Den här dagen har känts sååååååå lång! Vet inte varför, har solat, läst, tagit hand om mini Moi, städat och bäddat rent, fixat stall och Benjamins naglar (yes han får lite manikyr då han biter på naglarna. Så då försöker jag eliminera allt som han möjligtvis kan bita på, ett tips till alla er som har barn som biter på naglarna) ringt och tjatat på kliniken om en tid till Chamora och tillslut så fick jag en på onsdag! Helt fantastiskt hur tillmötes gående dem är på Mälarkliniken!!! Så glad och lycklig över dem🙏🏼 nu är hon halt igen precis lagom till hoppkursen nästa helg👌🏼 det kanske är någon där upp som försöker säga nått till en? Jag väljer att isf inte lyssna!

Jag är glad över att jag har Tisse❤️
Elvira har blivit såååå smal efter koliken hon fick😔 hon är dessutom svårt född redan som det är och att då har en snart en en månaders liten skit unge som tömmer henne på allt hon får i sig gynnar henne inte direkt!
Men det känns som att det har stagnerat lite iaf, och det känns magiskt.

Ny börjar iaf kvällen lida mot sitt slut, och jag har hunnit med en massa idag...kanske därför dagen har känts lång!

Tisse var jätte duktig på dressyr träningen igår🙏🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När hästen är mycket bättre än du själv.

Bara för någon dag sedan svor jag och grina för jag inte kunde rida min gråa lilla fina häst😜 det är aldrig hästens fel, och det vet jag! Det hör inte till saken, för idag fick jag ett litet bevis på att jag är inne på rätt spår när det gäller Chamora, ägg i händerna och vispa grädde med fingrarna...lr hur fasiken det är man samäger! Det fick mig att må så bra och bli så jävla håll käften nöjd med mig själv, så Tisse fick ta en snabb promenad på 20 min för jag ville avsluta kvällen på topp👌🏼

Likes

Comments

Det är så roligt att kolla igenom bloggen, med gamla inlägg, tankar och historia:)) jag önskade av hela mitt hjärta att jag kunde blir bättre på att minnas att blogga! 


Hur som haver, i tisdags den någonting/juni så hittade jag en lite vaxdroppe på Elviras ena tutte!
Vilket då enligt det jag hat lästa är 1-3 dagar kvar till fölning!!! Vilket borde vara inatt..dock har jag ingen sån känsla alls! Men vi får se. Återkommer om ämnet! 

Likes

Comments

Låt mig presentera min nya stjärna, Matisse W 13 år efter e. Cornetto. 

Super snäll i allt än så länge, knappt rädd för nått förutom höns och vissa stenar😅

Återkommer om mer info när jag har tidig lite mer, men han känns som att det är en kanon häst för mig!!

Likes

Comments