En helt vanlig förmiddag innan jobb i gravidvärlden.

Sovmorgon och lång frukost för att sen krypa ner och vila innan det är dags att göra sig iordning och åka till jobbet. Det är inte det att jag mår dåligt och måste ligga ner utan snarare för att jag är så galet trött! Det finns ingen energi längre och för att orka jobba så måste jag både ta sovmorgon och vila - men snart får jag äntligen gå hem.

Jag räknar ner... 10 arbetsdagar kvar, sen är det tack och hej för mig den sista januari då jag gör mitt absolut sista arbetspass.

Många tror att det är ett ganska slappt jobb att jobba i butik. Det kan det säkert vara beroende på vilken butik man jobbar i och hur många man jobbar åt gången men det mest normala är nog raka motsatsen. Och för en gravid är det oerhört tungt att behöva stå, gå och skynda runt ute på golvet hela dagarna utan att kunna sitta ner när man känner att man skulle behöva. Och inte tala om hur mycket mer känslig man är mot stress, press och icke befintligt överseende! Det är olustigt att behöva klättra på stegar för att flytta kläder högt upp och trängas med magen på lagret bland kartonger och bråten. Sammanfattningsvis så är jag lycklig över att snart få gå hem.

Idag gick vi in i vecka 32 och vi längtar så otroligt mycket!

Likes

Comments

Igår klev vi in i vecka 26 (25+0).

Bebis väger snart ~ 1kg i min mage och börjar ta ordentligt med plats och det känns. Här om natten fick jag springa på toa och kissa säkert fem/sex gånger med jämna mellanrum, precis när man lyckats somna efter att precis varit uppe. Bebis fick för sig att trycka och pressa på blåsan och sparkarna var riktade ditåt också, helt omöjligt att hålla sig. Så bar det med den sömnen - såklart ingenting mot vad som väntas 😴👶🏼

Det är så fantastiskt att både och få se och känna vår lilla tjej röra sig där inne i magen. Hon är som mest aktiv och leker rövare på kvällarna när det är lagom dags att sova. Då kan vi ligga alla tre och småprata lite, jag och Jonathan till magen och hon svarar med att röra sig eller sparka!

Nu är det pratdags!

Likes

Comments

Igår kom Jonathan hem med dom här otroligt söta julmuggarna! Har länge suktat efter ett par mysiga muggar som kan få hänga med jul efter jul, men såklart aldrig fått tummen ur röven till att beställa några. Har för den delen inte hittat några roliga heller. Men nu "slapp" jag sitta och leta febrilt på internet för att tillslut få beslutsångest över om/vilken/färg/storlek - hurra! 🎅🏼

Det bästa med muggarna är nog ändå att dom är sådär juligt röda och gröna i rutmönster som kontrast till min annars så beiga och vita smak! Och som pricken över i:et en urgullig julhund i mitten 🐶🎁 .... OCH att dom låg i matchande burkar förstås.

Likes

Comments

Igår hade vi garanterat Mariebergs galnaste black friday erbjudande med 40% rabatt på heeeeeeela butiken! Jag började klockan ett, men var i god tid för att åka ut till gallerian. Det var kö på motorvägen redan halv ett.... Jobbar inte folk? Går i skolan? Hur som helst så slutade jag vid nio och direkt efter åkte vi till Smedjebacken där vi ska spendera helgen som barnvakter.

Och det här 👆🏽 är vad vi pysslar med just nu, dekoration av pepparkakshus! Vi har också hunnit med bak av lite olika julgodis 🎅🏽

Likes

Comments

I söndags var det pre-födelsedagskalas för Jonathan som fyller år idag. Svärföräldrarnas present var en fantastiskt fin kamera som kommer användas flitigt när bebis kommer. Och inte minst av mig, typ jämt.

Jag vågar inte påstå att jag förstår mig på kameran till 100% än, men med det lilla jag har lärt mig så kan jag säga att det är en fruktansvärt smidig och lätt kamera. Perfekt för dagens "smarta" samhälle - väldigt lätt att nå ut med i sociala medier tack vare wi-fi funktionen där du med ett litet knapptryck för över bilderna från kameran till din smartphone och sedan vidare ut i sociala medier om nu så önskas.

Och just av den anledningen så tänkte jag ge mig på nouw- bloggandet igen. Fina bilder med nya kameran, bebis på väg och en lång mammaledighet med massor utav fina moments att dela med oss utav - det är som gjort för att börja blogga, eller åtminstone ge det en chans till!

Likes

Comments

Söndagsfrukost i all sin ära.

  • 363 readers

Likes

Comments

JEANS

nya jeans till våren är ett måste
#bikbok

  • 369 readers

Likes

Comments

Tänk att lite eyedust kan göra en så lycklig!

Eller så kanske det har med att man köper något, eller att man spenderar pengar eller att man får något med sig hem i en liten fin påse. Troligen en skön blandning utav alla dessa alternativ..

Väl inne på Make Up Store, dit jag enbart skulle gå för att tala om arbetsrelaterade saker, så kunde jag såklart inte låta bli att köpa med tre ögonskuggor... Inte en, nej nej, vi kör på tre. Jag skulle nog vilja säga att spontanshoppingen är den farligaste shoppingen. Det blir oftast dyrare än vad man tänker sig, och det blir oftast så att du slänger med något som du egentligen kanske inte ens behöver eller kommer att använda. Men, du blir ju glad, eller hur? Det är ju det som räknas, inbillar jag mig.

Hur som helst, jag bara ÄLSKAR dessa eyedusts! Jag menar, kan man ens ha för många? Knappast!!!

Den ljust persikofärgade heter; april
Den champagnefärgade heter; pearl

  • 403 readers

Likes

Comments

EFFEKTIVITET

Det här med att vara effektiv... Jag har alltid tänkt att det är en av mina starka sidor men det ska fasen mycket till för att jag ska vara det. Men idag har jag lyckats, på min lediga dag!

1. Var på Plusgymnasiet och träffade min fantastiska fd mentor för att stämma av för event 1, fashion weekend, på Marieberg galleria. Modevisning står på schemat! Modeller och stylister klara och uppdaterade med relevant information.

2. Var på Make Up Store och rekade inför ett eventuellt samarbete inför event 2 som går av stapeln den 4 maj. Vi BIKBOK tillsammans med Volt och Satin nattklubb ska vi styra upp ett oförglömligt event. Återkommer med mer info, stay tuned..

3. Var på BIKBOK Köpmangatan för att stämma av inför kommande möte, men också för att snacka lite skit med mina fina kollegor 🤓

Nu är jag hemma för att plocka lite tvätt i väntan på att mitt lilla hjärta ska komma hem. Då blir det kaffe och sen en sväng ut till Marieberg för avstämning inför morgondagens BC möte som hålls i Västerås. Ja, butikschefsmöte för det är precis vad jag blir på fredag - butikschef för BIKBOK Marieberg galleria! Så sjukt laddad 🙌🏽

Nu har jag skrivkramp. Jag är inte van. Hejdå 👋🏽

  • 408 readers

Likes

Comments