Fashion, Event , Social Media

Her kommer det jeg ville dele med dere...

Jeg skal jobbe på Vixen Influencer Awards 2017 og jeg gleder meg helt sykt!

Kjente at jeg bare ville dele akkurat det, for det er noe jeg virkelig har håpet på å kunne få jobbe med under praksisen.

I fjor het prisutdelingen "Vixen Blog Awards". Nå er det ikke bare blogg som benyttes av influencere lenger, det er i tillegg til blogg blitt plattformer som Instagram, Snapchat og Youtube. Vixen Blog Awards ble ikke dekkende nok og "Blog" er nå byttet ut med ordet "Influencer".

Alt er hemmelig frem til den store kvelden, så blir ikke mye mer jeg deler om akkurat det, før etter det hele har gått av stabelen. Har allerede fått en del ansvar, så det blir spennende og jeg gleder meg til all erfaringen jeg får!


Trykk her for mer info om V.I.A 2017!

- J


Vixen Influencer Award

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Fashion, Social Media, Photography

Under praksisen har jeg også jobbet litt med sosiale medier for Arkaden Shopping. Her var vi innom for å ta bilder til Facebook og for å høre om salget de hadde + hva som var på tilbud. Jeg elsker å ta bilder og jeg elsker sosiale medier, så dette var midt i blinken for meg! Selv om jeg akkurat nå bare bruker mobilkameraet mitt, synes jeg det er gøy å ta bilder av alt mulig og se ting fra deres beste side. Litt som med mennesker i virkeligheten. Tar bilder av alt fra en fin utsikt, pene farger, kult interiør, spennende arkitektur til en vakker blomst. Det jeg liker med fotografi er at man kan få noe til å se helt annerledes ut, eller få andre til å se det som er fotografert, på en helt ny måte. Noe man ellers ser på som kjedelig kan plutselig bli vakkert og det er ganske fint å tenke på synes jeg.

- J

Likes

Comments

Event

Heihei!♡ Jeg var med på å jobbe med et litt større event. Lansering av nye Ford Fiesta! Var helt sykt gøy og jeg var helt sykt sliten dagen etter selve eventet. Her fikk jeg være med fra startfasen med å velge designet og formulere teksten til invitasjonen, sende ut save the date + invitasjoner, holde styr på gjestelister, allergikere, hvem som skulle komme og ikke. Her lagde jeg også moodboards med inspirasjon til hvordan middagsbordet skulle se ut og plantegning av hvordan alt skulle stå i rommet(ballonger, bilene, pressevegg, bord, artist, projektor). På selve eventdagen skrev jeg navnelapper til alle gjestene, pakket goodiebags og sørget for at alt ble plassert etter plantegning. Under eventet fylte jeg inn der det trengtes og jeg møtte så mange hyggelige mennesker! Gjestelisten bestod av alt fra skuespillere, programledere og influencere. Til motepresse, modeller og musikere. Artisten for kvelden var Maya Vik og med seg hadde hun trommisen Marius Simonsen, helt rå opptreden! Tok med så mange ballonger som mulig hjem til meg selv og som dere ser var jeg over middels fornøyd. Var mange store smil som bredte seg over fjesene til de jeg gikk forbi. Ballonger er så absolutt glede i form av gummi, eller hva søren de faktisk er laget av. Ga noen til lillebror på bursdagen hans og nå har de faktisk vart en hel mnd!

- J

Likes

Comments

Event

//Inneholder produktinformasjon(uoppfordret)//

Her kommer noen bilder fra en pressefrokost jeg var med på å stelle i stand. Pressefrokosten var i anledning lanseringen av det nye hårmerket Mr.Smith fra New Zealand, som skulle lanseres i Norge. Gjestelisten bestod av motepresse og influencere. Jeg var så heldig å få med en goodiebag og har nå brukt hårproduktene en stund, de er ikke testet på dyr og de er veganske. Håret mitt er blitt så mykt og lukter fresht! Var hos frisøren for noen mnd siden og det ble faktisk svidd av, værste marerittet når man er hos frisøren og forventer å bli fin. Så nå er håret mitt mye kortere enkelte steder, alternative frisyrer er tatt i bruk...! Derfor var det veldig deilig med noe nytt til håret mitt. Jeg må legge til at designet på produktene er vilt kult, virkelig moderne og pent på badehyllen. Dette var det første eventet jeg var med på og det ga virkelig mersmak.

- J

Likes

Comments

Fashion

Her er litt behind-the-scenes snacks, fra årets juleutgave av kundemagasinet til Gunerius. Location var helt nydelig og dagen gikk veldig bra med hele crewet som på en moteserie inneholder: makeup-artist, modeller, fotografer, prosjektleder og stylingansvarlig + stylingassistenter. På denne moteserien jobbet jeg som stylingassistent i tillegg til å ta bilder til SoMe(Instagram). Er så gøy å få være med på set og se hvordan ting blir til!

- J

Likes

Comments

Fashion

​Hei, jeg heter Josefine og dette er mitt aller første blogginnlegg! Går nå siste året av en bachelor i medier og kommunikasjon på HiOA. Vi har nå hatt praksis 1 mnd og jeg skal snart inn i en ny runde på 9 uker. Praksisperioden har jeg vært så heldig å ha hos Chili Publications og 18.desember skal jeg fortsette min praksis her, i tillegg til Vixen. Siden jeg får være med på så sinnsykt mye spennende under praksisen min, har jeg lyst til å dele det med dere! På bloggen skal dere få se hva jeg allerede har fått gjøre i praksis, som planlegging og gjennomføring av eventer, moteserier og sosiale medier. Snart kommer jeg til å dele noe kult og stort jeg skal få være med på...kan røpe at jeg gleder meg helt vilt!!

Jeg har lagt ved noen behind-the-scenes bilder jeg tok i forbindelse med en moteserie for kundemagasinet til Sandvika Storsenter. Sesong jul, så mye glitter og glam. Her var jeg med på alt fra å plukke klær, sko og smykker, til og være stylingassistent på selve shooten og ta bilder til SoMe. Magasinet kom ut 15.november og resultatet ble smashing!

- J

Likes

Comments

Instagram@fine_josefine