Gillar ni telefonsex? Det kan faktiskt vara ganska spännande att teasa varandra genom telefonen.

Ett väldigt bra råd till er som har distansförhållande, känns nästan som att man är hos varandra fast ändå inte vilket gör det hela lite spännande.

Var en gammal kompis till mig som frågade en gång hur man hade telefonsex, hon tyckte att det kändes lite konstigt o visste inte riktigt hur hon skulle kunna börja göra det med sin pojkvän utan att det skulle bli pinsamt, så jag gav henne lite små tips om att tex börja berätta för honom hur mycket du saknar honom och att du önskade att han var här, så att du kunde röra vid honom osv. Alltså mycket naughty talk & låt honom fylla i med det han har att säga, det släpper efter ett tag och är inte alls pinsamt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: Sex

Likes

Comments

Är det många utav er läsare som har prövat sig på en trekant? Det finns många saker att ta upp när det gäller trekant.. Ska det vara med två killar & en tjej, eller två tjejer & en kille?

Med pojkvännen och hans bästa kompis, hur konstigt eller stelt kan det egentligen bli efteråt? Kanske är det bäst att vara singel och inte behöva bry sig något alls efteråt? För visst vill man inte dela med sig utav sin egna godbit..?

Jag har pratat med både singlar och partners, och har faktiskt fått det enklaste svaret. Ingen utav de jag har frågat som varit i ett förhållande har velat vara tre under sina mysiga stunder, de vill inte att någon annan ska röra deras partner, och det är väl egentligen inte så konstigt. De flesta singlar jag pratade med sa att de gärna skulle pröva på en tredje person i sängen, och många hade redan gjort det.


Likes

Comments

1. Sex håller dig hälsosam. Detta är faktiskt helt sant, forskning visar att sex kan kopplas till förhöjda nivåer av antikroppar vilket innebär att immunförsvaret blir starkare!

2. Det sänker blodtrycket. Om man har sex ofta så hjälper det med att sänka det diastoliska trycket.

3. Sex förbränner kalorier. Hur mycket kalorier du bränner beror ju helt på hur aktiv du är i sängen 😉 Det är ju mycket trevligare att förbränna sina kalorier i sängen, soffan eller kanske köket, än i en svettig gymlokal.

4. Det gör dig mindre stressad. Sex frigör endorfiner, dopamin och oxytocin-hormoner och ämnen som gör dig både gladare och mer avslappnad. Så om du ofta blir trött och gärna tar en tupplur efteråt, så är det förmodligen därför.

5. Det är sjukt skönt och det får dig att må bra. Vilket egentligen är den enda orsaken man behöver! Känslan av att veta att någon vill ha dig, ger dig massor med självförtroende.

6. Det gör så att du sover bättre. Detta är kopplat till alla kemiska reaktioner du får i din kropp när du njuter av intimt mys. Sex kan ju faktiskt kännas som ett helt träningspass, så det är egentligen inte konstigt att du vill sova efteråt.

7. Det kan kurera din huvudvärk. Detta fungerar faktiskt då jag under många tillfällen har prövar, huvudvärken försvinner! Så här kan du inte skylla på att du har ont i huvudet 😉

8. Det ger dig en grym start på dagen. Om ni inte har sex på kvällen, varför inte starta dagen med ett? Det kan ju faktiskt inte vara ett bättre sätt att vakna upp och starta dagen på. Alla hormonerna som släpps loss av mysstunden kommer att ge dig en perfekt energiboost.

9. Sex förlänger livet. En australiensk studie visade att om man får orgasm tre gånger i veckan, jämfört med om man får det en gång i veckan, så minskar man risken att dö av en medicinsk orsak med hela 50 procent. Så tänk om du får många orgasmer i veckan...

10. Det skapar intimitet. Oavsett om du är i förhållande eller har en flört, kan det vara härligt att komma riktigt nära någon. Det kan skapa riktigt starka band mellan dig och din partner, eller sexuella associationer som du kan leva på varje gång du tänker på eller träffar din sexpartner.

Likes

Comments

Killarna i One Directions är inte bara bra på musik, de är bra på kärlek också!

1. Lyssna inte på andra, Zayn talar av sin egna erfarenhet när han säger att man inte ska lyssna på andra angående sitt förhållande, "om någon gör dig lycklig, vad spelar det då för roll vad någon annan tycker?"

2. Var dig själv, Vill du få din crush att lägga märke till dig? Var dig själv, säger Harry. "Bete dig normalt, och var rolig & trevlig".

3. Uppskatta varandra, Att uppskatta vad din kärlek gör är viktigt för att hålla kärleken vid liv, Zayn tror på mottot "Bakom varje framgångsrik man finns en framgångsrik kvinna".

4. Spela inte svår, Vill du bli tillsammans med din crush spela inte svår. Niall tycker bara att det är barnsligt att vänta några dagar med att ringa upp osv.

5. Var bästa vänner, att se sin partner som en utav sina bästa vänner är viktigt för förhållandet, säger alla One Directions killarna.

6. Chilla lite, försök inte vara någon du är och ta det lugnt. " Jag vill ha någon som inte tar livet allt för seriöst och som är lätt att vara med." Säger Louis.

7. Fortsätt köra ditt eget race, Bara för att du skaffat en pojk/flickvän betyder det inte att du ska ge upp dina egna drömmar och ambitioner. "Det är attraktivt när någon är riktigt bra på något de älskar, jag letar efter någon som är driven." säger Harry.

Information och bilder hämtad ifrån Frida.se

Likes

Comments

Kommer du som kille för fort under samlag? Skäms du när du kommer för fort och ni inte kan njuta tillräckligt utav ert sex? Bara lugn, vi har råden till dig för att förhindra att komma så fort!

Det handlar om att träna sin bäckenbotten, och det kan du göra på många olika sätt.


1. Handdukstricket - Stå upp när du har stånd, och häng en handduk över din penis som en tyngd, knip och lyft sedan handduken uppåt! Försök att hålla kvar i några sekunder innan du slappnar av, just denna träningen hjälper dig att få styrka i bäckenbotten, vilket förlänger din orgasm.

2. När du är nära orgasm ska du prova att knipa musklerna, slappna av och sedan vänta tills det är över, sedan kan du fortsätta. Om det inte fungerar kan du prova att ta tag med tummen och pekfingret om ollonet för att försöka stoppa, och då även försöka slappna av.

3. Ett annat alternativ som kan funka är att trycka mellan pungen och anus, mellangården. Tryck, andas och vänta in att din orgasm ska stoppa, sedan kan du fortsätta.


  • Filed under: Sex

Likes

Comments

Likes

Comments

För många tjejer är det viktigt att dem känner sig bekväma och trygga i sina förhållanden. Många vill ha bekräftelse om att dom är lika älskade som i början och att killen uppskattar henne lika mycket. Du som kille kan visa för din tjej, och ge henne den bekräftelsen hon behöver för att slippa dumma missförstånd emellan er.

Ge henne komplimanger, hellre för ofta än för lite!

Visa dina känslor för henne, visa att hon kan vara trygg med dig och inte behöver oroa sig.

När ni träffas eller skiljs åt för dagen, ge henne en kram/puss och omfamna henne riktigt. Det förstärker hennes känsla om att vara omtyckt av dig, kanske blir hennes dag även mycket bättre!

Det viktigaste utav allt....visa dina känslor för henne när andra människor är närvarande. Jag menar nu inte att ni ska vara konstant med varandra och strunta i de människorna runt omkring er, för då kan det bli fel för den skull och man kan förlora sina vänner, men en lätt smekning när man går förbi varandra, hålla om varandra/hålla handen när ni sitter och pratar med era vänner är en enkel grej som visar att man är bekväma tillsammans.

Överraska henne, skicka spontana och gulliga sms till henne där du beskriver din kärlek, ge henne rosor när hon minst anar det, lämna små gulliga lappar gömt i hennes sovrum, ge henne ett fint smycke trots att hon inte fyller år eller bjud henne på hennes favoritrestaurang.

Lite små tips, som brukar gå hem hos de flesta tjejerna, så glöm inte bort nu killar.... Uppskatta era tjejer! Ta inte varandra för givet, det är de värsta ni kan göra i ett förhållande.

Likes

Comments

Dessa två är helt klart mina favoriter utav de hela setten på den fantastiska sidan sinamatic.se , här finns verkligen allt alla par kan drömma om, och även singlar..det finns massa njutning på denna sida!! Visst är dom snygga & sexiga?!

Här är hela menyn på vad som finns i underkläders väg, allt är så snyggt!

Likes

Comments