View tracker

Filipinerna

En segeltur i solnedgången

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Filipinerna

Idag hyrde vi en båt som tog oss runt på lite olika ställen. Först åkte vi till Crystal Cove och gick runt och tittade i grottorna. Sen stannade vi på en ö där Hanna, Sanna och Olivia hoppade. Tillsist ett litet snorkelstopp.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Så vacker solnedgång här. På kvällen åt vi middag med Alma och Thilda. Åt tacos och spelade kort och avslutade kvällen med varsin crepé.

Likes

Comments

Filipinerna

Framme i Filippinerna! Är verkligen ett paradis, havet är turkost och stranden kritvit.

Likes

Comments

Singapore

Ikväll mötte vi upp vår grupp i Talent Development för att äta middag tillsammans. De tog med oss till restaurangen Din Tai Fun som låg vid Orchard. Vi åt jättegod mat och hade det trevligt. Så gulliga tjejer.

Likes

Comments

Singapore

Ikväll åkte jag och Sannorna in till stan. De gick på art science museum som jag redan varit på så jag satte mig i cafeet utanför och läste lite. Efter art science strosade vi en stund i Marina Bay innan vi gick åt och middag i Raffels foodcourt. På tisdag lämnar vi denna vackra stad!!

Likes

Comments

Must do/see in Singa, Singapore

I fredags skrev vi tenta i international finance. Både jag och Olivia kände att vi hade koll på gamla tentor men tentan i fredags var mycket svårare så blev lite besviken.

Efter tentan åkte vi till Macritchie tree top walk. När vi är mitt i skogen så börjar det SPÖregna och åska! Var helt galet har aldrig varit så dyngsur, kunde knappt öppna ögonen. När vi ska gå ut på hängbron så bangar jag och ställer mig under ett vindskydd för att skydda mig mot blixtarna som den tönt man är. Stod där ganska länge och hann bli skapligt kall innan de andra kom tillbaka men var glad jag inte hängde med då bron var av metall bland trädtopparna och vakten rekommenderade att inte gå ut haha! Så bilderna från bron är från Sanna!

På kvällen åkte vi till Sanna och Sanna och åt pasta och drack rödvin!! Så mysigt och gott!

Likes

Comments