Her for tiden, har jeg gået rundt og tænkt rigtig meget over, hvad jeg skulle ønske mig, nu er det jo snart jul eller snart og snart, i ved hvad jeg mener, men i hvert fald vil jeg gerne være forberedt, eller i hvert fald bare klar med en ønskeliste til dem som spørger. Jeg ved ikke, men plejer altid at ønske mig en sådan rimeligt dyr ting, men år har jeg endeligt bare taget en masse små hyggelige ting på min liste fx. har jeg fundet rimeligt mange bøger, som jeg faktisk ønsker mig altså ikke alle mulige fantasy bøger, men mode bøger ikke fordi der er noget galt med det, men altså jeg har aldrig rigtig være den store læsehest eller noget, men de her bøger lyder simpelhen bare så fede, altså sådan virkelig jeg tror aldrig der har været så mange bøger på min ønskeliste før så det er ret sjovt, men i hvert fald ønsker jeg mig de her bøger:

https://www.saxo.com/dk/vintage_pia-storm_indbundet_9788702219654

Den her bog hedder Vintage og skrevet af Pia Storm. I denne her bog hjælper hun en med hvordan man for mere genbrugstøj ind i sin garderobe, og så giver hun ideer til hvor man gå hen hvis man gerne vil købe noget fedt genbrugs tøj.

https://www.saxo.com/dk/nu_marie-jedig_indbundet_9788771596014

Den her bog hedder Nu og er skrevet af Marie Jedig. I denne her bog fortæller hun om gode råd til hvilket tøj man bør have hængene i sin garderobe, men også hvordan man kan få en god dag eller to til at gå i københavn, hvilket jeg personligt syntes lyder mega fedt.

https://www.saxo.com/dk/1000-record-covers_michael-ochs_hardback_9783836550581

Den her bog hedder 1000 record covers og er skrevet af Michael Ochs. I den her bog skriver han endeligt bare om de albums, som blev mest hørt og dem som han selv bedst kan lide fra 1960'erne til 90'erne. Jeg synes selv den lyder mega cool fordi jeg selv ønsker mig en pladespiller haha.

https://www.saxo.com/dk/polaroid-book_barbara-hitchcock_hardback_9783836501897

Den her bog hedder the polaroid book og er skrevet af Steve Crist og Barbara Hitchcock. I den her viser de egentlig bare en masse forskelelige poleroid billeder som er taget af nogle forskelelige fotografer.

Når det var det håber i kunne lide indlægget.

Undskyld for det først komme ud nu, men har ikke haft så meget overskud til skrive.

God dag :))XOXO Filukka


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Det er nu et par uger siden jeg sidst lavede en blogindlæg, og der er sket ret meget lige nu har jeg fx. Efterårsferie og det er mega lækkert. Her i sidste uge blev jeg faktisk også klippet, hvor jeg valgte en lidt speciel frisure nemlig gryde. Jeg har aldrig rigtig haft så kort hår før så det var ret nyt, men jeg er mega glad for det, jeg synes det er så fedt, og så er der en eller anden helt særlig vibe over det som jeg elsker.

Hele efterårsferien har jeg faktisk ret travlt, hvilket jeg personligt elsker haha når, men her i søndags var jeg faktisk på loppemarket, Veras market hvis nogle er jer måske kender det, jeg var der henne med to gode veninder. Hvor jeg hvis jeg selv skulle sige fik fat i nogle ret gode genbrugs scoops, i siger bare til hvis i gerne vil have et haul.

Her i efterårsferien har jeg også haft tid til at lave en collage på mit værelse, det var noget jeg gerne vil havde lavet i lang tid så det er mega fedt, lige nu er jeg faktisk også i gang med at lave en postkorts væg, lyder lidt rodet men, det er det slet ikke, for mit værelse består nemlig af ret mange små vægge så det ser bare rigtig hyggeligt og hjemligt ud. I siger også bare til hvis i nu gerne vil have en room tour for så vil jeg da lave det når, men eller har jeg bare hængt ud med mine venner og hygget.

God efterårsferie til alle -Filukka

XOXO Filukka


Likes

Comments

Her i dag har jeg været i botanisk have, det var super hyggeligt. Jeg var der inde alene, fordi jeg trængte til en lille går tur for mig selv, og det var mega dejligt. Jeg tog E toget til Nørreport station, og så gik jeg ellers bare der ind. Der var super flot og hyggeligt der inde, så der er klart noget jeg kan anbefale.

XOXO Filukka


Likes

Comments