Hej igen! Hittade detta fantastiska hus idag. Så sjukt snyggt! Vart förälskad så fort jag såg det och var bara tvungen att dela med mig av det. Hade verkligen velat ha det här huset, men är man en fattig ungdom så får man nöja sig med en lägenhet som är helt ok. Men någon gång i livet kanske man kan bygga sitt dröm hus. Hade varit kul att få göra sitt eget hus, precis som man själv vill ha det. Sen det som är roligast, att inreda hela huset! Gå i inredningsbutiker och bara lasta ner saker i vagnen. Älskar att shoppa inredning. Det är så mycket roligare än att shoppa kläder, enligt mig i alla fall.

Det har regnat hela dagen idag också. Är så sjukt less på detta regnande! Större delen av min semester har det regnat och det värsta av allt är att jag börjar jobba på måndag igen. Det är väl då det fina vädret kommer.. Så typiskt.

Ha en fin kväll alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla! Har suttit och kollat på lite kök ikväll och hittade detta underbara kök. Så himla fint! Gillar att det är vitt och stilrent. Det som får köket att få en känsla är alla små detaljer som de gröna växterna, den fina gröna vattenkannan, träbrickan och kaveln mm. Men det jag älskar mest med detta kök är den lilla soffan som sitter ihop med köksskåpen. Den smälter in samtidigt som den inte gör det. Så fint med kuddarna och den otroligt fina fällen. Kan verkligen säga att detta är mitt dröm kök!

Ha det bra alla där ute!

Likes

Comments

Hittade en bild idag som fick mig att drömma om att jag var där, utan stress, jobb och alla måsten. Av denna bild får jag en känsla om att det är en lugn och skön plats som man kan ta det lugnt på och ladda upp batterierna. En sådan plats som förmodligen alla skulle behöva. Tänk att bara kunna åka dit efter en stressig vecka och bara koppla bort allt. Den bild jag får i huvudet är att det är en liten stuga någonstans på en fin plats vid en liten sjö. Det är bara jag, naturen och dess varelser. Det enda man hör är vinden i trädens blad och hur fåglarna kvittrar. Inget pratande, inga bilar och inget plingande i telefonen. Det enda som behövs är en bra bok och en kopp kaffe eller te. Det är äkta medicin för själen.

Ha det bra alla!

Likes

Comments

Hej på er alla! Det var ett tag sen sist men jag har haft fullt upp. Jobbat mycket och varit helt slut den tid jag varit hemma så har inte haft ork till något. Men nu ska det bli ändring på det. Har i alla fall börjat känna glädje över att sommaren är här och har även börjat att räkna ner dagarna till semestern. Det är inte länge kvar nu!

Satt här om dagen och kikade på lite inredningsbilder och hittade denna fina bild. Kände bara när jag såg den att det var där jag ville vara i den stunden. Bara sitta och slappa med en kopp te och svamla med någon god vän. Gillade den stilrena stilen och älskar dom gamla möblerna, gillar även golvet som även det ser lite äldre ut. Ser bara så mysigt ut, tänk att sitta där under filten! Vilken känsla man får av denna fina bild. Love it!

Likes

Comments

Köpte detta fina avlastningsbord i veckan! Passade väldigt bra i köket. Hittade även den vita kaktusen och blev kär i den, men det var bara bra för tycker att den passade bra på avlastningsbordet. Mycket av det som står på bordet är köpt på en av mina favorit butiker Mio. Älskar att gå omkring i den butiken och bara kolla, men det slutar oftast med att jag köper en massa saker som jag tycker att jag behöver men det tycker inte min sambo. Han tycker att vi har nog med ljuslyktor och sånt men det har vi inte. Man måste ju ha så att man kan byta ut ibland ;)

Likes

Comments

På den första bilden fastnade jag för den stilrena och fräscha stilen, vart även kär i vägglamporna och färgen på väggarna. Upplever den som en lugnande och harmonisk färg, passar bra i ett sovrum.

På den andra bilden gillade jag den lite äldre stilen som även den är fräsch, en väldigt fin stil. Känns som att det skulle passa perfekt i ett lite äldre hus. Fint med mycket vitt och gröna växter.

Likes

Comments

Inredning, det finns så många olika stilar och olika åsikter om hur det ska se ut i ett speciellt rum. Man har olika smak och värderingar om hur ett hem ska se ut. Ska det vara gammal stil eller ska det vara ny stil? Det är mycket att tänka på när man inreder, det får inte vara för mörkt men det får inte vara för just heller. Man vill ha en balans mellan färgerna. Jag själv tycker om när det är mycket som är vitt men man måste även ha en färg som bryter detta vita. En matta eller bara en grön växt kan göra ett rum mer levande och snyggare.

Såg denna bild när jag satt och tittade på lite bilder och fastnade för den. Jag gillar verkligen att det är mycket vitt men golvet med svarta rutor gjorde rummet mer levande och i kombination med blommorna så fick det en härlig känsla. Gillar även lyktan som är i lite gammalt skick. Tycker att det är kul när man blandar nytt med gammalt.


Likes

Comments