ett minne av de haha.

Men i alla fall jag är med i en Facebook grupp då var de en som var 15 år som ville ha en tatuering, skulle tatuera sig hos en kompis föräldrar eller något liknande. Sen var de en som var kanske lika gammal som mig om inte lite yngre eller något sånt. I alla fall över 18 år som skrev vänta tills du blir 18 istället. Jag håller helt och hållet med där faktiskt! Varför stressa fram? Kroppen är inte heller färdigväxt då man är 15 år.

Jag minns själv då jag var i den ålder och jag och Linda åkte med en kompis till Stugun och han jobbade som tatuerare. Men jag visste att jag inte skulle få för mina föräldrar heller, så jag väntade istället. Jag tycker de är väldigt snyggt med tatuering och om jag får riktigt med pengar så kommer jag att tatuera mig igen troligen. Vet exakt vad men de vill jag inte säga.

Likes

Comments

Alltså dom som läser min blogg vet att jag har väldigt mycket vänner runt omkring mig. Dom ställer alltid upp oavsett vad, dom skulle kunna komma till mig 3 på natten om något har hänt (vissa av dom i alla fall). Men vem litar jag till fullo på egentligen?

Jo de är ju självklart att jag litar mest på Linda. Hon och jag har känt varandra sen vi var kanske 1 år. Vi har alltid varit med varandra så länge både hon och jag kan minnas. De är faktiskt tack vare våra föräldrar då dom umgicks då vi var små bebisar haha. Men sen kom de bara automatiskt att jag och hon var med varandra. För de är man ju om man är grannar och är lika gamla osv.

Men vi har haft våra bråk, men vi har alltid löst dom förr eller senare. Sen vill man inte direkt bråka med sin bästa vän, speciellt inte den som betyder allt för en och de gör hon verkligen! Om hon skulle försvinna jag vet faktiskt inte vad jag skulle säga eller vart jag skulle ta vägen för hon är nog den jag skriver med om jag mår dåligt eller liknande. De är inte så att jag skriver till Fredrik och skriver att jag mår dåligt. Visst jag har skrivit de några gånger, men inte så många gånger som jag skrivit de till Linda eller ringt henne och sagt de.

Men i alla fall de är den vännen jag alltid kommer lita på oavsett vad och hon litar på mig också till fullo. De vet jag utan att fråga henne.


Likes

Comments

Att hålla humöret uppe kan verkligen vara svårt flertal gånger kan jag säga. Mitt humör kan ändras på bara en sekund, vilket jag inte direkt tycker om. Men de beror också på vart jag är och vad jag är med för folk och så. Men jag vill ju alltid ha mitt humör på topp. Men för de mesta är de på topp och ja de blir bara bättre och bättre för min del. 

Men jag försöker alltid att vara glad jämnt. De jag oftast gör för att hålla humöret uppe de är mestadels att jag är med min häst och mår bara bra av att vara med han och han är det djuret som jag verkligen tycker om över allt annat. Om han skulle bli dålig, jag skulle seriöst göra allt för att han skulle bli bra igen då. 

Sen har vi självklart min kille och han är nog den jag berättar precis allt för. De går inte beskriva hur mycket jag älskar han. Självklart mår jag också bra då jag pratar med han eller är med han för han är den jag aldrig vill förlora. Sen vill jag inte heller förlora min häst heller. De hoppas jag verkligen inte att jag gör.

Sen gör jag saker hela tiden, som jag är i stallet näst in till dagligen. Jag är en person som inte kan sitta still och inte göra något alls. De är ganska så tråkigt enligt mig eller vad man ska säga. Så antingen är jag i stallet eller så håller jag på med bilder eller blogg. Ja jag gör något i alla fall. 


Bildkälla: ​http://weknowyourdreams.com/happy.html

Likes

Comments

​Jag kan säga att jag inte har svårt för att skaffa nya vänner längre. Förut då jag gick i skolan hade jag jätte svårt för de kan jag säga. Men de svåra för mig är att hitta nya vänner. Dom jag jobbar med funkar ju men jag minns så väl första dagen hur nervös jag var. 

Jag hämtade min kontakt person för att jag inte visste vart jag skulle gå in eller något alls då jag aldrig hade varit där tidigare. Så jag hämtade henne sen var de i princip bara jobba i 2 timmar. Efter ett tag kom de mer och mer folk som jag inte hade träffat förut. 

Visst de var en gammal klasskompis och så. Men resten hade jag inte ens träffat eller hört talas om. En del kan jag faktiskt prata ganska mycket med en del inte. Sen har jag faktiskt skaffat en ny vän nyligen. 

Hon och jag klickade ganska så fort, en del gör jag verkligen de med. De beror helt på hur personen är också. Sen kan jag inte lita på alla heller, på grund av saker som har hänt tidigare. Men de tar verkligen tid för mig, visst vill man lita på dom på en gång och kunna säga saker man kanske inte kan till alla andra. Men de kommer ju alltid med tiden. 


Likes

Comments