Jahapp, då är då första veckan i Paradise Hotel över och andra börjar idag. Tycker alltid att de första avsnitten på serier är ganska segt, speciellt ett sådant här. Det kommer verkligen dra igång på riktigt snart, med nya hotell gäster samt aktiviteter. Vill verkligen ha in nya deltagare, tycker bara Ewelina, Andrea & Vanessa är roligast att följa just nu, och de är knappt roliga. Så sjukt tråkigt att min favorit, Hani åkte ut. Han var väldigt rolig och ser/såg bäst ut. Hoppas verkligen han kommer tillbaka!

Vi fick en liten sneakpeak på andra veckans tema, vilket är.... KÄRLEK! Är man ens förvånad? Alla Hjärtans Dag närmare ju sig, och deltagarna måste också få lite kärlek, haha. Jag är även taggad på att ny tjej checkar in, då kanske Sofia eller Amanda kan åka ut? (Märks det vilket tjejgäng jag står vid?). Tycker verkligen inte om hur Amanda betedde sig, håller med Studio Paradise och tycker det var barnsligt. Hoppas verkligen Sofia kan gå emot henne snart, så hon blir helt ensam. Samt att nya tjejen hänger med min tjejer.

Nu är det bara att vänta på de kommande avsnitten!
Kollar du på PH? Vad tyckte du om att Hani fick checka ut? Gillade du hur Amanda uppförde sig? Lämna en kommentar!

Prinsessan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Japp, då är jag tillbaka med lite mer recensioner på Riverdale och The 100. Ny avsnitt ni vet, måste skriva vad jag tycker om dem! Nejmen måste och måste, jag vill dela med mig. Kul, samtidigt som ni kan kommentera och säga vad ni tycker. Om ni håller med, eller har en helt annan åsikt!


Riverdale Kapitel 3: Body Double
Äventyret fortsätter och detta avsnitt handlar då mycket om fotbolls lagets spel. Tycker detta avsnitt var lite som ett "mellan" avsnitt. Ett avsnitt som behövdes för att förstå fortsättningen. Betty startar upp en tidningsredaktion, är det skolans? Jughead går med i den och det börjar utforska Jasons mord. Man hörde ju ett skott under dagen han försvann, men han dog inte då, utan dog en vecka senare. Archie går till polisen om att han var i skogen och hörde skottet, men han nämner inte Miss Grundy. Blev lite besviken där, vill verkligen att hon sätts dit och hamnar i fängelset eller nått. Gillar verkligen henne inte.

Under som allt detta händer, sprids ryktet om att Veronica är en hora. Hon gick på dejt med Chuck Clayton, stjärnfotbolls spelaren. Efter det blir hon kallad hora. Hon försöker stoppa det själv, men Chuck vägrar att erkänna. Sedan hjälper Betty henne med att sätta dit honom. Jag vet inte vad jag ska tycka om det. Betty blev lite psyko och ville verkligen vara Polly. Hoppas lite i hemlighet att hon har med Jasons mord att göra, hihihi. Gillar dock hur Cheryl hjälpte till, hon och Veronica kan bli värsta paret. Kanske blir en trio, Veronica, Betty och Cheryl. Vi får se.

Avsnittet var helt ok, tror att framtidens avsnitt kommer bli fantastiska nu.
Avsnittet får 3 av 5 tiaror av mig. Tyckte inte det var lika spännande som de förra, men kommer bara bli bättre från och med nu.


The 100 Säsong 4: Heavy Lies the Crown
Nu drar verkligen serien igång. Ny karaktär, som jag tror kommer ha stor betydelse, har kommit. Ilian, som mördar hela sin familj och nästan sig själv innan Clarke förstör the City of Light. Han vill verkligen hämnas och tar hjälp av en ambassadör. De planerar ett mord på Roan, där de tror att de kan komma åt Skaikru om han är död. Var verkligen taggad på en fight här, men Kane ska såklart försöka förstöra de, som in sin tur leder till att Octavia mördar ambassadören. Tror dock att de inte kan hålla dem tillbaka så länge till, snart kommer nog Arkadia bli attackerat.

I Arkadia fortsätter kampen om att rädda alla från radioaktiviteten. Clarke ska såklart försöka rädda alla, när de hittar ett sett att rädda sitt folk. Gillar faktiskt att Clarke försöker, vill såklart se att så många som möjligt överlever. Tror dock att de inte kommer ha så mycket frid så länge till, eftersom Ekko ska komma på besök.

Bellamy och gänget drar till farmstation, för att ta tillbaka en maskin, men upptäcker några hinder. Nummer 1: Ice Nation har tagit över och Nummer 2: Det har fångar från Skaikru. Han ställs mot ett svårt val. Rädda fångarna och spränga upp maskinen, eller ta maskinen och komma tillbaka senare. Till slut visar det sig att fångarna ska flyttas, och han väljer att rädda dem.

Tycket avsnittet var sjukt bra, man får verkligen följa 2 olika kamper samtidigt. Den i Polis och den i Arkadia. Jag tyckte även Bellamy's beslut var bra och med det beslutet kom ännu en fråga. Vem är denna Riley som folk känner igen? Väldigt taggad på nästa avsnitt som jag kan se på torsdag. Vill veta mer om Riley och vad Ekkos besök kommer sluta med!


Avsnittet får 5 av 5 tiaror av mig. Väldigt bra avsnitt och älskar hur de aldrig får någon vila, utan ny problem uppstår hela tiden!

Prinsessan

Likes

Comments

(Inser att detta är första recensionen på en film! Tjohoo!)
​Så ja, jag var då på Fifty Shades Darker här om dagen, och har lite åsikter om filmen. För dig som inte vet, så är Fifty Shades Darker uppföljaren på Fifty Shades of Grey. Filmen handlar om Anastasia Steele's liv när hon möter multimiljardären Christian Grey. Man får sedan följa deras kärleks historia som är fin, men lite speciell. Filmerna är baserade på böckerna Fifty Shades, som är skrivna av E. L. James.

Vad tyckte jag då om filmen? Jag har ju då inte sätt den första filmen (shame on me), så de 30 första minuterna satt jag med mobilen, samt käkade upp alla mina popcorn. Det var lite svårt att hänga med om vem som va vem, samt vad som hade hänt. Men senare började jag smått förstå och filmen blev lite bättre. Jag blundade eller gjorde annat, under de "äckliga" scenerna. Tycker det inte är så trevligt att sitta och kolla på när folk har sex liksom... Andra kanske inte har problem med det, men jag hade det.

Under tidens gång började jag förstå att Grey's och Anastasias kärlekshistoria var ganska fin, och att de verkligen älskade varandra. En liten tår kom under en ganska jobbig scen (tänker inte spoila), och senare kom en till för att det verkligen blev lyckligt. Tyvärr var jag väldigt förvånad över Anastasias chef, även besviken. Jag gillade honom starkt till en början, men sen ändrades min bild helt och blev ganska äcklad. Väldigt taggad på sista filmen, och se vad han har för roll i det hela, då han verkar hata Grey väldigt starkt.

Rekommenderar jag filmen? Absolut! Skräms inte av alla kommentarer om att det är en porrfilm. Ja, det finns sexscener, men gör som jag, titta bort och tänk på annat om du tycker det är äckligt. Ett tips bara innan du kollar på den: Kolla första, annars kommer känna samma som jag och vara helt lost i början.

Filmen får 4 av 5 tiaror av mig. Sexscenerna drog ner ganska mycket, men den fina kärleken som speglas gör så att den blir bättre.


Prinsessan

Likes

Comments

Ja ni, nu är ju allas favorit program igång igen... PARADISE HOTEL! Haha, kanske inte allas. Paradise Hotel för mig har varit lite halvt. Jag följde säsong 4, och efter det gick det neråt. Tyckte deltagarna i säsong 4 var perfekta för hotellet, men nu är det lite svårt. Tycker de nya säsongernas deltagare har höga krav att stå upp till, och ingen har lyckats ännu. Därför bestämde jag mig för att följa denna säsong, och hoppas på att några personer lyckas. Än så länge gillar jag Vanessa & Ewelina. Riktigt roliga tjejer som kan skapa drama, vilket jag tycker är kul att skratta åt.

Jag har dock några personer jag vill ut med direkt, och det är Kevin (Den långhårige) & Chris. Gillar dem verkligen inte. Tyvärr verkar det som att mammorna gillar Chris och att resten gillar Kevin. Och apropå mammorna! Vilken chock jag fick av dem, haha. De kom in och jag trodde Malin var seriös. Tur att hon inte var det, men lite kul var det i alla fall. Hoppas lite i framtiden att papporna vill vara med också, pappor brukar ju vara lite hårdare. Vill se att pojkarna svettas lite, hehe.

Har i alla fall stora förhoppningar på denna säsong, och hoppas mina babes får stanna, samt att nya, roligare kommer in. För kan erkänna att ingen av killarna ser riktigt bra ut, kanske Hani och Jake, men inga fler.
Vad tyckte ni om de första avsnitten? Eller kollar du inte på Paradise Hotel?


Prinsessan

Likes

Comments

Äntligen! Äntligen kommer mitt första inlägg om serier! Äntligen är The 100 tillbaka.
Förstår ni min känsla? Kanske inte, men jag har följt The 100 sen säsong 1. och har alltid varit taggad på nya avsnitt, nya säsonger. Jag är så lycklig att de är tillbaka med nya äventyr. Och så har vi Riverdale, den nya serien på Netflix. Har haft lite koll på den innan den släpptes , eftersom jag följer ett instagram konto om serier, så var taggad på första avsnittet.. Det roligaste med detta är att jag får dela mina tankar och åsikter om avsnitten! Här är dem:


SPOILERS KAN FÖREKOMMA FÖR DIG SOM INTE HAR SETT ALLA AVSNITT!
Jag har varnat dig ;)


Riverdale: Säsong 1, Avsnitt 1

Ja du, hur ska jag börja? Mitt första intryck var; "Hallå, är detta säsong 2 eller?". Det kändes verkligen som att det var säsong 2. Så många frågor man fick. "Vem är hon?", "Hur känner de varandra?", "Men vänta, vad gjorde han?" osv. Största frågan jag har är: Vad gjorde Veronica Lodge pappa egentligen? När den frågan besvaras, så tror jag att jag kommer få en klarare bild på det hela. Men man vet aldrig, allt kan ju bli ännu mer oklart.
Storyn verkar väldigt spännande, liksom att ett mord skakar den lugna och lilla staden Riverdale. Men jag tror det ligger många hemligheter under mattan, som nu kommer smyga ut och skapa mer kaos. Cheryl Blossom känns som en som kommer att försöka hålla dem under mattan, medans Veronica vill ta fram dem. Hmm, lite oklart fortfarande. Cheryl kanske är en helt annan person? Vem vet?


Jag har redan fått 2 favoriter, Archie Andrews och Veronica Lodge. Helt klart 2 karaktärer jag kommer älska hela serien, även om en av dem är mördaren. Archie är nummer 1; väldigt snygg. Men samtidigt så trevlig, gullig och vill bara det bästa för alla. Veronica har stilen, vågar ta plats och skiter i vad de flesta tycker. Men jag tror hon mår ganska dåligt över det som hände med hennes pappa, hon är nog mycket orolig över hur hennes mamma tar det.
Jag har även 2 karaktärer jag verkligen inte gillar och har lite problem med. Det är Betty Cooper och Miss Grundy. Usch är nästan känslan jag får. Betty är jättefin och super trevlig, men hon är en person jag aldrig skulle kunna hantera IRL. För gulli-gullgull och försiktig. Tror Veronica kommer ändra på henne, men det kommer inte ändra mina åsikt. Hur ska jag starta med Miss Grundy? Hon, nej, alltså seriöst. Jag gillar bara henne inte. Har ihop det med en elev, vill inte gå till polisen och spelar så försiktigt. Tror seriöst att hon döljer något... Blir spännande och se om jag har rätt.

I övrigt gillar jag serien, är sjukt taggad på fler avsnitt. Undrar hur lång den blir? Vet någon det? Kommenterar här nere och skriv gärna din åsikt, och vilka dina älsk- och hatkaraktärer är!
Detta avsnitt får 4 av 5 tiaror!


Riverdale: Säsong 1, Avsnitt 2
Avsnitt 2 då, vad tyckte jag om det? Jo du, allt blev så mycket bättre, klarare och oklarare på en och samma gång. Hur kan det bli klart och oklart samtidigt? Det vet inte ens jag, haha. Där blev det en antites. Nej men avsnittet var väldigt bra. Storyn fortsatte och den första greps för Jason Blossom's mord. Hade redan listat ut att det var Cheryl som skulle bli gripen först, men tror inte hon är mördaren. Man fick ju veta lite om Jasons mord och nej, Cheryl är inte mördaren. Inga frågor svarades om Veronica's familj, men är väldigt taggad på fortsättningen. Archie gick emot Miss Grundy, förstår ni hur lycklig jag var då? Haha.

Har fått en till favorit karaktär: Jughead. Gudinna, jag älskar honom redan. Han känns som en Noah Foster, från "Scream". En som kommenterar och löser mordet, men har inte den största rollen. Dock tror jag att Jughead kommer få en liten större roll, kanske kommer han komma in i bilden mer. Men det är ju bara andra avsnittet, allt kan hända. Har även fått ett litet ship, Jughead och Veronica. De skulle vara ganska gulliga ihop.

Liten diss på detta avsnitt var nog att cheerleadingen var väldigt dålig. De stod bara och viftade lite med armarna och skakade på rumpan. Vill ha mer volter, så det blir verklighets troligt. Producenten kunde lagt lite mer tid på att skaffa bra cheerleaders, eller dra in lektioner i inspelningen. Har sett sämre serier/filmer, med bättre cheerleading.
Och kan vi snälla sparka ut Betty ur gruppen, haha. Hon är för gullig för det, passar inte in. Började nästan asgarva när hon gav Cheryl pedikyr saken och så gick Cheryl emot henne senare. Det var rätt åt henne, hon kan inte ha en Cheryl som vän. Det bästa var ju senare, när Veronica tröstade Cheryl och Bettys min. Känns nästan som hon är helt kär i Veronica som hennes vän, och vill inte att Cheryl ska få en del av henne. Är hon besatt av Veronica? Betty ligger på min lista för "Potentiella mördare". Hon har ett litet motiv i alla fall. Jason och Polly. Vi får se, vi får se.

Detta avsnittet var väldigt bra, man fick en större bild på det hela. Väldigt taggad på att se vad som händer nu. Jughead och Veronica? Betty som mördare? Cheryl's arrestering? Framtiden är fortfarande oskriven och allt kan hända. Detta avsnittet får 4 av 5 tiaror, för att cheerleadingen var sjukt dålig.The 100: Säsong 4, Avsnitt
Och nu kommer vi till det jag har sparat till sist, det som jag är mest taggad på. THE 100 SÄSONG 4! Shit pommes frites vad jag har längtat. Säsong 3 avslutades så spännande, liksom alla kan dö igen? Har suttit spänt och väntat i typ ett år? Ungefär i alla fall. Uppdaterat då och då med datum och när det kom, då väntade jag på trailern.

Mina första reaktion var lycka, de startade där de avslutade. Säsong 3 startades månader efter Clarke hade lämnat Arkadia. Men nu startade de direkt efter The City of Lights undergång. Och kan jag bara få uttrycka min kärlek till Indra's och Octavia's relation. Påminner mig om en mor- och dotterrelation. Octavia och Bellamy står ju inte på the best terms, om man kan säga det så. Lincoln är död (hatar det grovt), så Octavia behöver någon som Indra. Men har ni sett? Bellarke kanske kan få en chans! Jag är en Bellarker och har inte kunnat hantera Clexa, haha. Fin relation, men Bellamy och Clarke har vart sedan början, så de har alltid haft mitt hjärta. Men nu kan de ha en chans! Såg nu hur Bellamy kollade på Clarke, när hon sa att hon älskade Lexa? Om inte, här är en bild ifrån instagram kontot @bellarkeh:

Bara kolla på hans blick?! Mitt hjärta krossas lite.

I övrigt var avsnittet sjukt bra. Jasper's story fortsätter och man förstår att han mår väldigt dåligt. Jag hade bara lite problem med att de inte kunde låta det gå en dag, innan äckliga Ice Nation med Ekko skulle ställa till det. Kan inte hon typ dö? Tror hon kommer vara en Pike, en som jag tycker förstör hela serien men gör så att handlingen fortsätter. Serien kanske börjar dras ut lite mycket, men har en känsla av att detta blir sista säsongen. Jag hoppas den avslutas bra.

Avsnittet får 5 av 5 tiaror från mig. Haha, är någon ens förvånad? Har stora förhoppningar på framtiden nu!


Prinsessan

Likes

Comments

Hej där! Här kommer då mitt allra första inlägg, som följer bloggens tema. Den kanske inte följer helt, för jag tänkte först bara filmer och serier. Men jag har ändrat lite och vill dra in lite mer kultur. Så, med det sagt kan vi ta och hoppa till inläggets poäng.

Eftersom jag inte har sätt någon film på några veckor, samt är mitt inne i en säsong av en serie, så får ni en recension på en podcast! Podcasten är då, som rubriken säger, "Therese & Zäta".
Jag har aldrig riktigt varit intresserade av podcast. Inte direkt lockat mig. Men sen såg jag att Therése Lindgren hade skapat en och då bestämde jag mig för att ge den en chans. Jag är glad över att jag gjorde det. Podcasten är grym!

Jag har redan från tidigare älskat Therése. Hon är en sådan fin person och jag har alltid älskat hennes videos på Youtube. Hennes videos sprider så mycket energi och hon försöker alltid att vara glad. Men hon vågar även visa att hon inte alltid kan vara glad. Det är nog det jag mest gillar med henne.

Podcasten då, visar en helt annan sida av Therése. Hon och Zäta beter sig som om vi som lyssnar inte är där och har en vanlig konversation som de skulle haft på ett café. Det är det jag älskar och det är nog det som håller mig kvar. Zäta och hon är verkligen väldigt roliga, och de får mig att skratta så ofta. Men podcasten får mig att tänka lite också, de tar upp viktiga ämnen som om djurens rätt etc.

Jag tror många kan ha problem med att de är så öppna. Ett exempel på det är i första avsnittet, där Therése pratade om att hon inte hade onanerat på länge. Många blir ganska obekväma med öppna personer, men jag är inte en av dem. Jag tycker att det blir roligare om de är mer öppna, podcasten blir mer personlig. Om du då har problem med öppna personer, rekommenderar jag inte denna podcast! Men annars, klicka in direkt och lyssna. Nytt avsnitt varje vecka!


Prinsessan

Likes

Comments

Hejhopp du där! Vad kul att du hitta hit!
Nu när jag har gett dig ett välkomnande, hur ska jag då fortsätta detta inlägg? Detta är då, om du inte redan har listat ut det, min allra första blogg! Kul va? Det tycker i alla fall jag, hahaha. Okej, jag ska inte skratta åt mina egna 'skämt'. Vi kan dra en presentation om mig istället.

Jag är då en trevlig prinsessa på 16 år, som klockan 01:00 en morgon bestämde sig för att skapa en blogg. Jag ville då mest ha en blogg för att leka med lite design, och planerade ingenting. Poff pang krash och jag hamnade här. Personen bakom denna blogg, jag, ville inte ha en vanlig blogg om vardagen. Utan en blogg om något jag älskar, filmer och serier. Kanske inte det roligaste, men helt klart något jag skulle vilja läsa. Lite vardag kan nog smita in på bloggen, men the main focus är på filmer och serier.
Jag är en ganska glad tjej, men är ofta så trött att jag inte orkar att le. Skyller på alla sena kvällar med serier! När jag inte kollar serier/filmer, så kollar jag youtube (Stor skillnad? Nej) eller pratar med vänner. Bor utanför Stockholm, men hänger alltid inne i stan för går i skolan där, samt mycket roligare ställe. Går teknikprogrammet, så har ganska ofta mycket plugg. Det roliga är att det knappt är matte, utan alla andra ämnen. Så bli inte skrämd av allas "du kommer behöva jobba 3 timmar matte varje dag, utanför skolan!", för det är inte alltid sant! Men om vi går tillbaka till ämnet så ska jag erkänna en sak, jag hatade verkligen serier för ett år sedan. Följde kanske 2 stycken? Idag dock, idag älskar jag serier och spenderar minst 2 timmar varje dag, framför dem. Försöker även kolla ikapp serier, såsom The Vampire Diaries och The Walking Dead. Det är serier jag har börjat på men tröttnat efter typ 3 säsonger eller avsnitt.
Jag tror det var allt ni behövde veta om mig? Dyker väl upp nya saker i framtiden och då får jag uppdatera!

Vad kommer då bloggen att erbjuda? Jag har just nu en idé på hur jag vill ha det. Kommer troligen kanske lägga upp inlägg under vissa dagar? Eller bara när jag har fått ihop en recension på en film, eller 5 avsnitt av en eller flera serier. Får se hur det blir där, men hittar nog ett enkelt system. Kom gärna med tips och idéer till bloggen! Uppskattar verkligen hjälp eftersom det är min första blogg! Jag kan även direkt nu varna för att bloggen kommer innehålla SPOILERS! för dig som inte har sett serien eller avsnitten.

En sista grej innan ni går! Jag har valt att vara anonym, för att jag vill. Så kommer inte säga vad jag heter, exakt vart jag bor eller vilken skola jag går på! Känner du mig och listar ut vem jag är? Fine, men sprid inte informationen tack! Har sett hur offentliga personer behandlas, och om denna blogg skulle bli stor, så vill jag fortfarande kunna leva ett normalt liv! Vill jag i framtiden berätta vem jag är, då är det ett beslut jag tar då. Idag är jag anonym, men mitt alias blir Prinsessan.


Tack för mig! Jag hoppas verkligen du vill följa min blogg!


Prinsessan

Likes

Comments