Bra måndas musik.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åkte en sväng till Göteborg förra helgen med min bästii. Så jäävla roligt hade vi det.
Vi shoppade först på dagen o sen på kvällen röjde vi runt bland goaste barerna i Göteborg. Sticky Fingers är bästa baren nånsin. Haha rockade loss totalt där inne, helt underbart!!
Bästa sista helgen innan sista året på gymnasiet börjar ♡


Likes

Comments

Har knappt några bilder ifrån Borås men va där med en polare en helg och besökte världens gosate o ballaste bar nånsin. 70tal, rökelser, live band och gammaldagsa lampor upphängda i taket. Haha ja, helt fantastiskt!
och på söndagen hade jag världens bästa bakis häng. Vi la oss i en park och myste till Led Zeppelin. Kan inte bli bättre ♡Likes

Comments

Skogsröjet är den bästa festivalen jag har varit på nånsin! Åh jag hade så jävla roligt. Blev upp slängd på scenen med Steel Panther och fick V.I.P biljett av dom backstage. Fyfan vilka killar asså, bästa kvällen i mitt liv. ♡
Träffade hur härligt folk som helst och ja kan fan inte bli bättre!

Likes

Comments

Åkte faktiskt iväg med familjen en helg till Stockholm och umgicks lite. Va hur underbart som helst verkligen och en "familje mini semester" satt perfa! ♡

Likes

Comments

Bråvalla i sig sög röv. Typ andra dagen blev min mobil "stulen" men fick till slut tillbaka den sista dagen som tur va! Men musiken va helt underbar men festivalen va kass.
Ursäktar att hag kapar hela festivalen men kommer inte rekommendera den. Men träffade gött folk där så det gjorde dom 5 dagarna awesome iaf ♡Likes

Comments

Detta sommar lovet har varit det bästa ever! Därför jag inte har bloggat ett skit de senaste månaderna haha. Men iaf, har varit på 3 festivaler, fyllt 18, jobbat, Stockholm, Borås och den sista resan nu blev till Göteborg. Har knappt varit hemma utan har farit runt överallt men det älskar jag. Har varit på dom bästa krogerna nånsin och har träffat så mkt nytt härligt folk!
Detta sommarlovet asså ♡♡

Likes

Comments

Hade det trevligt igår på midsommarafton o härligt folk. Mkt fylla o goa skratt men idag mår jag som jag förtjänar.. fyfan.
Men de va klart värt de !Likes

Comments

Nä riktigt så illa är det inte haha men har hittat så fruktansvärt snygga kläder så ja dör typ. Vill handla allt som finns!          Jag beställde hem Lise Sandahl byxor heter dom o är bootcut har batikmönster! 70tals brallor haha. love it.

Likes

Comments