Halsband, Ginatricot// tröja, lager 157// päls, bellobello// kjol, h&m// skor, uggs

Likes

Comments

Asså naten igår var verkligen så god!

Godmorgon på er! Ska när som helst börja idrotten och hoppas på att det blir lugnt då jag är sjukt trött. Men älsklingen körde mig till skolan vilket vad så snällt!

Likes

Comments

Hej på er! Har tyvärr inte kunnig blogga alls idag då det varigt lite mycket. Började redan vid 9 och sen dess har det varigt fullt upp. Slutade halv 5 och då kom mamma och Sigge och hämtade mig. Vi åkte sen ner till Köpenhamnskajen 1 förbi åt en sjukt god middag.
Men just nu befinner jag mig på hockey? Ja jag är på hockey, har aldrig varigt med men det är väll kul typ. Haha hänger inte riktigt med. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Träningen idag gick helt ok, var sjukt mycket folk och lite plats till att göra övningar så det blev bara en timme tyvärr. Men var sen på mammas jobb och åkte med henne hem när hon slutade och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Måste dock kolla igenom en läxa som är till på fredag som jag helt hade glömt men det går snabbt! Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Har precis haft min första lektion och ska nu ha min sista för idag. Sjukt skönt att bara gå typ 2 timmar idag! Ska direkt till gymmet när vi slutar så det ska bli skönt! Hade tänkt att köra mage idag. Men hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter just nu på bussen påväg till skolan. Sov 10 timmar i natt så jag är sjukt utvilad vilket är skönt! Har bara 2 lektioner idag men slutar ändån rätt sent då får hantverks lektion är några timmar men det är kul. Förmodligen så slutar Oscar samtidigt som mig så då härmar han mig och sen ska vi nog bara ta det lugnt hemma! Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Dagen idag har varigt bra, dock har den varigt lite rörig då får lärare inte kom till vår andra lektion och schemat blev helt omvänt typ men fick sluta tidigare så jag klagar inte. Sitter iallafall på bussen påväg hem från gymmet. Körde bara 1 timme idag då jag år sjukt hungrig och därför inte så mycket energi. Så ska äta direkt när jag kommer hem och sen ta ett bad då jag inte hann det igår. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er, klockan är snart halv 8 och jag ska gå till bussen. Är sjukt trött just nu men vi får hoppas att jag piggnar till lite. Ska efter skolan åka och träna annars har jag inga planer! Hoppas ni får en bra dag!<3

Likes

Comments

Jag och älsklingen bakade den goda Nutella kladdkaka som ni ser på bilden inan idag och den var verkligen jätte god! Dessutom var den enkel att göra! Hade vaniljglass till vilket blev hur bra som helst, tror det hade blivit lite mycket om man inte hade haft det till.

Likes

Comments