Header

Igår la jag en beställning som förhoppningsvis kommer att gynna bloggen inom kort, allt är nu betalat och klart!

Jag hann även träna och städa köket igår så idag blir det resten av lägenheten plus plugg, kul..

Detta är en vanlig syn nu när jag pluggar hemma, dricker alltid juice eller vatten i vinglas då vi inte har några "vanliga" dricksglas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa två ansiktsmasker delar jag och Mido på. Från början är det faktiskt hans men vi båda använder dem en gång i veckan på våra SPAkvällar som vi brukar ha tillsammans varje söndag.

Det jag gillar med dessa ansiktsmasker är framförallt butikens Lushs koncept. Många av deras produkter säljs utan onödig paketering, samtidigt kräver några produkter någon form av paketering, som till exempel dessa masker. När dina burkar och flaskor är tomma, kan du enkelt skölja ur och lämna tillbaka dem till butikerna så att de kan återanvändas igen. Dessutom lämnar du in 5 stycken burkar/flaskor samtidigt så får du en färsk ansiktsmask gratis, win win!

Inga av deras produkter testas på djur och många har ett veganskt och vegetariskt innehåll.

Likes

Comments

Midos familj visade oss en resturang som serverar brunch med Libanesisk mat när vi precis flyttat ner från Göteborg. Detta ställe är min favorit resturang, skulle gärna äta här varje dag. Att uppläggningen ser så vacker ut med de marockanska faten gör att buffén ser ännu mer personlig och hemlagad ut.

Jag gillar speciellt grönskaksbordet som ni kan se på bild nedan, så mycket färska och fräscha grönsaker. De har även röror och såser med alla möjliga smaker som passar perfekt till de nybakade libabröden. Och för att inte tala om dessert bordet, mycket choklad och mycket färsk frukt, en riktig tio poängare om du frågar mig!


Likes

Comments

Jag vill bara slå ett slag för alla goda höst äpplen! Speciellt om du har du ett äppelträd hemma, eller en snäll granne som delar med sig. Många äppelträds ägare har inte möjlighet att ta vara på all frukt utan låder den falla, så ett stort tips är att våga fråga om du går förbi ett träd med massa fina äpplen. De är ju så mycket godare än de besprutade vi får från mataffären.

Jag har aldrig vart med om att någon säger nej utan är glada att dela med sig av något som de kanske inte skulle använt ändå. Även plommon är en frukt som många med träd har svårt att "hinna" äta.

Till min kaka använde jag tre "små" äpplen (jämfört med affärens). Själva kaksmeten kan du göra vilken smak du vill men jag tycker kardemumma och kanel passar perfekt till hösten. Och det är även smaker som passar utmärkt till äpplena.

Tips: Riv ner äpple i smeten för att få den perfekta höst smaken tillsammans med kryddorna!

Hemgjord Kola sås:

1.5dl Alpro Cuisine Soya

1dl sirap

2msk socker

Koka ihop under omrörning och tills blandningen fått en gyllenbrun färg,

låt sedan svalna tills skummet lagt sig


Likes

Comments

Denna vecka är för mig, veckan innan tenta och jag har inga lektioner utan pluggar hemma! Det har betytt att jag och Nala njutit av höstmorgonar i lugn och ro utan stress.

Idag väntar ett par timmars plugg och ikväll ska jag möta upp Mido för att gå på nya Kingsman. Denna film som vi väntat på sedan vi fick veta att det skulle komma ut en tvåa, i veckan var vi på bion för att hämta ut våra premiärbiljetter.

Igår var jag ute på löprunda i ca en timma, det kändes förvånansvärt bra. Är verkligen så taggad över både min och Nalas träning inför denna höst!


Likes

Comments

Instagram@finditmyway