Postad i: Filmrecension, -Barn och familj, -Komedi, -Animerat

Titel - Hotell Transylvanien (2012)

Regi - Genndy Tartakovsky

Speltid - 1 h 31 min

Genre - Komedi, animerat, familj och barn

Handling - Dracula, som driver ett hotell långt borta ifrån den mänskliga världen, går in i ett överbeskyddande läge när en mänsklig pojke, vid namn Jonathan, upptäcker hotellet och faller för grevens tonåriga dotter.

Min åsikt - Jag hade egentligen inga förväntningar på denna filmen men jag blev faktiskt positivt överraskad. Filmen är snyggt animerad, och karaktärerna har både liv och karaktärsdrag.

Betyg - 3 av 5

Källa // Källa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Filmrecension, -Skräck, -Thriller, -Mysterie

Titel - Knock knock (2015)

Regi - Eli Roth

Speltid - 1 h 39 min

Genre - Skräck, thriller och mysterium

Handling - Evan Webber lever drömmen tillsammans med sin vackra och framgångsrika fru och deras två barn, i ett fantastiskt hus som han själv ritat. Det går så bra nu att Evan inte ens har något emot att fira Fars dag ensam, medan resten av familjen reser till stranden över helgen. Sedan knackar två unga kvinnor på dörren och Evans liv, och hus, faller ihop bit för bit.

Min åsikt - Jag gillar tanken och själva budskapet i filmen men den är så extremt innehållslös tills slutet då allt spårar. Knock knock har inte mycket att erbjuda förutom att den är ganska erotisk som får en att le och skaka på huvudet samtidigt.

Betyg - 1 av 5

Källa

Likes

Comments

Postad i: Filmrecension, -Skräck, -Thriller

Titel - Piranha 3DD (2012)

Regi - John Gulager

Speltid - 1 h 19min

Genre - Skräck och thriller

Handling - Marinbiologstudenten Maddy sommarjobbar på vattenparken Big Wet som ägs av hennes sliskiga styvpappa Chet. Tillsammans med sina bästa polare inväntar de en invasion av festande ”spring break”-lediga ungdomar och för att höja stämningen ytterligare har Chet anställt David Hasselhoff och ett gäng strippor som livvakter. Han har dessutom stulit parkens vatten från en närbelägen sjö. Tyvärr råkar det vara Lake Victoria och med vattnet kommer pirayorna – större, elakare och mer blodtörstiga än någonsin.

Min åsikt - Syftet med "DD" handlar om bröststorleken som har en stor betydelse i filmen.

Precis som Piranha 3D så hade även denna mycket silikonbröst och korkade tonåringar. Men på grund av all humor och alla silikonbröst som fanns överallt gjorde att filmen kändes en aning omogen.

Betyg - 1 av 5 pirayor

Källa

Likes

Comments

Postad i: Filmrecension, -Skräck, -Thriller, -Action

Titel - Piranha 3D (2010)

Regi - Alexandre Aja

Speltid - 1 h 28 min

Genre - Skräck, action och thriller

Handling - I Victoriasjön i Arizona orsakar en skakning att sjöns botten öppnas och släpper lös mängder av förhistoriska pirayor. De är tillbaka! Varje år exploderar invånarantalet kring det sömniga Lake Victoria från 5 000 till 50 000 under en enda galen helg, nationaldagshelgen i ett rent upplopp av solande, fylla, fester och galenheter, men i år finns det alltså annat att oroa sig för än några klagomål från gamlingarna i staden...

Min åsikt - Gillar du blod och sönderätna kroppar så är denna filmen något för dig kan jag lova.

Filmen är inget annat än ren skräp. Men efter att ha sett så mycket silikonbröst och korkade tonåringar kände jag mig rätt underhållen. Jag gillar själva handlingen att en spricka till en underjordisk vattengrotta släpper ut en mycket aggressiv piraya-art som man trodde hade varit utrotad i det senaste två miljoner åren. Men resten av själva handlingen tyckte jag var konstig och inte riktigt passade in i filmen.

Betyg - 2 av 5 pirayor

Källa

Likes

Comments