Idag gick vi upp med tuppen! Började dagen med att rensa sly i hagen samt gjorde i ordning en ny hage till damerna + prinsen, det nya med Elvira är att vi kommer göra en lösdrift här hemma ist. Det känns kanon bra! Då kan jag ha lite uppsikt över henne (hon faller ut väldigt lätt) samt så slipper jag en den xtra kostnad, och kan fortsätta med att lägga pengarna på hög*NOT😂

Våran dag berikades oxå av familjen Axelsson som kom får att fira våran Benjamin SAMT hjälpa oss med elen i vårt stall....ovärdeligt!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu liter det åt att Elvira och prinsen får åka på lösdrift...funderingarna har varit många och långa, men har nu kommit fram till att det blir bäst så.
Elvira kommer jag ta hem i början av februari för igångsättning så får tid visa vad som komma skall med henne. Prinsen får gå kvar till sommaren strax innan han blir könsmogen får att då åka på hingst bete. Till hösten blir det kastrering för hans del🙈 sen får vi se.
Lilleman❤️

Likes

Comments

32 bast, dagen till ära. Allt känns som att det läggs i glömska. Minnes bilderna från FB dyker lite tätt som till upp i rutan, och gör sig påminda om att du lägger inte ut några bilder längre vilket kommer resultera i att det kommer inte finnas npgea ”kom ihåg”-bilder att lägga upp! Och jag undrar när jag ska lägga ut min nästa bild?....håller FB på att dö ut? Kommer bloggen komma tillbaka? Lr vad kommer här näst? En kamera som visar konstant live form?
...hmm, 32 år? Och vad har man åstadkommit? 3 pojkar har man berikat världen med iaf. Man får se vad ett helt år kommer resultera i...

Likes

Comments

Den här dagen har känts sååååååå lång! Vet inte varför, har solat, läst, tagit hand om mini Moi, städat och bäddat rent, fixat stall och Benjamins naglar (yes han får lite manikyr då han biter på naglarna. Så då försöker jag eliminera allt som han möjligtvis kan bita på, ett tips till alla er som har barn som biter på naglarna) ringt och tjatat på kliniken om en tid till Chamora och tillslut så fick jag en på onsdag! Helt fantastiskt hur tillmötes gående dem är på Mälarkliniken!!! Så glad och lycklig över dem🙏🏼 nu är hon halt igen precis lagom till hoppkursen nästa helg👌🏼 det kanske är någon där upp som försöker säga nått till en? Jag väljer att isf inte lyssna!

Jag är glad över att jag har Tisse❤️
Elvira har blivit såååå smal efter koliken hon fick😔 hon är dessutom svårt född redan som det är och att då har en snart en en månaders liten skit unge som tömmer henne på allt hon får i sig gynnar henne inte direkt!
Men det känns som att det har stagnerat lite iaf, och det känns magiskt.

Ny börjar iaf kvällen lida mot sitt slut, och jag har hunnit med en massa idag...kanske därför dagen har känts lång!

Tisse var jätte duktig på dressyr träningen igår🙏🏼

Likes

Comments

När hästen är mycket bättre än du själv.

Bara för någon dag sedan svor jag och grina för jag inte kunde rida min gråa lilla fina häst😜 det är aldrig hästens fel, och det vet jag! Det hör inte till saken, för idag fick jag ett litet bevis på att jag är inne på rätt spår när det gäller Chamora, ägg i händerna och vispa grädde med fingrarna...lr hur fasiken det är man samäger! Det fick mig att må så bra och bli så jävla håll käften nöjd med mig själv, så Tisse fick ta en snabb promenad på 20 min för jag ville avsluta kvällen på topp👌🏼

Likes

Comments

Det är så roligt att kolla igenom bloggen, med gamla inlägg, tankar och historia:)) jag önskade av hela mitt hjärta att jag kunde blir bättre på att minnas att blogga! 


Hur som haver, i tisdags den någonting/juni så hittade jag en lite vaxdroppe på Elviras ena tutte!
Vilket då enligt det jag hat lästa är 1-3 dagar kvar till fölning!!! Vilket borde vara inatt..dock har jag ingen sån känsla alls! Men vi får se. Återkommer om ämnet! 

Likes

Comments

Låt mig presentera min nya stjärna, Matisse W 13 år efter e. Cornetto. 

Super snäll i allt än så länge, knappt rädd för nått förutom höns och vissa stenar😅

Återkommer om mer info när jag har tidig lite mer, men han känns som att det är en kanon häst för mig!!

Likes

Comments