Spy - något utav en blandning och mix av lite allt möjligt. Typ som en Malacopåse - fast utan de där äckliga lakritsgodisarna. Det är i alla fall officiellt nu - Melissa McCarthy är briljant som spion och hon får mer än gärna fungera som min livvakt. Klockren!

Även vår svenska komiker, Björn Gustavsson medverkar i Spy och det är urkul att se och höra när han pratar engelska och ska försöka agera tuff snubbe. Det bästa med hela filmen - egentligen - är att jag aldrig hinner bli uttråkad. Så, från och med nu, vill jag vara precis lika cool som Ms. Spion och jaga efter män i svart kostym - körandes på en scooter med tak...

​"Did he also make you dress like a slutty dolphin trainer?"

Likes

Comments

Erkänn. Vi hade alla dille på Disney när vi var små. Det spelar ingen roll vilket humör man var på - en Disneyfilm spred magi och kunde få vem som helst att både snörvla, skratta och glömma bort att man faktiskt haft en dålig dag. Är jag ensam hemma och ska städa eller ev. stryka kläder - så är det inte ovanligt att jag stänger på en klassiker som den här.

Hercules är förmodligen en utav mina 'all-time-absolute-favorites', om jag nu måste välja. Musiken får eget liv, det är så himla vackert tecknat och människorna bakom karaktärerna som gör helt unika röstframträdanden - är grädden på moset. Dan Ekborg gör succé som Hades och jag ljuger om jag säger att jag inte kan de flesta utav hans repliker - utantill.


Och vem ville inte bo här? Kan det bli mer sockersött? Jag tror inte det.
Bästa snackset:​ Godis!

Likes

Comments

För några dagar sedan satte jag mig i soffan med min man för att se The best of me.

Jag visste att James Marsden spelade en utav huvudrollerna och hade egentligen dragit mig rätt länge innan jag valde att faktiskt se den - då jag inte är något fan av det han gjort innan. Men, medveten om att filmen baserats - som så många andra underbara filmer - på en utav Nicholas Sparks böcker, så var den ändå värd en chans. Jag fastnade först i filmen efter tio minuter - vilket jag anser är helt acceptabelt. Utan att säga för mycket, så känns det som om vissa scener påminner lite om ett par scener i The Notebook. Det gör mig ingenting men är värt att nämna.

Karaktärernas bakgrunder och personliga detaljer tar precis lagom mycket med plats och det blir inte jobbigt och långtråkigt att lyssna på under filmens gång. Istället vill man nästa veta mer och chansen att man själv spekulerar och framförallt diskuterar - är aldrig långt bort.

The best of me är en helt unik skapelse för den visar intrig, drama, romantik och föder fram en känsla av både kärlek, sorg och skratt. Det är en underbar film som borde synas och ses. Den stannar kvar och gnager i bakhuvudet och är inte alltid sådär sockersöt som många andra rullar ibland kan vara. Den skildrar en del av det människor runtom i världen letar efter - åtminstone någon gång under sin livstid. Det finns alltid ett skäl till en andra chans.

Bästa snackset: En Ben & Jerry's och några näsdukar - utifall att...

"What am I supposed to do, when the best part of me - was always you."

Likes

Comments