Så kul när man kan förändra en möbel så totalt med små medel, bara lite färg och dörrarna borttagna så blev den gammal furumöbeln ett härligt sidobord!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har länge stirrat på dom där stora fina brädorna som legat och skräpat i pappas trädgård, vad kan jag göra med dom, för dom väger rejält. Idag kliade de för mycket i fingrarna så jag tog hem dom och gjorde mig ett soffbord!👌🏼önskar man hade plats för de bara.

Likes

Comments

De här skrivbordet är bara mitt, inga små trollungar får vara här och stöka! Har gjort stringhyllan av kompostgaller och plankor, känns som ett bra återbruk när gallret låg och skräpa i förrådet :)

Likes

Comments

Ikeas rosa barnbord fick sig en härlig makeover med några plankor och färg! De tog ca 15 min att göra, så superlätt och snyggt!

Likes

Comments

Har nyss gjort om vårat sovrum, målade väggarna grått med färgen silverpil, sänggavel beställde jag från furniturebox , är så nöjd med den!!👌🏼sängborden är gamla men har bara spraymålat dom svarta för att passa in.
Skrivbordet var vitt, så de har jag slipat och målat underredet svart.

Likes

Comments

Här är min favoritplats! Jag byggde en amerikansk gunga av överblivet virke från vårat staket!


Likes

Comments

En gammal furumöbel fick nytt liv med lite svart färg!

Likes

Comments

Detta bordet har jag renoverat med små medel, tog ett gammalt bord och satte plankor på. Lite bets och färg så fick man ett helt nytt matbord.

Likes

Comments

Välkommen till en blogg fylld med heminredning som i stort sätt består av möbler jag har byggt eller renoverat själv. Mitt namn är Josefina och jag bor med min man och tre barn på Hönö som ligger i Göteborgs norra skärgård. Jag brinner för återbruk och att kunna förändra med ganska små medel som inte behöver kosta skjortan. Hoppas ni kan få lite härlig inspiration här på min sida.

Likes

Comments