Igår på julafton så hade jag det jättetrevligt med familjen och allt var bara bra. Jag brukar inte ha på mig klänning men igår kände jag för att ha det, fast den är inte tight utan ganska slapp och skön. Mamma kollade på mig och sa "kan du hålla dina händer vid midjan?" Och så gjorde jag det och hon sa "du har blivit väldigt smal! Jag ska köpa en våg och ställa dig på den."

Det kommer bli kaos när hon ser hur mycket jag väger... Det enda positiva med det är att det kommer in en våg i huset och då kan jag väga mig hela tiden. Jag tror i te mamma har tänkt på att jag VILL ha en våg hemma.

Vi får se hur det här slutar...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså jag ligger i min säng och lyssnar på musik. Jag har en lista på sptify där jag bara har depplåtar. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag börjar typ gråta när jag hör låtarna. Speciellt låten "Breathe me- Sia" den är så grymt sorglig. Jag känner igen mej själv i den låten och därför blir jag lite extra känslig eller vad man ska säga.

Jag kollar mycket på youtube när folk äter och speciellt supersize vs superskinny för det gör att jag blir äcklad av mat som de stora äter och att jag inte vill sluta upp som dom. Det gör att jag äter mindre eller ingenting alls. Jag dricker nästan bara vatten och jag dricker ibland sockerfri redbull för att jag ska orka med dagen. Jag har ingen energi alls. Jag är konstant trött och har inget bra humör. Jag vill bara ligga i sängen och sova. Inte träffa någon eller göra något. Vissa dagar är dock bättre. Jag vill umgås med människor och vara ute, det gör att jag tänker på annat än hur äcklig och tjock jag är.

Så fort jag äter något får jag ångest, så fort jag dricker något förutom vatten får jag ångest, så fort jag inte bränner kalorier på något sätt får jag ångest. Min mamma har börjat märka att jag har gått ner i vikt och mina kompisar i skolan har börjat märka att jag inte äter. Jag skippar frukosten och sedan lunchen när det kommer till middag så säger jag antingen att jag inte är hungrig, att jag har ätit ute eller så kommer jag hem sent så att jag behöver äta själv och kan slänga maten. Jag måste dock äta ibland och då blir det tyvärr ofta så att jag äter skräp för att min kropp är i "starvation mode" alltså att jag svälter.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite låtar och sen ska jag försöka sova för ska upp tidigt imorn.

Likes

Comments

Jag är så grymt taggad på jullov. Det ska bli asnice att kunna sova ut på dagarna och att slippa all ångest och stress över skolan. Jag har lagt ner väldigt mycket engangemang i mig själv och min kropp och sedan struntat i skolan. Det är inget jag har valt själv utan det är så det har blivit bara. Jag jämför mej väldigt mycket med andra människor och jag kollar på en massa thinspo-sidor. Det har gjort att jag vill se ut som dom och har börjat göra saker för att bli smal och fin. Det har gått utöver mitt arbete i skolan, jag presterar inte lika bra i skolan som jag gjorde förr. Men nu när det är lov så är det enda jag behöver fokusera på mej och min kropp. Det kommer därför leda till att jag snabbare kan bli smal.

Startvikt: 55kg
Nuvarande vikt: 50kg
Målvikt: 45 kg

Likes

Comments

Jag har haft flertal bloggar under det senaste åren. Jag har alltid skapat de bloggarna för att jag ska bli nästa Kissie eller Blondinbella. Jag har alltså alltid skapat en blogg för att bli känd. 

Med denna blogg vill jag kunna vara anonym och kunna skriva exakt vad jag känner. Det kanske finns någon/några som känner ungefär som jag och då kan vi hjälpa varandra.  Jag bryr mig inte speciellt mycket om det är någon som läser min blogg eller inte. Jag vill bara kunna få ut vad jag känner så att jag slipper hålla det inom mej. Det kommer vara som en dagbok fast att alla kommer kunna läsa den utan att veta vem det är som skriver.

Likes

Comments