Äntligen är det sportlov hihi!!! Igår hann jag inte blogga men nu kommer jag vara mer aktiv på min blogg, speciellt under lovet. Hur som helst igår efter skolan träffa jag några vänner och vi hade kul hem hos en av dem då, sedan rörde vi oss mot en café och softa där. Och senare på kvällen köpte min syster pizza och godis vi kollade på film. Idag ska jag åka och fixa mina naglar kommer att komma bilder på det senare.
Sen ska jag kanske till Stockholm med några tjejkompisar! :)

  • 102 readers

Likes

Comments

Inte så många dagar kvar tills jag ska tatuera in en text men har inte bestämt riktigt vad för text och vart. Funderar på göra vid nyckelbenet. Här är lite bilder som exempel!

  • 98 readers

Likes

Comments

Äntligen lördag nu ska jag bara sova ut mig efter igår kväll som var helt oplanerad. h
Hur som helst igår var jag nere på stan och kolla lite på smink, var bara tvungen att köpa vissa smink produkter som jag har velat testa nu ett bra tag.
Jag började morgonen med en jätte bra film som var super bra och åt godaste chokladen. Nu ska jag duscha och kanske hinner blogga senare under kvällen har ändå inget planerad.

  • 89 readers

Likes

Comments

Jag längtar verkligen till Canada och New york ett bra tag kvar men så sjukt kul kommer det att bli, här är lite bilder på storstäder i canada som Toronto och Montreal och även staden som aldrig sover New York. Längtar verkligen till hösten nu haha!!

  • 97 readers

Likes

Comments

Shiit åt godaste pannkakorna idag som jag gjorde själv, till pannkakorna hade jag lite gott med men asså det var så sjukt gott hihi!! Här är bilder på resultaten! :)

Likes

Comments

Urban Decay - Naked 3 paljetten är helt klart favorit sminket!! Det är så fina naturliga färger och dem formar verkligen ögonen och sitter super snyggt på. Det är något jag rekommenderar verkligen, du kan ha det på vardags, när du ska på fin middag eller på någon fest liksom det passar till allt!! Finns på kicks att köpa, pris - 485kr.

  • 97 readers

Likes

Comments

Idag så softa jag tog det lugnt och kollade på film åt godaste frukten ochså!! Nu ska jag ut med några tjejkompisar och ha kul så vi hörs!

  • 92 readers

Likes

Comments

Idag var det riktigt stressig dag men nu är det äntligen slut!!!

Likes

Comments

  • 114 readers

Likes

Comments