Nemen oj nu var det ett tag sen.

Egentligen bryr jag mig inte särskilt, jag kommer bara uppdatera bloggen när jag har lust för det och har inga som helst bortförklaringar till varför jag inte uppdaterat. Har bara inte känt för att fota och redigera. Men förbered er på en del hästbilder från dagen, en hel del i solnedgång. Fick ett helt perfekt ljus.
Tänkte bara säga hej i detta inlägg och visa att jag lever, hoppas på bättre uppdatering snart ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag är ledsen, men tror inte att det blir någon bildredigering för mig idag då jag är så fruktansvärt jävla arg på min dator (ursäkta ordspråket) Den slängde ut en herrans massa filer på mitt skrivbord och har gjort det nästan varje gång jag loggat in. Dessutom så börjar Chrome käfta upp sig också så jag ska av någon anledning alltid få en massa ads så fort jag går in på en blogg. Detta ska va en fotoblogg, men det här måste ni ha hänsyn till. Dessutom blev fotona inte ens bra så ska sticka ut nu med kameran tänkte jag och försöka hitta på något kul. När mamma kommer hem ska jag be henne att hjälpa mig med att återställa datorn för det här går bara inte

Likes

Comments

Åhh, jag är  taggad på att kunna redigera resultaten av det här. Det blir inte riktigt som jag tänkt mig, men ska byta objektiv lite snabbt men sen; då jävlar!

Likes

Comments

I detta inlägg kommer inga foton tagna med en kamera och vill varna läsare för sår. Inget blod i detta inlägg, men fortfarande ett sår som kan uppfattas som otäckt.

Så, med detta sagt så kan jag börja. I morse så hittade mina syskon ett sår på en av våra katter, men då de båda blev helchockade och verkade grymt äcklade av såret kollade jag inte på det. Detta förstörde hela vår "utflykt" med pappa, men det var inte saken. Vi smsade mamma och hon ringde veterinären när hon kom hem. Veterinären ringde upp lite senare och sa att vi inte skulle åka in ifall koksaltlösningen vi blev tvungna att köpa "försvann" in i kroppen. Så nu går stackaren runt med en tratt och får inte gå ut.

I övrigt så ska vi nu se på Mulan vilket jag tycker ska bli intressant då jag inte sett den än. Hoppas ni andra också får en trevlig fredagskväll.

Likes

Comments

Igår insåg jag att från och med nu så kommer jag behöva ha på mig mina glasögon hela tiden. Jag fick glasögon pga att jag är närsynt på höger öga och när jag är trött i huvudet så ser jag suddigt vilket orsakar att jag får ont i huvudet. Men, igår så märkte jag att redan klockan 3 började jag se suddigt på min dator. En dator sitter man ju liksom inte särskilt långt ifrån. Så jag satte på mig mina glasögon och framåt kvällen insåg jag att jag inte alls var lika trött i huvudet som jag brukar vara. Det fick mig att börja fundera.

Jag förstår själv att jag inte kommer klara skolan utan glasögonen nu, jag har testat själv och insett att jag fått ännu sämre syn på höger öga. Men när jag använder glasögonen så får jag väldigt mycket kommentarer, vissa kan uppfattas som elakare än andra. Samma sak när jag använder smink och sätter upp håret. Detta gör mig så sjukt irriterad. Bara för att jag inte använder smink normalt sett så ska jag väl inte behöva få massa kommentarer så fort jag har använt lite mascara? Är det rättvist när flera i min klass kan ha jättemycket smink normalt sett och en dag kommer dom utan och får inte ens så mycket som en blick? Nu kommer säkert någon tänka att "Det är inte samma sak" eller "Det spelar ingen roll" men fan heller säger jag. Jag blir så jävla arg på att folk ska behöva kommentera allt jag gör med mitt utseende. Bara sluta, låt mig göra som jag vill. Det som gör mig mest arg är när jag sätter upp håret och nästan alla säger "Men guuuud Unni du borde sätta upp håret oftare, du är jätte fin i det" Bara... Nej. Det jag uppfattar när du säger så är bara att jag är ful i vanliga fall. Detta har med mitt förflutna att göra, men det ska vi inte dra upp här.

Grejen är inte den att jag är rädd för att bära mina glasögon, jag tycker själv att jag ser bättre ut med dom än utan. Jag är bara så irriterad på att få kommentarer. Jag kommer dessutom sätta upp håret mer när jag har glasögon för annars ser jag ut som en potatis. Bokstavligen. Men detta kommer antagligen oxå dra med sig fler kommentarer.

Jag var bara tvungen att skriva av mig någonstans, bloggen blev mitt offer. Hoppas ni står ut med mig, för jag lär få fler utbrott över både min klass och livet i största allmänhet, haha.

Enhörningskram ❤️

Likes

Comments

Såå, då denna bloggen egentligen bara är länkad på min fotoinstagram och min vardagliga instagram så tänker jag inte gå in så mycket på vem jag är då jag tror de flesta redan vet.
För er som av någon anledning inte vet; Jag heter Unni men det är inte ovanligt att jag på sociala medier kallar mig finblondin (vardagliga sammanhang), besidemyleadrope (hästsammanhang) eller Unnicorn (tilltalsnamn)
Den geniala idén om Unnicorn kom ett par vänner med då dom avgudar enhörningar och jag inte alltid är så jättepigg på mitt namn. Säg vad ni vill, men som alltid så tycker man ju nästan aldrig om sitt namn. Jag rider och har gjort i ungefär fyra år, inräknat ett års knatte där jag lärde mig grunderna samt 3 månaders paus efter en avramling då jag skadade armen. Sen var jag helt off med hästar under ett drygt halvår när vi flyttade från ridskolan där jag red knatte till ridskolan där jag rider idag. 

Jag tar hand om en 35-årig shettis vid namn Totte, men rider honom såklart inte. På ridskolan rider jag helst stallets tidigare enda kallblod, men då han nu är såld till skötaren så har dom införskaffat sig 3 nya. Zack är dock uthyrd till ridskolan ett extra år och när han flyttar nästa sommar så har vi pratat om att jag ska få bli medryttare (taggatagga). 

Jag älskar att fotografera, både natur och hästar. På min fotoinstagram @samoroginorog hittar ni många (inte än, visserligen) bilder tagna med min Canon EOS 700D. Nu, ögonblicket som vi alla väntat på..; FOTOTIME.


Idag fick jag redigerat en hel del bilder från min ridlägervecka på Öknehults Kursgård och när jag ändå var i farten stack jag ut med kameran och fotade lite till för att sedan redigera. Så alla hästbilder som kommer upp nu är från Ökne, naturbilderna är tagna idag

Likes

Comments