Jag börjar väl med en kort presentation av mig då:

Fem jordsnurr har jag hunnit leva. Hon, min människa säger att det är lite oklart vad jag ska bli ännu. Hon själv är rätt sugen på fälttävlan. Om du frågar mig så är det där med att hoppa över stora stockar och springa genom vatten mer skräckblandad förtjusning än något jag anser vara riktigt KUL. Men som med allt annat - övning ger färdighet och jag blir modigare och modigare!

Min mamma är fullblod. Min människa red henne långt innan jag var planerad och även när jag var i magen. Jag tror tillochmed vi var på en fälttävlanskurs en helg tidigt i maj 2010, vi tre. Hon säger att jag har ärvt många av hennes egenskaper. Och det är inte de bra.

Min pappa är en gammal OS-hopphäst från tyskland. Jag liknar honom mest till färgen och har även en ganska egen hoppstil som tydligen är lite specifik för han avkommor. Min matte säger att den behöver slipas på och att det är på gång, men vad vet jag. Jag kommer ju över iallafall.

Annars då? Jag bor i ett litet mysigt stall med tre andra kompisar. Jag gillar att hänga med dem i hagen och bita på gamla träd, samt att bli kliad ordentligt i hela ansiktet. Och morötter. Morötter är gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments