View tracker

Bilden beskriver bra hur jag har det nu! Enligt mig sjukt mysigt! Sitter och kollar på så mycket bättre i mamma o pappas säng medan jag kollar lite nätshopping och äter godis! Snapar även med lite vänner så det är mys! Blir nog att lägga mig tidigt idag då jag är sjukt tröt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Gårdagen var väldigt mysig! Åt i Köpenhamnskajen 1 vid 1 och runt 9 gick vi inne och kollade en show inne på the tivoli. Sjukt bra och trevligt! Kom hem vid 12 men jag och älskling satt uppe och kollade film tills typ 2 så därför vaknade vi lite senare idag. Vi åkte och köpte frukost vid halv 12 men nu sitter vi bara och tar det lugnt. Älsklingen ska iväg ikväll så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll hade jag tänkt så det blir skönt!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Godmorgon på er! Är nu påväg hem från stan efter en mysig frukost. Min första lektion idag är inställd så börjar inte fören 15 över 1. Men vaknade ändån vid 8 så ringde älsklingen och vid halv 10 åt vi frukost i stan tillsammans. Sk iallafall hem nu och ta det lite lugnt och sen göra lite lunch. Lektionen idag blir rolig då det är vi själva som fick bestämma vad vi skulle göra, så det blir kul!

Likes

Comments

Fryser så mycket så ett bad just nu hade verkligen inte varigt fel nu! Är bara tvungen att rekommendera mitt schampoo och balsam, det är verkligen så sjukt bra! Det är från grazette och jag har använt det i mer än 1 år och kommer förmodligen inte använda något annat!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur fina är inte blommorna? Och hur fin är inte Oscar som kom hem med dessa till mig?

Hej på er! Sitter och pluggar lite matte men tyvärr förstår jag inte mycket så vi får väll se hur det går imorgon! Ska iallafall snart locka mammas hår och sen ska jag nog lägga mig relativt tidigt ikväll då jag är sjukt tröt! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej på er! Slutade vid 1 idag och därefter åkte jag till gymet. Och nu sitter jag på bussen påväg hem. Asså på riktigt det är typ kolsvart ute och det bara regnar,, känns typ som att det är kväll! Ska bli så skönt med lite värme snart. Lite mindre än 2 veckor tills vi åker och det känns bara så sjukt!

Likes

Comments

Lite snabba bilder på jeansen som jag köpte igår. Dom är från Gina och kostade bara 300 kr. Tycker själv att det är sjukt bra pris för ett par byxor och dom är dessutom sköna också! Super bra köp enligt mig!

Likes

Comments