Kärlek från första ögonkastet, en liten skärbräda. Ja, ni läste rätt!! Den hängde på en liten krok i en helt vanlig Ica butik. Den var bara tvungen att följa med hem och jag bara älskar den!!


Nicolas Vahé  har en likande bräda om man vill ha något lite mer exklusivare än Ica 😉


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


God kväll!

Konstigt nog brukar nästan alla inköpen bli svarta. Ett säkert kort enligt mig. Idag blev det mina nya favoriter, två märken som jag tycker är sådär enkelt fina!

Passar perfekt till både festligheter, jobbet och vardagen!

Trevlig helg ♥


Klänning från House of Lola Och skorna Flora från Dr Martens.

Likes

Comments

Efter full fokus på allt annat än mig själv är det dags att börja ta sig an min kropp och själ. Så jag tänker ge C9 en chans, jag tror att det är en perfekt start att börja tänka rätt. Att få mer ork och motivation för att påbörja resan mot ett hälsosamt liv och gädje! Är det någon som vill veta mer eller följa med mig på min resa till ett hälsosamt liv så skicka mig ett mail!

Alltid kul att vara flera ♥


En nypa friskluft på morgonkvisten är en bra start på dagen ♥

Ha en fin dag!

Likes

Comments

God morgon!!

Tänk att det redan är första oktober, ny månad!! Efter tre barn har jag äntligen börjat få tillbaka ett litet sug efter träning och något jag egentligen aldrig har gjort är löpning. Det känns som en enkel träningsform att börja med. Man kan göra det överallt, när som helst och i sin egen takt. Perfekt!! Nu har jag gjort en lite önskelista, för självklart behöver man nya träningskläder för att göra det hela lite roligare ♥Allt kommer från Sportamore, en butik som har super service och snabb leverans!!

Ha en fin lördag ♥

Likes

Comments


Jag har alltid drömt om att någon gång i livet få driva ett eget litet företag och nu känner jag att tiden har kommit, det är dags! Så nu spånas idéer och tankar. Försöker hitta inspiration i det mesta. Små små steg framåt, för det här måste få ta sin lilla tid.

Drömmar är till att förverkligas, så en vacker dag kanske även min gör det ♥


Ha en fin dag ♥

Likes

Comments

Tänk vad en vecka går fort! Förra veckan var mestdels en sjukstuga här hemma och alla planer fick läggas åt sidan... Med för lite sömn så blir inget bra, men så är det i småbarnslivet. Det är bara att gilla läget!

Nu är det måndag, ny vecka och nya möjligheter! Nya möten och samtal är inbokade. Så denna vecka kanske jag kommer ett myrsteg närmare min dröm, att öppna något alldeles eget ♥


Veckan som gått i ett collage, ha en underbar måndag ♥

Likes

Comments


Hösten är här och mina nya skor anlände med posten nyss. De är helt perfekta i mitt tycke och kommer passa till de flesta tillfällen. Enkla, klassiska och så har de en fin insida! Små detaljer är viktigt!! Nu väntar jag på lite kyligare dagar så jag kan börja använda dem ♥

Älskar att handla i fysiska butiker men ibland är det så skönt att bara kunna sitta hemma i soffan och klicka hem det man vill ha. Så enkelt, så smidigt med super snabb leverans!! Ni hittar skorna hos Sportamore, en Webbutik som har det mesta!

Ett par Dr. Martens med namnet Flora och är inköpta Här!

Super fin detalj, prickig insida ♥Likes

Comments


Efter att ha tänkt länge vågade jag äntligen!! Jag vågade ta steget till att skriva mina första ord här. Här ska jag våga drömma, inspirera och få inredningshjärtat att slå lite extra.

Välkommen till mitt lilla hem ♥


Likes

Comments