Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har verkligen njutit av dagen här. Av solen och värmen. Och trevliga människor. Imorgon eftermiddag bär det av mot Sverige igen. Borta bra men hemma bäst. Men jag kommer sakna värmen. Så härligt att kunna gå ute på natten i klänning och ha 28*.

Likes

Comments

Näst sista dagen i paradiset. Jag suger in så mycket sol jag kan o hoppas på att det går att lagra till vintern.

Likes

Comments

Jag lovade o hålla mig i skuggan idag. Gick bra i flera timmar men sen..... Åh det är ju sååå gott med sol!!! Kunde inte låta bli!! Och sen glömmer man både tid och rum!

Syns inte så bra men jag är knallröd!!! Alla som har gått förbi har påpekat att jag nog bränt mig lite. Jasså tror du det..... Hehe Grisrosa e väl fint!!! Fast har väl mer övergått till tomatröd.....

Ikväll har jag o mina svenska vänner varit ute o ätit och njutit av värmen. 28* på kvällen/natten. Jag njuter mer än jag kan förklara!☀️

Likes

Comments

Gick till stranden igår o hade glömt ta med sololja. Hur smart är det på en skala... Men tänkte att jag har ju solat en del innan... O solen kanske inte tar riktigt lika mycket nu... Jo tjena! Så idag ligger jag vid poolen i skuggan o tar det lugnt. Tänkte jag skulle försöka komma till ro och läsa lite. Älskade o läsa förr men nu läser jag om samma sida flera gånger och sen stänger jag igen boken.

Likes

Comments

Äntligen framme i Turkiet. Är 28*. Underbart!! Sitter på bussen som ska ta mig till hotellet. Längtar tills jag får sova så jag kommer ut i solen imorn.

​Löjlig bild!! Ja jag vet. ;) Men fotografen va lika töntig han ;)

Likes

Comments

Imorn åker jag till Turkiet en vecka. Ensam. Ska bara suga in så mycket sol och värme som jag kan. Vila och andas. Hoppas jag kommer hem lite helare, gladare, starkare....

Likes

Comments

Lånad från fb.

Önskar jag kunde vara en sån människa som bara kan ruska av sig allt. Som inte tar åt sig av något. Som inte bryr sig.
Fast då hade det inte varit jag. Vill ju inte bli känslokall, även om det hade känts skönt många gånger. Önskar bara jag kunde vara bara lite lite mindre känslomänniska. Slippa suga in allas känslor runtomkring. Med mina egna också så är det rätt fullt.
Det går till en gräns. Och sen rinner det över. Då klarar jag inte hantera minsta lilla motgång. Känns som jag ska explodera. Känns som jag ska börja gråta, för allt! För inget!

Faan vad jag skulle vilja kunna pissa på all skit o sen bara gå därifrån...!!!!
Den hum...fina och mycket viktiga meningen får avsluta min kväll!
Sov gott

Likes

Comments