Tjena!

Jag har en ny startat serie som jag tror kommer bli ganska populär. Dom har bara kommit ut med en Teaser avsnitt och den var sjukt bra!. Kolla bara på betyget! Men ja såklart så kan den sjunka då den bara är baserad på en avsnitt än så länge. Men ja dom fått en god start iallafall.

Genre: Crime,Drama   År: 2015   IMDB: 9,4

Här får ni IMDb länk : http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=ttep_ep_tt

Här får ni Trailern: https://www.youtube.com/watch?v=nJNZF3LR0VM

Handling: Det handlar om en dator programmerare, som lider av anti-social störning och han tar kontakt men människor genom att hacka sig in på deras datorer. Han jobbar på dagen som en säkerhet ingenjör för stor företag och på natten är han en data hacker. Han träffar på en mystisk man som kallar sig själv Mr.robot som erbjuder ett job. Och det är att förstöra det företag han jobbar för.


Jag gillar den. Den är mystiskt och coolt, och jag älskar filmer som har en karaktär som alltid ligger en steg före andra människor. Huvudpersonen är spelad av Rami Malek ( han är med i bland annat The pacific och natt på museet). Och sedan lade jag märke till Martin Wallström, en till svensk skådespelare som verkar ha gjort bra ifrån sig och gått till hollywood.(han är med Ego, I rymden finns inga känslor, snabba cash ). Serien kickar igång 1 Juli 2015.

vad jag har sett hittills av denna serie så ger jag den 4/5 Tummen upp!

Enjoy!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Nu har jag äntligen sett Mad Max filmen som vart så mycket fuss om på Facebook. Den var epic och så men inte direkt så mycket handling, så jag tyckte inte direkt om det. Väldigt häftigt redigerad och intressanta karaktärer, lite creepy men det gillar jag! Bra skådespelare med ex Tom Hardy ( han som spelar Bane i batman och som är med i This Mean War m.m.), Charlize Theron ( Hon vart i bland annat Hancock) och sedan Nicholas Hoult ( Han är med i X-men som Beast och sedan Warm bodies) . Det finns några gamla original Mad Max filmer som jag inte har sett så jag kan inte jämföra.

Genre: Action, Äventyr, sci-fi. År : 2015 IMDB: 8,5

Här får ni IMDB länk : http://www.imdb.com/title/tt1392190/?ref_=fn_al_tt_4

Här får ni trailern: https://www.youtube.com/watch?v=hEJnMQG9ev8

Handling:

Det utspelar sig i en öken landskap där människor kämpar för överlevnad. Det är fram tiden då allt resurser på jorden är slut och alla slåss för att kunna få det sista av det. Det handlar då om Max, och några till som han möter på vägen, som försöker få allt till rätta.

Ja, det är inte så mycket precis ... tycker den är lite förvirrande. Så för er som gillar Action och epic Filmer så borde ni ta en titt på denna. Mycket car chasing , skjut-skjut men häftiga vapen och häftiga karaktärer.

Jag ger den 2/5 👍👍

Enjoy!

Likes

Comments

Tjena!
Jag såg denna film här om dagen och tyckte att den är en sevärd romantik,drama film. En good feeling film med nya ansikten som skådespelare( eller jag har inte sett dom iallafall ) . 

Genre: Drama,romantik År: 2015 IMDB: 7,1

Här får ni IMDB länk : http://www.imdb.com/title/tt2726560/

Här får ni Trailern: https://www.youtube.com/watch?v=FUS_Q7FsfqU

Det handlar om ett ungt par som lever i olika världar som försöker fundera ut deras liv tillsammans. En natt så träffade dom på en gammal man som vart med i en bilolycka. Mannen reflekterar tillbaka till hans liv när han träffade sin livs kärlek. och den berättelsen är ganska lik det unga parets nuvarande situation.Så man får två kärleks berättelse i en film.

Den är skriven av Nicolas Spark som också skrev Dear john, Note book, The Last song, The Lucky one , Safe Heaven m.m. Gillar ni dom filmerna så kommer ni att gilla denna. Men för er som inte sett de filmerna jag nämt så rekommenderar jag att ni tar och kikar på de! Väldigt välgjorda filmer!.

Jag ger den 3/5 👍👍👍


Enjoy!


Likes

Comments

Tjo!

så, jag börjar med en av mina absoluta favorit tv-serier som är Orange is the new black.

Den är baserad på en verklighets händelse och som finns skiven på en bok också.

Det handlar om en kvinna som heter Piper chapman som va en drog smugglare som åkte fast och blev skickad till en kvinnofängelse.Så i serien så får vi följa med hur hon först anlände till fängelset och lär känna olika personer med olika personligheter. Och i nästan varje avnitt så får man en flashback på olika karaktärer om hur dom hamnade i kvinnofängelset. Med det så tycker man bara mer och mer om karaktärerna.

Jag ute lämmnar säkert mycket info men ja, ni får ta och upptäcka dom själva ;)

Jag gillar verkligen denna serie då den är lite udda, och det på ett bra sätt. Älskar humorn i den och att den innehåller HBTQ , och det gillar vi! :D

Den har kommit ut i 3 säsonger och mer kommer. Den tredje hade nyligen premiär i Netflix den 12 juni.

Det är 13 avnitt i varje säsong. Personligen tycker jag att det är för lite...

Jag har redan kollat till sista avsnitt på tredje säsongen, vågar inte kolla på sista avnitt för vill inte att det ska ta slut :( .. men väntar på att min kompis ska kolla ikapp så vi kan kolla tillsammans ^^


Jag ger den 5/5 tummen upp 👍👍👍👍👍


här får ni en trailer : https://youtu.be/YuS9FVVoC5g

Likes

Comments

​​​​Hej! 
Mitt namn är Natalie och jag ska ge ett försök att starta en blogg som i helthet är om filmer. 
recensera, rekommendera och annat kul.
 
enyoj! 

Likes

Comments