Nu var det alldeles för länge sen jag skrev något här. Anledning? Livet!

Har ni nån gång känt att livet blir för mycket?

Lite så känner jag nu. Minstingen växer knappt och går ner i vikt, äldsta har stått still på sin viktkurva i 4,5 år och riskerar nu att bli av med sin ADHD-medicin, och nu tror jag det vankas skilsmässa med.
Efter 1 års parterapi trodde jag att vi vart på rätt köl igen, men i förgår bevisade han återigen att han inte respekterar mig.
Ett nej är ALLTID ett nej oavsett om det så gäller en portion mat till, en kram eller sex. Vad det än må vara!
Jag tänker inte gå in på detaljer men behövde bara skriva av mig lite.

Det kommer nog bli lite mer inlägg här nu eftersom behovet av att skriva har återkommit!

Puss & Kram
//
Fillifjonka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag åkte vi för att vinterbona hos vår lille ängel. Jag gjorde först iordning kransen så den blev julig och så stack vi för att fixa lite granris att lägga runt gravstenen.
Alla barnen följde med och hjälpte till. Tvååringen är så himla mån om sin osynliga storebror och hjälper gärna till att göra fint hos honom.

Tiden runt jul är extra jobbig. Det börjar kännas redan när vi gör resan för att köpa julklapparna, det är alltid ett barn mindre att handla julklappar till, det saknas alltid en adventskalender i högen, det saknas alltid ett barn vid pepparkaksbaket..
Julen är ju barnens högtid så det blir en sån otroligt påträngande saknad som bryter ut kring juletid.
Min älskade lille pojke, min enda önskan är att du vore här!!

Ikväll åt vi middagen i soffan och kollade på 'Husdjurens hemliga liv' och åt sen en massa lördagsgotte!

Nu sover alla barnen gott och mamman ska knoppar strax efter en natt med enbart 1 timmes sömn.

Puss & kram

//

Fillifjonkan

Likes

Comments

Idag blev jag så in i norden sugen på något riktigt gott till fredagsmyset, unna oss lite lyx!
Så det fick bli ett fat med vindruvor, blåbär, physalis, passionsfrukt, choklad, chokladbollar & skumtomtar. Nomnomnom!

Det blev en väldigt lugn kväll här. Stora flickan ville sova över hos bästisen efter att vi haft tacomys. Vi andra har kollat på fredagsfinalen i Idol och hejjat på Charlie.

Nu har alla barn äntligen somnat och vi vuxna får en liten stund över till bara oss!
Godnatt på er

Puss & kram
//
Fillifjonkan

Likes

Comments

Att inte få sova kan få vem som helst att må piss. Men när man inte ens minns när man fick sova en hel natt senast, då är det fan inte kul.. de senaste 5-7 veckorna har jag fått sova i snitt 2 timmar/natt. Varför? Jo, minstingen vägrar sova om hon inte får ligga vid bröstet och snutta..
Hon totalvägrar napp (förutom om hon lyckas knycka en från syrran) så bröstet har blivit hennes trygghet & tröst.
Denna mamman vill sluta amma nu, helst redan igår, bara för att få sova. Men då protesterar lilla hjärtat högljutt och till sist ger jag mig så det blir husfrid.
Hon väcker ju liksom inte bara mig utan även 2-åringen och ibland lyckas hon till och med väcka de båda stora barnen!!!

Nu har jag i alla fall lämnat över ansvaret till maken så nu ska jag försöka sova en stund.

Puss & kram
//
Fillifjonkan

Likes

Comments

Min stora flicka har pratat länge om att hon vill ha en drömfångare i sitt rum. Men vi har liksom hittat alldeles för många fina så hon har inte kunnat bestämma sig för någon än.
Jag hade även lovat henne att pärla en namnskylt till hennes dörr och så när jag satt och letade inspiration på Pinterest så kom jag på att jag kunde ju slå två flugor i en smäll - jag pärlar en drömfångare som hon kan ha på sin dörr!!
Resultatet ser ni här ovanför. Och gissa om hon blev nöjd!!
Nu är det bara namnet som ska pärlas och sättas upp också. Sen blir det nästa barn i ordningen som ska få en pärlplatta!

Kram
//
Fillifjonkan

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!!!
Ja, äntligen testade vi det nya sättet att storhandla på. Och jag måste bara säga
FY FAN VAD SKÖNT!
Igår kväll när hela familjen sov, till och med maken, så passade jag på att både planera veckans matsedel OCH storhandla samtidigt. På nätet!
Bara att klicka i vilka varor jag ville ha och sen bekräfta min beställning. Och så kunde maken plocka upp den färdigpackade storhandlingen på vägen hem i eftermiddags. Hur perfekt lät inte det?
Jag är nu chockad över att vi inte testat detta tidigare. För med 4 levande barn kan just storhandlingen bli till ett världskrig, ja det är sant! Ni vet när barn skriker efter saker dem vill ha, slänger sig på golvet för att dem inte får som dem vill och skriker något i stil med att man är världens sämsta förälder. Typ så! Så skönt att slippa det kriget nu.
Det kändes otroligt lyxigt att någon annan har gått runt i butiken med min handlalista och plockat ihop varorna, snyggt och prydligt, och sedan satte in alla kassarna i vårat bagage!!
Det kallar jag service!
Om ni inte har testat på detta innan så rekommenderar jag er att göra det nu på momangen!!

Likes

Comments

Jag har fått förtroendet att testa Garnier moisture bomb som är en ansiktsmask för torr hud. Och jag har testat!!

Jag kan ju börja med att berätta att själva masken är verkligen en mask.. en pappersmask! Och jag som har lätt klaustrofobi kände mig faktiskt lite instängd i denna.

Instruktionerna på förpackningen är enkla att förstå, men inte lika enkla att praktisera. Jag tycker det var svårt att veckla ut masken (som för övrigt är väldigt kletig och hal) utan att ha sönder den. Sen var det svårt att lyckas få den att sitta jämnt och bra i ansiktet.


Men resultatet kändes efter första testet och min hud vart på en gång mycket mjukare och inte alls så torr som innan!


Jag skulle hellre se denna produkt som en traditionell ansiktsmask (utan servetten) eller som en ansiktskräm istället!


Produkten får av mig

☆☆☆ av 5 möjliga


@GarnierNordics

#buzzador

#garniermoisturebomb

#moisturebombbuzz

Likes

Comments

Yay, jag har blivit utsedd att Buzza om Garniers moisture bomb. Precis vad jag behöver nu i höstrusket då mitt ansikte blivit torrt som fnöske!
Under helgen ska jag unna mig lite lyx med denna mask så kanske jag ser ut som en helt ny människa sen. Eller förhoppningsvis som en mycket piggare människa i alla fall!

Puss & kram
//
Fillifjonkan

Likes

Comments

Citroner & lemonad

Även i den mörkaste natten så lyser stjärnorna!

Hur vänder man denna eviga hjärtesorg för att kunna se något positivt? Jag vägrar tro att min lille kung dog för att det fanns en mening med det, för det finns absolut ingen mening med ett barns död.. men hur mörk sorgen än är så har jag även fått så otroligt mycket ljus i livet. Jag har fått kontakt med så otroligt fina människor över hela Sverige, och även utanför landets gränser, som känns som familj för mig. Dem är mina vänner som verkligen förstår hur det är att förlora ett barn. Några har förlorat fler än ett barn, som om ett barn inte vore tillräckligt för en familj att förlora.
Dem ger mig en styrka och visar både värme, kärlek och vänskap och jag hoppas och tror att jag kan förmedla en liten bit av allt detta tillbaka till dessa underbara personer!

Jag har även lättare att se vilka vänner som är värda min tid & mitt engagemang och jag har kunnat avsluta vänskapsband som kostat mycket mer än vad dem givit!

#captureyourgrief #whathealsyou

Likes

Comments