För många tjejer är det viktigt att dem känner sig bekväma och trygga i sina förhållanden. Många vill ha bekräftelse om att dom är lika älskade som i början och att killen uppskattar henne lika mycket. Du som kille kan visa för din tjej, och ge henne den bekräftelsen hon behöver för att slippa dumma missförstånd emellan er.

Ge henne komplimanger, hellre för ofta än för lite!

Visa dina känslor för henne, visa att hon kan vara trygg med dig och inte behöver oroa sig.

När ni träffas eller skiljs åt för dagen, ge henne en kram/puss och omfamna henne riktigt. Det förstärker hennes känsla om att vara omtyckt av dig, kanske blir hennes dag även mycket bättre!

Det viktigaste utav allt....visa dina känslor för henne när andra människor är närvarande. Jag menar nu inte att ni ska vara konstant med varandra och strunta i de människorna runt omkring er, för då kan det bli fel för den skull och man kan förlora sina vänner, men en lätt smekning när man går förbi varandra, hålla om varandra/hålla handen när ni sitter och pratar med era vänner är en enkel grej som visar att man är bekväma tillsammans.

Överraska henne, skicka spontana och gulliga sms till henne där du beskriver din kärlek, ge henne rosor när hon minst anar det, lämna små gulliga lappar gömt i hennes sovrum, ge henne ett fint smycke trots att hon inte fyller år eller bjud henne på hennes favoritrestaurang.

Lite små tips, som brukar gå hem hos de flesta tjejerna, så glöm inte bort nu killar.... Uppskatta era tjejer! Ta inte varandra för givet, det är de värsta ni kan göra i ett förhållande.

Likes

Comments

Dessa två är helt klart mina favoriter utav de hela setten på den fantastiska sidan sinamatic.se , här finns verkligen allt alla par kan drömma om, och även singlar..det finns massa njutning på denna sida!! Visst är dom snygga & sexiga?!

Här är hela menyn på vad som finns i underkläders väg, allt är så snyggt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lite ögongodis för alla brudar där ute & lite tips till alla män, vilken tjej gillar inte synen utav ett par gant kalsonger?! Det ni killar, vilken tjej som helst skulle bli upphetsad utav denna synen! Speciellt med så snygga underklädsmodeller, haha 😉

Så in & beställ era kalsonger redan nu, länk finns på bilderna!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag älskar vita underkläder och jag fastnade speciellt för detta settet. Äääälskar bandet som korsars över brösten, och sträcker sig upp runt halsen 😍 Detta settet är självklart påväg hem till mig nu! Jag skulle kunna lägga en hel förmögenhet på att bara shoppa underkläder haha... Kommer ifrån Nelly.com & kostar 957 kr!

Likes

Comments

Har du och din partner tappat gnistan för varandra? Saknar ni den där brinnande blicken ni bytte med varandra när ni tittade på varann i början utav ert förhållande..? Efter några år tillsammans är det svårt att känna precis som i början, men det finns mycket man kan göra för att hålla kärleken uppe!

1. Komplimanger - Glöm inte att ge varandra komplimanger, det är lätt att man tar varandra för givet och glömmer bort att visa för varandra hur mycket man uppskattar varann. Det räcker med att berömma eller säga att din partner ser bra ut osv, ha en snäll ton emot varandra så kommer det bli en mycket positiv miljö mellan er.

2. Ta på varandra - Beröring mellan par är viktigt att hålla i liv i en relation, hudkontakten triggar kärlekskänslorna. Om ni bara ger varandra en snabb puss när ni lämnar hemmet, kan det vara bra att börja ändra på det nu. Ett tips är att omfamna varandra minst två gånger om dagen, och bara stå så en stund, det kan faktiskt få er att hitta varandra igen.

3. Åk på semester - Det kan vara bra att komma ifrån vardagen lite, för många par blir det ganska enformigt med samma saker dag in och dag ut, stress påverkar också relationer mycket, så vad kan vara bättre än en semester?

4. Överraska - Genom att överraska varandra kan ni väcka många kärlekskänslor. Ge varandra oväntade presenter en helt vanlig dag, eller bjud ut varandra. Det finns många sätt att överraska på och det borde vi har fler av i vardagen!

5. Behåll era intressen - Glöm inte bort vilka ni var innan ni träffades, det är viktigt att ni ger varandra utrymme till att kunna hålla på med de intressen/hobbys, visa även intresset för vad den andra gillar.

Likes

Comments

Människor som tittar på porr, har faktiskt ett mycket roligare sexliv

Hur många utav er som läser detta har inte någon gång tillfredställt sig med att slå igång en rulle med porr? Eller sökt på internet, och känt sig lite nervös över att någon ska se eller veta att du kollar igårkväll?

Är du sur över att din kille kollar på porr? Sluta med det nu. Kolla tillsammans! Testa! Det kommer att kännas mycket spännande & porren kan få er båda att gå igång så mycket att ni får orgasmer som aldrig förr! Detta är faktiskt sant.

Många nya tips i sängen kan man också hitta när man tittar på porr, mycket som ni kanske inte har tänkt på innan men som ni kommer att älska att göra tillsammans!

Däremot finns det många olika slags porr & ibland kanske man borde vara försiktig. Din partner kanske inte gillar allt som du tänder på och porr kan faktiskt också vara riktigt otäckt, så prata med din partner innan ni prövar något så att ni båda är överens om vad ni ska göra!

Vi har kollat upp att många som faktiskt varit helt emot att titta på porr, och tyckt att det har känts lite läskigt, är faktiskt dem som har tyckt om det mest när dom väl har prövat, så var inte rädda!

Mer porr till folket


bild lånad ifrån google.

Likes

Comments

Okej, ett litet inlägg till boysen nu då..

En stor men kanske ganska så enkel fråga, vad föredrar ni...helt naken eller ett par riktigt sexiga underkläder?

Många av er sitter säkert o tänker nu att skitsamma allt ska ändå av ändå & så skrattar ni sådär som gör att alla tjejer ba "men åh..och himlar med ögonen åt er". Alltså - det går inte hem.

Tjejerna vill att ni ska uppskatta dem när de har lagt ner massa pengar på ett par sexiga underkläder för att de tänkte på just DIG, för att du skulle bli lite extra kåt när hon kommer in genom dörren till några tända ljus & öppnar sidenmorgonrocken...

Självklart att mycket utav kläderna (beroende vad som vart på) åker av under det hela sedan, men vilken kille vill inte att sin tjej är extra sexig under förspelet?

Tjejerna vill bli uppskattade, så underskatta inte underkläderna!

https://kleopatrasunder.se/sexiga-underklader


Likes

Comments

Visst är det underbart att få njuta med sin partner, men varför inte göra sexet till något ännu mer spännande och livfullt?

Varför nöja sig lixom 😉

Många kan anse detta som något pinsamt och generat ämne, men varför egentligen? Vi alla människor vill ha njutning och varför inte låta varandra få lite extra krydda med en skön vibrator inblandad eller kanske en dildo?

En ganska enkel men underbar sexleksak för mig är handkloverna, det går att göra väldigt mycket kul med dem & sexet blir aldrig tråkigt med ett par bojjor inblandat 😉

Våga mer, beställ hem leksaker! Det är inget att skämmas för!

Jag lovar att du och din partner kommer att få ett mycket bättre sexliv än vad ni hade innan!

Likes

Comments