Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: Sex

Likes

Comments

Många är mycket rädda för det som pågår överallt i världen just nu, clownskräcken som den kallas. Det har nu gått ut på sociala medier att clownerna planerat att de ska "rensa" och mörda människor under halloween, vilket fick många att få panik. Statusen sprids överallt. Jag själv blev också väldigt skärrad när man såg detta, för man vet ju faktiskt aldrig, om folk kan klä ut sig till clowner för att sedan springa runt och skrämma/skada människor samt många barn, så skulle det tyvärr inte förvåna mig om något utav detta skulle vara sant.

Nu har det kommit fram att detta bara är en falsk status som började spridas i USA, det fungerar lite som ett kedjebudskap som har startats. Ni minns väl alla de hemska kedjebreven man fick på sms när man var liten, att om man inte spred vidare så skulle det hände något hemskt?

Men detta ska inte vara något man behöver oroa sig för, enligt expressen.

För att läsa mer samt se video - EXPRESSENS INLÄGG

Likes

Comments

Teasa mycket - Att teasa varandra gör att man blir ännu kåtare och sugnare på sin partner, ett perfekt tips om ni vill få till ett riktigt hett sex! Ett bra exempel på att teasa kan vara att du som tjej blåser varm luft emot killens kön när han har kalsongerna på sig. Ni båda kan nafsa lite här och där, sug på ett finger, påbörja något som du inte avslutar så kommer det bli riktigt bra när ni väl kör igång.

Missionären med en twist - När ni kör missionären tryck killens axlar lite bakåt, då kommer han att få kämpa extra mycket när han drar sig ner mot dig och även kämpa för att få sin egna njutning. Det går många igång på.

Öppna era sinnen - Har ni testat ögonbindel? Om inte så borde ni göra det. Varje beröring kommer att kännas så mycket mer intensiv.

Var så intima som möjligt - Att pröva olika ställningar som att låta killen sitta upp och tjejen sitta gränsle över gör att man får så mycket mer hudkontakt vilket många går igång helt galet på.


  • Filed under: Sex

Likes

Comments

En utav våra favoritsidor för killkläder är såklart paapi.se. Plaggen är lite dyrare, men det är värt pengarna då kläderna är så sjukt snygga. Collaget nedanför består av lite snygga överdelar som vi har valt ut på hemsidan. Leveranstiden är runt 1-3 arbetsdagar vilket betyder att man får hem det man beställt väldigt fort och smidigt, speciellt om man inte gillar att gå i butiker så är detta perfekta alternativet. Och vet ni vad det bästa är? Det är alltid fri frakt. Hur bra som helst. 

Likes

Comments

Favoritserien är helt klart The Walking Dead. Dels för att det är mycket spännande och det händer saker hela tiden under seriens gång. Eftersom att mångas liv hänger på spel i serien så är man mycket nervös och det kan bli mycket ledsamt under tiden man tittar, men när det är så pass spännande som det är så kan man inte sluta titta.

Likes

Comments

För alla tjejer, missa inte att Nelly har sin stora rea upp till 60%, till exempel dessa snygga stövlar som i vanligtvis kostar 599:- ligger på bara 299:-, eller klockan för bara 74:-!! bättre än så kan det ju faktiskt inte bli! In och skynda att fynda innan alla snygga plagg har tagit slut 💁

Likes

Comments

Har du och din partner tappat sexlusten? Då har vi 5 smarta tips som är värda att tänka över lite.

1. Kommunisera - Att kommunicera med sin partner är viktigt, att säga till varandra vad man gillar och inte gillar i sängen kan vara en stor fördel. Om man även kan prata om det utan att det ska kännas svårt eller konstigt kommer det automatiskt att kunna bli bättre och avslappnande även i sängen.

2. Nyfikenhet - Att vara nyfiken är ett bra tips, våga pröva och uppleva nya saker, även fast de kanske kan vara lite läskigt så kan man ju inte låta bli att tycka att nya saker är spännande, speciellt när man får göra det tillsammans med sin partner. Vem vet, ni kanske hittar något som ni inte kan hålla er ifrån.

3. Förtroende - Som partners är det viktigt att man ska kunna lita på varandra. Om man inte litar på sin partner kan det bli svårt att ta för sig i sängen och även att kunna slappna av. Kan man slappna av blir sexet mycket skönare.

4. En snabbis - Visste ni att en snabbis faktiskt kan göra mycket för både sexlivet och förhållandet? Att göra det på olika platser där man kanske inte får och absolut i fel tillfälle kan vara något av det spännande som finns. Har ni inte prövat, så gör det!

5. Ärlighet - Och så till något av det viktigaste, ärligheten. Man måste kunna säga till sin partner om han eller hon gör fel, eller om det är något man inte tycker om. Det är viktigt att man känner sig bekväm i situationen, annars kan man inte finna samma njutning i den. Som partner kan det även vara bra att fråga varandra vad som känns rätt och fel.  • Filed under: Sex

Likes

Comments

Ska vi inte kunna gå ut längre?

Detta har gått för långt, människor som springer omkring och försöker skrämmas i clowndräkter kallas för killer clown och det gör ju inte direkt saken bättre.

"Trenden med så kallade ”killer clowns” har under veckan kommit till Sverige. På flera håll, från norr till söder, har människor fotograferat, filmat och berättat om sina möten med de mystiska figurerna." skriver expressen. Enligt expressen har detta skett på olika platser hitills i Sverige som Linköping, Blekinge, Stockholm, Timrå, Svallöv (skåne), Skövde och Nybro...Tidsfråga innan clownerna har kommit till lilla Kalmar. Frågan är bara...vad vill clownerna? Varför gör dom detta?

länk till expressens inlägg om händelserna


All information och bilder är ifrån expressens hemsida.

/ Filosoferna

Likes

Comments

Hej och välkomna till vår nya blogg!

Vi är två stycken personer som har valt att starta en blogg anonymt, då vi vill ha lite mer spänning i vardagen och det ska även bli lite spännande för er läsare, att få fundera över vilka vi verkligen är! Vi kommer att kalla oss själva för filosoferna i denna blogg.

Vi kommer att skriva om kategorierna sex, fashion, food and relations, och vi ska göra allt för att ni ska gilla det!

Kommentarer är varmt välkomna! 😌

/ Filosoferna


Likes

Comments