Nu kom vi precis till hotellet! Vi har varit hos några och haft en bra kväll! Jag hittade en riktigt snygg jacka innan, så köpte den! Den gillar jag verkligen! Men hittade dock inga skor för dom jag ville ha satt inte så bra! Så skor får jag köpa en annan gång! Kommer en bild på jackan men tog inte den så bra! Kan lägga upp bättre bild på den imon! Kram :)

  • 74 readers

Likes

Comments

Hejsan! Igår åkte vi till Göteborg! Vi var och kollade på en teater där DAG-OTTO var med! Fyfan va han är rolig asså! Där skrattade man ju lite iallafall haha. Det var riktigt kul att kolla på det live! Jag var även tvungen att köpa en tröja av Dag-Otto, TO DE'! Hahaha bäst är han!

Nu har jag precis gjort mig iordning för vi ska till Nordstan och shoppa lite! Tänkte köpa en jacka och ett par skor! Så hoppas jag hittar det nu! Gör ett inlägg senare, kram! :)

  • 55 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag på tåget påväg till Elmia för vi skulle gå på något där. Börjar 12:00-14:00. Lite onödigt men aja.. När vi slutat blir det Kina mat med Amanda! Så gott! Sen blir det väl spela lite CS när jag kommer hem! :D ha det bra, kram :)

  • 67 readers

Likes

Comments

Började 08:50 idag. Har gjort klart lite arbeten nu, det känns bra! Nu har vi lunch och efter matte. Sen har vi en lektion till sen slutar vi! Nu sitter jag ute i det fina vädret. Vill ha sommar NU!
Igår hade jag även prov & de gick bra! :)
Ha de bra, kram!

  • 68 readers

Likes

Comments

Nu sitter vi på BK & bultar innan skolan börjar! Börjar 12:10 å slutar 14:30(tror jag haha). Har bara 2 lektioner idag så det är nice! Ha de bra, kram! :)

  • 66 readers

Likes

Comments

Hejsan glömde blogga igår. Men var på bio i Växjö med pappa, Marie å robin. Vi var på zootropolis😂 den var faktiskt ganska bra hahah. Efter det så var vi ute och åt på en restaurang. Idag kollade jag på innebandy sen hem.

Nu sitter jag hos Jojjo & William å myser lite och kollar på Ullared^^
Sen ska jag hem och sova för har skola imon.. Men börjar 12:10 så det är gött! Ha de bra! Kram :)

  • 85 readers

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte börja blogga igen det var ett tag sen nu. Kommer skriva om allt möjligt. Hoppas ni gillar min blogg! Kommer ett inlägg senare. Kram :)

  • 84 readers

Likes

Comments