Header

Jag ville verkligen inte att denna helg skulle ta slut! Vi hade mamma, pappa och Sofia nere på besök lördag till söndag. Det var så mysigt men känns lite jobbigt för jag vet att jag inte kommer träffa dem förrän jag fyller år då jag tänkt åka upp till Göteborg.

I alla fall så hann vi göra massor av saker bland annat besöka Emporia, ta en sväng i västra hamnen, äta på resturang och caféer, åka och kolla på matta(den som jag kollat ut var slut) och på kvällen knödde vi alla ihop oss i soffan framför Så mycket bättre med massa gott!

Idag har jag hunnit träna och ska nu städa köket för att sedan plugga klart. Och bäst av allt ikväll kommer min faster till stan så ska möta upp henne och visa Malmö, hur mysigt??


Gårdagens frukost innan familjen åkte hem

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna helg kommer som sagt familjen på besök. Det vi planerat än sålänge är bara ett resturang besök i morgon på vårt favorit brunch ställe och sedan åka och köpa en matta/ eventuellt lite julpynt.

Både mamma och min syster ville passa på att bada i badkar när de väl är här så vi får väl även ta en sväng förbi Lush för att få tag i några goda badbomer. Förutom det så får ju ju bara se vad som faller oss in, kan tänka mig att Sofia vill till något av köpcentren.

Dagen har gått åt till att städa och nu under kvällen var vi på thairestaurang eftersom jag fick en sån galen craving, åt thai nu sist jag var i Göteborg och hade helt glömt hur gått det var så nu det senaste har jag många dagar tänkt på thaimat. Dock så har Malmö inte alls lika god thai som Göteborg, eller så har jag bara vart på fel ställen..

Resten av kvällen ska jag bara plugga och sedan om jag orkar dra mig ner till gymmet, men troligast är att det blir av imån bitti innan vårt besök kommer

Mitt favvo fika just nu, denna satans matcha latte. Tänk om jag kunde göra den själv vad enkelt livet hade vart hahah

Likes

Comments

Idag är både jag och Mido lediga vilket betyder att vi kommer att hitta på något mysigt, möjligt att vi åker till IKEA för att köpa lite julsaker till lägis då vi inte har ett enda pynt. Jag vill i alla fall ha en stjärna i fönstret och en duk på bordet!

Imorgon kommer mamma, pappa och syster på besök från Göteborg. Jag har bokat bord på favvo restaurangen som jag hypeat upp och vill visa dem. Vi ska även passa på att åka och köpa en matta när de är med som bärhjälp.

Annars är allt lugnt för tillfället, måste ta tag i städningen nu. Har eventuellt funderat på att visa upp mina ekologiska rengöringsmedel för er som är intresserade. Kanske kommer upp i framtiden!

Försöker att inte köpa tanke away men innan tentan ville jag så gärna ladda upp med en matcha latte, väl förtjänat

Likes

Comments

Står mitt emellan skolan och livet just nu och har aldrig i mitt liv befunnit mig i denna situationen. Jag står emellan att vilja hinna träna, blogga, äta nyttligt, träna Nala, spendera tid med Mido och jobbaextra samtidigt som jag lägger inprincip all min tid på plugg. Men jag har precis börjat få ihop det, jag har skaffat ett extra jobb på Ica här i Malmö och har precis fått tillbaka min tenta som jag nu denna helgen ska fira med min familj som kommer på besök.

Samtidigt har jag tränat varje dag nu de senaste och har verkligen funnit min rutin med kost och träning. Jag tycker det är viktigt att prioritera både fysiskt välmående lika mycket som psykiskt och har de senaste månaderna haft mindre fokus på fysiken men det blir det ändring på!

Känner mig redan starkare trots rutinen endast varat i två veckor, inte nog med att träningsrutinen är bra, även sömn och kost har jag haft planerad under tiden. Och nu när jag fick tillbaka min tenta har jag svart på vitt att min nya rutin verkligen fungerar både på personligt plan och studierna!

Dagens middag blev lax i citron sås och ris

Likes

Comments

Detta är små bitar av torkad fruktpure som jag unnade mig själv efter tentan. Kunde inte bestämma vilken jag ville ha så det blev en utav varje igen.

Jag vet inte om tanken är att dessa egentligen är till för barn men jag gillar dem verkligen, haha!


Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 17 så lär lägga mig tidigt idag, blir att duscha och sedan sätta på en film.


Likes

Comments

Instagram@finditmyway