Allt i jämställdhetens namn, har våra politiker beslutat att pappor och mammor ska vara hemma lika mycket med sina små barn. Ooo vad mysigt det hade varit säger jag och funderar vidare. Om politikerna får som de vill kommer alltså hälften av föräldradagarna vara låsta för respektive mamma och pappa.
Detta, mina vänner, kommer dock inte att få hem fädrerna till ungarna... Snarare tvärt om. Mammorna kommer säkert snällt ta ut alla sina dagar och sucka tungt när det är dags att jobba igen. Papporna kommer antagligen kanske ta ut hälften och då kanske bara någon dag i veckan. Nya regler säger dessutom att man måste vara snabb med att förbruka sina dagar, annars brinner de inne.
Så.... Summan av kardemumman blir antagligen att ungarna får börja på förskola vid 6-7 månaders ålder. Pappans dagar kommer att brinna inne och ingen kommer att må psykiskt bra.... Hur i helvete kan det vara bra och jämställt? Staten där emot kommer att tjäna pengar på innebrända dagar men få ännumera kaos och överbelastning på förskolorna....

Hur tänkte du där Stefan???

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det föds för lite barn här i Norden! Detta faktum har våra myndigheter sett och påpekat i rätt många år nu. I Sverige försöker vi locka med bättre barnbidrag ju fler barn man får och vi får vara hemma (jävligt länge om man jämför med många andra länder) med våra guldklimpar. I vårt fantastiska grannland Danmark, har man tagit det hela lite längre!
En motsvarighet till våran skogsvårdsstyrelse, har lagt fram en lista på topp10 bästa uteställena för sex. Har ska vi främja både barnatillverkning och friluftsfrämjandet. Idéen är ju lysande. Efter att mottagit denna information började jag se på de svenska vägarna och naturen på ett nytt sätt, och konstaterade att inget är gjort för att främja och förenkla för en snabbis vid akut behov om man kör bil. En önskan om små bersåer nära intill mindre vägar och kanske mer buskar runt våra rastplatser, framlägges nu här. Låt oss stela svenskar få komma ut i naturen igen och känna den rena skogsdoften samtidigt som mannen tar en bakifrån. Låt oss finna våra blåbärs/svampställen med nertrampade små cirklar, där ljuva orgasmvrål tidigare ljudligt!

Låt oss föröka oss naturligt!

Likes

Comments

Nu ska jag ta upp en rätt känslig fundering jag har haft ett tag. Här med varnas alla som känner sig stötta av sex och sexuella handlingar!

För någon vecka sedan såg jag en dokumentär med en härlig BBC journalist. Han tog ett skutt in i sexindustrin och blev bekant med en av få manliga porrskådisar. Många djupa och pinsamma frågor ställdes och porrskådisen svarade ärligt och öppet. En av frågorna var hur han kände inför att göra en så kallad "macka", alltså en kvinna och två män. Han svarade att det var rätt ok, men inte hans favorit kanske.
Det var ungefär här som min hjärna satte spinn.
Om man som heterosexuell man har sex med en kvinna OCH en annan man, hur känner man då inför att röra den andra , antagligen, heterosexuelle mannen?
Jag menar, om man är två män i en kvinna, med sina könsorgan inte allt för långt ifrån varandra, som det måste bli i en macka, hur gör man då? Försöker man få sina kulor att gunga i takt, så de inte slår i varandra, eller kan "krocken" av pungkulor vara en del av upplevelsen?
Och hur gör de med sina ben. Helt plötsligt skall ju faktiskt 6 ben vara på ungefär samma område... Även här känner jag en viss förundran. Jag har aldrig sett ett sådant här skådespel och för att vara helt ärlig, har jag inget behov av det heller, men frågorna kvarstår. Ligger den ena mannen under kvinnan, medan den andra mannen står och håller han i så fall både den liggande kvinnans och mannens ben? Eller ligger alla tre och någon blir lite plattare, men inga benproblem kvarstår. Eller är allt ihopa en myt som kommer leva kvar i all oändlighet tills dess porrindustrin inte finns kvar längre ( alltså när mänskligheten har gått under..)

Någon dag kanske jag får svar, men tills dess är det nog dags för kvällsmat!

Likes

Comments

Dagens skörd av rödklöver. Nu ska de träs på tråd och torkas och de som jag redan torkat ska noppas av skänken och ner i en burk. Sedan är hela vinterns behov tillgodosett.
Torkad rödklöver är lite sött och inflammationshämmande. Allmänt nyttigt och ger en lite rund söt smak. Jag brukar ha den i maten, men man kan också ha den i egen teblandning.

Likes

Comments

Med döttrarna i säng är det dax för egentid med sonen. B1 beslutar att nyttja denna tid med att, djupt koncentrerad, spela tv-spel medan hans moder ska sitta och titta på... Då modern inte delar detta intresse för massmord av robotgubbar i träskmiljö, nyttjas tiden i soffan, med en virkning av matta. Mycket smidigt att återanvända gamla lakan på. Och när den är klar blir den snygg i köket tror jag!

Likes

Comments

Oftast försöker jag att inte vara så kvinnlig. Med detta menar jag att jag försöker i klartext förklara vad jag vill ha och behöver för min man. Han behöver oftast inte använda sig av telepati eller tankeläsning för att förstå vad jag vill. Detta är helt klart ett tips till alla kvinnor. Män förstår oss inte, så vi måste tala "deras språk" alltså tydlig klartext.
Men ibland faller också jag in i gamla vanor. Speciellt när jag känner mig deppad och humöret kanske inte är på topp. Det är i sådana stunder som kvinnor, medvetet eller omedvetet, tar till olika test för att se hur mycket våra män älskar oss. Testen gå ut på att se hur mycket ni skulle kämpa för något som ni vet att vi vill ha, men som kanske inte ni män är så intresserade av.
Så här gör man: Kvinnan har länge suktat efter något, låt oss säga en ny soffa. Mannen i förhållandet håller med om att den bör bytas, men har en helt annan åsikt än kvinnan angående soffstil. Kvinnan påpekar och visar fram tydliga signaler på att detta är verkligen soffan hon vill ha och mannen är helt införstådd med att detta är hans kvinnas hetaste önskan på soffronten. Det är nu det kommer. Kvinnan ger med sig. - ok, älskling, vi tar väll din soffa....
Detta är själva testet. Det är nu kvinnan vill se hur mycket du som man kommer att kämpa för hennes soffa. En helt omöjlig uppgift för en man, då han ju själv inte vill ha soffan. Han kan inte komma segrande ut ur detta test. Skulle han säga så som hon vill höra, - men älskling, du ville ju så gärna ha din soffa, vi tar den, har han vunnit pluspoäng från sin tjej, men får inte sin soffa. Skulle han inte märka av detta test och bara säger, - vad bra, då tar vi min soffa, kommer han kanske få sin soffa , men inte säkert. Helt säkert kommer han få en sur och upprörd kvinna, som kommer ha huvudvärk i flera månader och som kommer göra testet på vart enda val ni ska göra här näst.

Testet är ett sort kärleksförklaring, ett riddarprov. En önskan om att vår man älskar oss så hett att han skulle offra allt för att göra oss lyckliga.


Det är inte lätt att vara man, men nu har ni blivit varnade !

Likes

Comments

Jag är antagligen en hemskt fruktansvärd mor som med stor glädje fjättrar mina barn. B4 är inte än gående, så hon får första parkett på ryggen i ryggsäck men hur mycket spännen och lås, som helst. Med b2 och b3 är det värre. När man är 2,5år är man INTE stilla. Mina barn har också lyckats ärva, antagligen från sin mor, fasligt mycket spring i benen. Så... När döttrarna redan var 1 och knappt hade lärt sig gå, inhandlade deras mor var sin sele/ryggsäck med koppel till dem. Små söta saker som hindrar deras framfart betydligt ( mohahahah).
Där går vi nu, jag och döttrarna, som en matte med hyfsat lydiga hundar runt fötterna.
Till mitt försvar kan jag dock, rätt stolt säga, att vi i veckan klarat av ett folkhavet på 5an i Göteborg, Gekås, torg och museum och inte en enda gång har jag tappat bort något barn. Därför kommer mina döttrar att få vara kopplade på offentliga och osäkrade platser fram tills dess att de själva kan öppna spännena på selarna. Då kommer den elaka modern att sätta in spårningschip i nacken på dem och via app på mobilen följa vart steg de tar. ( misstänker att detta kan vara smidigt upp ända i övre tonåren...?? )
Maken har insisterat på att en mördande kampsport även skall introduceras i unga år och inte kommer avslutas innan de ( antagligen ) slår ner sin egen far i jakten på att få dansa balett eller rida My little pony färgade hästar med tofsar i både mann och svans.

Alternativet till allt det här är väll att bygga ett mycket högt torn och där låsa in döttrarna i väntan på att de blir förtorkade nuckor som ingen vill ha och att vi då kan tjäna kolossala pengar på att skriva tårdrypande biografier som både blir långfilm och böcker..

Det är fan inte lätt att uppfostra ungar!

Likes

Comments

Det finns massa med sätt att vakna på, visste du det? Innan jag fick barn visste jag faktiskt bara om typ två. Att vakna med väckarklocka eller att vakna utan. Att få vakna av sig själv, när man faktiskt fått den sömn man behöver är underbart. Nu ska jag ge er lite nya sätt att vakna på...
Två döttrar kommer in och slår dig med trälisterna som ska sitta i deras rullgardiner. Eller, en dotter drar upp ditt ena ögonlock och säger -Vakna mamma! Eller, du vaknar själv av att två döttrar kissat i din säng samtidigt och det börjar nu bli kallt. Eller, du vaknar av att alla fyra barnen ligger i din säng och plötsligt kan du inte röra dig längre, då en arm och ett ben nu lider svårt av blodbrist eftersom det ligger barn på dem.
Jag är trött!

Likes

Comments

I min ungdom arbetade jag på en mycket stor arbetsplats, med mycket kvinnor.. Kvinnor kan vara fantastiska, starka, inspirerande, positiva och drivande. De kan också väldigt fort bli precis motsatsen! Vissa dagar flöt mjukt och smidigt fram, medan andra dagar kunnat kommit från psykologiska skräckfilmer... PMS säger kanske du nu, men jag vågar mig på att mena att det är sexbrist! Kvinnor i 40-50årsåldern behöver också kärlek och lite rajtan tajtan. Nu kommer vi ju till den svåra frågan, hur ska arbetsplatser kunna tillgodose dessa behov. Skulle en vacker man på 25 kunna anställas för dessa aktiviteter? Kan man se det som arbetsterapi? Skulle någon faktiskt ansöka om ett sådant jobb? Sen har vi ju den moraliska delen.. Är det otrohet om man får njutning på arbetsplatsen av kunnig utbildad personal? Eller kan man böta männen, som inte ser till att sköta sin äktenskapliga plikt och hålla kärringen nöjd så vi andra kan får lugn och ro på jobbet?

Mer sex åt tanterna, för ett harmoniskare Sverige !

Likes

Comments

Måste bara få visa vilka fina monster. Kolla in Presententillhenne.se

Likes

Comments