View tracker

Okej, ett litet inlägg till boysen nu då..

En stor men kanske ganska så enkel fråga, vad föredrar ni...helt naken eller ett par riktigt sexiga underkläder?

Många av er sitter säkert o tänker nu att skitsamma allt ska ändå av ändå & så skrattar ni sådär som gör att alla tjejer ba "men åh..och himlar med ögonen åt er". Alltså - det går inte hem.

Tjejerna vill att ni ska uppskatta dem när de har lagt ner massa pengar på ett par sexiga underkläder för att de tänkte på just DIG, för att du skulle bli lite extra kåt när hon kommer in genom dörren till några tända ljus & öppnar sidenmorgonrocken...

Självklart att mycket utav kläderna (beroende vad som vart på) åker av under det hela sedan, men vilken kille vill inte att sin tjej är extra sexig under förspelet?

Tjejerna vill bli uppskattade, så underskatta inte underkläderna!

https://kleopatrasunder.se/sexiga-underklader


Likes

Comments

Visst är det underbart att få njuta med sin partner, men varför inte göra sexet till något ännu mer spännande och livfullt?

Varför nöja sig lixom 😉

Många kan anse detta som något pinsamt och generat ämne, men varför egentligen? Vi alla människor vill ha njutning och varför inte låta varandra få lite extra krydda med en skön vibrator inblandad eller kanske en dildo?

En ganska enkel men underbar sexleksak för mig är handkloverna, det går att göra väldigt mycket kul med dem & sexet blir aldrig tråkigt med ett par bojjor inblandat 😉

Våga mer, beställ hem leksaker! Det är inget att skämmas för!

Jag lovar att du och din partner kommer att få ett mycket bättre sexliv än vad ni hade innan!

Likes

Comments

1. Första gången ni möttes stötte han på dig extremt aggresivt. - För et vuxenbebis räcker det inte att bara fråga om ditt nummer, antagligen hängde han efter dig hela kvällen som en liten hund, och gjorde allt för att få din uppmärksamhet.

2. Han vill att du tar hand om honom - Har du ställt dig frågan om du verkligen är hans flickvän, eller om du är hans mamma?

3. Planer? Glöm det. - Att försöka planera något med en vuxenbebis är ofta helt och håller stenkört. Antingen så glömmer han bort eller så hoppar han av i sista sekunden.

4. Han får dig att skratta högre än någon annan - Han är extremt barnslig och rolig, du kan inte hålla skrattet borta

5. Han har fortfarande kiss och bajs humor - Skämt om kiss och bajs hör du ofta, och han skrattar högt om någon annan skulle säga orden.

6. Han uppmuntrar dig att umgås med dina vänner - En vuxenbebis gillar att du umgås med dina vänner och har inget behov av att kontrollera dig. På många sätt blir du en roligare person på grund utav honom!

7. Han är mittpunkten utav varje fest - Han har inga problem att vara festens höjdpunkt och gillar att bjuda på sig själv.

8. Ordet "dejt" existerar inte i hans vokabulär - Man "dejtar" inte en vuxenbebis, man "hänger" med en vuxenbebis.

9. Han har haft väldigt få seriösa förhållanden - Verkar inte så sugen på att ha något heller..

10. Han är brutalt ärlig - Om han inte gillar ett utav dina klädesplagg så säger han det rakt ut, han är inte rädd för att säga som han tycker. Detta kan vara både bra och jobbigt.

11. Du tvingas ta hand om honom på fyllan fler än en gång - Han är inte den som är fullast på fester, däremot är han den som är kung på fyllesms,

12. Han förstår aldrig varför du är sur på honom - Trots att du ger honom hintar hela tiden om vad du gillar och ogillar så ä oddsen väldigt stora att han upplever dessa om och om igen på egen hand.

13. Han flirtar genom att göra narr av dig - På många sätt så flirtar vuxenbebisen som en 12åring, vilket faktiskt inte behöver vara negativt.

14. Även fast han beter sig som en skitstövel så menar han väl - Därför är det väldigt svårt att vara arg på honom länge.

http://www.expressen.se/halsoliv/sex--relationer/14-tecken-pa-att-du-dejtar-en-vuxenbebis/ länk till inlägget som detta kommer ifrån.

Likes

Comments

Hur många gånger har man inte hört tjejer stå och prata om hans storlek, om den var större eller mindre, bättre eller skönare? Eller hur många gånger har inte du som tjej stått framför speglen och funderat över hur du hade sett ut med en bhstorlek större eller en vältränad rumpa?

Vi hör detta hela tiden, ellerhur!

Men har storleken egentligen någon betydelse..? Alla är ju faktiskt olika, och fina på sina egna sätt. Någon kanske är bättre eller sämre på vissa saker, det är fel att jämföra.

Om vi då ställer frågan att det är så många killar som letar efter det där engångsligget med stora bröst och fin kropp, och tjejerna som letar efter killen med den största under byxorna. Hm, alla vill ju faktiskt inte ha de största penisen i sängen och många killar tycker hellre om de små fasta brösten som de flesta tjejer beklagar sig över.

Sluta jämföra er med varandra, vi alla är bra som vi är!

En viktig fråga till er läsare.. Hur viktigt tycker du att det är med storleken?

  • Filed under: Sex

Likes

Comments

Är det rimligt att kunna tjäna 100 000 kr i månaden?

Det har 17åriga Linn Ahlborg, youtubern bevisat att ja, det är möjligt. Hon är endast 17 år och i ett blogginlägg där hon svarar på kommentarer säger hon att hon tjänar "minst" 100 000 i månaden på att blogga på youtube. Hon har högre månadslön än vad många andra kommer att ha i hela sina liv. Galet ju!

Någon som har sett hennes videos? 😊

Likes

Comments

Många är mycket rädda för det som pågår överallt i världen just nu, clownskräcken som den kallas. Det har nu gått ut på sociala medier att clownerna planerat att de ska "rensa" och mörda människor under halloween, vilket fick många att få panik. Statusen sprids överallt. Jag själv blev också väldigt skärrad när man såg detta, för man vet ju faktiskt aldrig, om folk kan klä ut sig till clowner för att sedan springa runt och skrämma/skada människor samt många barn, så skulle det tyvärr inte förvåna mig om något utav detta skulle vara sant.

Nu har det kommit fram att detta bara är en falsk status som började spridas i USA, det fungerar lite som ett kedjebudskap som har startats. Ni minns väl alla de hemska kedjebreven man fick på sms när man var liten, att om man inte spred vidare så skulle det hände något hemskt?

Men detta ska inte vara något man behöver oroa sig för, enligt expressen.

För att läsa mer samt se video - EXPRESSENS INLÄGG

Likes

Comments

Teasa mycket - Att teasa varandra gör att man blir ännu kåtare och sugnare på sin partner, ett perfekt tips om ni vill få till ett riktigt hett sex! Ett bra exempel på att teasa kan vara att du som tjej blåser varm luft emot killens kön när han har kalsongerna på sig. Ni båda kan nafsa lite här och där, sug på ett finger, påbörja något som du inte avslutar så kommer det bli riktigt bra när ni väl kör igång.

Missionären med en twist - När ni kör missionären tryck killens axlar lite bakåt, då kommer han att få kämpa extra mycket när han drar sig ner mot dig och även kämpa för att få sin egna njutning. Det går många igång på.

Öppna era sinnen - Har ni testat ögonbindel? Om inte så borde ni göra det. Varje beröring kommer att kännas så mycket mer intensiv.

Var så intima som möjligt - Att pröva olika ställningar som att låta killen sitta upp och tjejen sitta gränsle över gör att man får så mycket mer hudkontakt vilket många går igång helt galet på.


  • Filed under: Sex

Likes

Comments

En utav våra favoritsidor för killkläder är såklart paapi.se. Plaggen är lite dyrare, men det är värt pengarna då kläderna är så sjukt snygga. Collaget nedanför består av lite snygga överdelar som vi har valt ut på hemsidan. Leveranstiden är runt 1-3 arbetsdagar vilket betyder att man får hem det man beställt väldigt fort och smidigt, speciellt om man inte gillar att gå i butiker så är detta perfekta alternativet. Och vet ni vad det bästa är? Det är alltid fri frakt. Hur bra som helst. 

Likes

Comments

Favoritserien är helt klart The Walking Dead. Dels för att det är mycket spännande och det händer saker hela tiden under seriens gång. Eftersom att mångas liv hänger på spel i serien så är man mycket nervös och det kan bli mycket ledsamt under tiden man tittar, men när det är så pass spännande som det är så kan man inte sluta titta.

Likes

Comments