Header

Allmänt

Det var längesedan jag bloggade senast. Jag har funderat på att lägga ned helt, men låta allt vara kvar. Eller om jag pausar ett tag iallafall. Har tänkt mycket på det här med barn och integritet. Ska jag verkligen lägga ut bilder på dem? Skriva om dem? Jag vet inte. Barnen kanske inte alls vill att det ska finnas för alla att se. Jag har börjat fundera på hur det skulle kännas för mig om hela världen kunde läsa om mig när jag var en liten, och se bilder.

Instagram, ska jag göra den privat eller bara skippa att lägga ut på deras ansikten? Jag har inte bestämt mig. Tills dess låser jag min Instagram så att jag kan se vilka som följer mig. Och fortsätter jag blogga blir det bilder bakifrån på barnen. De andra bilderna får hamna i fotoalbum som vi har hemma :).

Jag tycker ju ändå om att blogga. Men ja, vi får se helt enkelt!

Vi mår iallafall toppen allihop och har semester just nu. Juli måste vara årets snabbaste månad, iallafall för oss som bor i Sverige. Vi har varit i Spanien en vecka, och på lite olika ställen i Sverige en vecka. Ikväll kom vi hem från Skåne, och det kommer kännas skönt att sova i sin egna säng.

Här är lite bilder från Borrby Strand. Jag älskar havet, stranden och allt med det. Det var en blåsig dag och vågorna smällde konstant. Först var det lite kallt i vattnet, men jag var ju bara tvungen att bada. Minns hur jag som barn kunde ligga i flera timmar, och bäst var de blåsiga dagarna på stranden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Albin 6-9 månader, Allmänt, My 2-3 år, Bilder, FOTO

Nu är det snart helg igen, wow. Det är fredag idag så bara ett par timmar kvar. Det känns hur bra som helst. Kort vecka även denna vecka i och med att vi var lediga måndag och tisdag denna veckan. Så det har gått fort.

Här är bilder som jag tycker är fina, på min fina familj, från förra helgen.

Älskar när vi alla är i parken tillsammans.

Likes

Comments

Albin 6-9 månader, Allmänt, Crossfit, My 2-3 år

Var ska jag börja? Vi har hittat på så mycket som jag tyckt varit så härligt.

Vi kör en snabb uppdatering.

Lördag: Crossfit + badhus, hela familjen med mamma + middag hos mamma (barnens mormor).

Söndag:
Lekpark typ halva dan, Yasemin (syster) och mamma kom över direkt Yasemin kommit till Stockholm med tåget från Göteborg. 😍 På kvällen åkte vi till landstället.

Måndag: Landet med svärföräldrarna

Tisdag: Landet, sen hem till sthlm. Crossfit + avslutning med Crossfit och grillning. Familjen kom dit med ♥️


Skriver nog fler inlägg en annan dag, med fler bilder från denna ljuvliga helg. Helt underbar har den varit, verkligen helt perfekt.

Likes

Comments

Allmänt, My 2-3 år

Ditt språk. Ditt sätt. Dina idéer. Dina handlingar. Din fantasi och din lek. Så fyllt med kärlek.

Det visar hur mycket du förstår. Hur kan du lärt dig så mycket om världen på den här korta tiden? Inte ens jag fattar världen. Ibland känns det som att du vet mer än jag. Som att du bär på hemligheter från en annan plats. Glöm aldrig My.

Du är kärlek i ren form, spara det och sprid det överallt. Du vet hur man gör. Jag lär mig fortfarande av dig.

Likes

Comments

Allmänt, Träning och hälsa

Jag har vaknat på fel sida idag, helt klart. Jag är så arg! Jag vet inte varför. Lättirriterad och så plötsligt jätteglad. Det är ju vanligt för en sån som mig (snart har jag det på papper) men idag är det en sån där extra dag. Dom kommer lite då och då, dom är dagarna som kommer från stället-vi-inte-nämner-för-detta-är-en-mamma-vänlig-blogg-och-mammor-dömmer-varandra. Från helvetet. Nu sa jag det ändå. Kunde inte hålla mig. Men det hör ju också till min hjärna. Kan inte styra impulser du vet. Fy fasen vad jag är trött på det här. Kan inte utredningen skynda på lite nu så jag kan få medicin eller yoga eller vad jag nu ska få för att ha fötts med en hjärna som är såhär.

Idag har jag en dålig dag fast jag förstår inte varför. Vädret är fint, det är fredag, det är dessutom långhelg och vet du vad? Min mamma är här idag igen och är med Mysan och är med Albin när det behövs. Hon vaggade honom till sömns förut. Men ändå är jag sur. Hon köpte lunch till oss alla. Ändå är jag arg. Hon säger till mig att "Vila nu gumman du behöver inte ta disken nu, jag kan ta disken". Men då skäller jag tillbaka och säger att jag måste gnugga bort den där fläcken nu för sånna fläckar fastnar och jag kan inte vila när det finns en fläck på bordet som sitter fast just nu.

Tur att hon är som hon är. Min mamma. Att hon inte tar något personligt när jag är sån här. Hon vet. Värre är det för Mysan som inte fattar nåt. Varför är mamma-Filiz så lättirriterad?

Hade inte morsan varit här idag så hade jag dränkt mig i handfatet. Skulle gjort som Tzatziki och hållt andan tills någon tog mig till Grekland. Bara det att jag menar ju Spanien. Hur många veckor kvar? Fem.

Inte för att jag någonsin kan flyga ifrån min adhd-hjärna. Den kan jag aldrig ta semester ifrån.

Det är inte ens träning idag. Fan. Det är min enda stopp-knapp. Min enda flykt och det som gör att finner lugn i en timme eller två. Ska nog ge mig ut själv sen. Okej, det är planen. Jag + utegymmet = sant. Nu känner jag mig redan gladare!

My, du är så gullig så jag dör ju.

Likes

Comments

Albin 6-9 månader, Allmänt, My 2-3 år

Albin väger: 9320 gram
Albin är såhär lång: 68 cm

Allt är bra, visade läkarkontrollen. Skönt. Jag är så tacksam att Abbe är frisk. Så tacksam.

Efter läkarkontroll och 6 månaders-koll mötte vi upp min mamma/mormor och lilla, fina Coco. Mamma köpte lunch till oss i form av plocksallad och så satte vi oss på en bänk vid vattnet.

Albin ville också äta så vi skyndade oss hem efteråt och mormor matade lilla (stora) killen. Vår matglada Abbe-Bobbo.

Han fick aldrig sova ut ordentligt i förmiddags så sen gick mormor ut med vagnen. Coco och jag chillade kvar hemma. Härligt med finbesök. Jag är en hundmänniska och önskar mig verkligen en valp. Inom en framtid. Just nu är det för mycket på g. Men sen.

Jag drömmer om Villa, Volvo, Vovve och Ville ;) Och så barnen förstås. Lilla, stora Albin och stora, lilla My.

Albin sov 40 min sisådär och det har varit hans längsta vila idag vilket inte alls stämmer in med honom. Han behöver sova längre så idag har han inte varit helnöjd.

Mormor hämtade My från dagmamman och så gick dom ut och rasta vovve.

När pappa kom hem hade han med sig en stå-bräda som vi beställt till en tjej som önskat sig en stå-bräda sen innan lillebror fanns. Snacka om att hon blev glad.

Middagen fick jag laga medan mormor underhöll barnen. Hur lyx??

Likes

Comments

Allmänt

Alltså tillåt mig.... svimma av sötchock. Jag tittade i arkivet från när vi var iväg på roadtrip nedåt i landet och My var sisådär på pricken 10 månader. Jag minns det som igår. Fick som ett sting i hjärtat nu. På ett bra sätt. Kolla det här. Kolla!

Vi började på Villes föräldrars landställe ett par dagar innan vi begav oss.

Behöver tillägga: de här uv-kläderna.. har Albin på sig nu. 6 månader. Haha. Gosegubben. Jag minns att My tog ett litet skutt ned i poolen här. Föddes så orädd. Okej, vi fortsätter.

Alltså Nanna och My! Dessa tjejer.. jag dör ju. Emmie om du läser det här. 😩 Se på dom 😩.

Och här är ju Emmie ♥️

Villes farmor ♥️

Hos Villes mormor och morfar 😩😍♥️

När vi dansade på en parkering på vägen hem.

Vilka underbara minnen. Sommaren efter åkte vi till Blekinge och Skåne igen och den här sommaren kör vi samma. Älskar det. Verkligen, älskar det! Och i år blir första gången Albin är med också. Nåväl, första gången utanför magen. ♥️

Jag vill ge barnen så många fina minnen att kunna se tillbaka på. Jag vill göra dom rika på fantastiska minnen genom barndomen och resten av livet. Mamma och pappa är så glada för att vi kan göra allt tillsammans. Underbara ungar! Jag är så glad och tacksam att jag fått bli er mamma. Ville, till dig vill jag säga: Du är en fantastisk pappa och familjefar. En så omtänksam sambo full med kärlek. Älskar dig. Det här har vi gjort så bra!

Likes

Comments

Albin 6-9 månader, Allmänt

Gillar du det? Jag tycker det är viktigt med ett skönt typsnitt. Det ska vara skönt för ögonen att läsa.

Godmorgon. Här hemma fortsätter vi att stiga upp sent verkar det som. Närmare bestämt 07:20 idag. Då smög jag, eller jag råkade skrämma My med min klumpighet när jag skulle öppna dörren. Jag är aldrig klumpig. Hon blev tvärtyst och kramade ninen. Snuttis. Det var så att innan jag äntrade barnrummet låg hon och sjöng.

Efter en obligatorisk morgonkram (Obligatorisk från My. Jag skulle aldrig tvinga till mig närhet och får bita mig i tungan när föräldrar till sina barn tvingar dom och att krama och pussas fast man ser att dom inte alls vill det just då!) Efter det iallafall frågade jag henne vad hon sjungit. "Inget!", sa hon och lät plötsligt väldigt mycket äldre än två och ett halvt. Jag hade faktiskt lagt märke till hennes påkomna min när jag dykt upp mitt i sången. Så jag pressade henne inte mer men sa att jag tyckte det var fint att hon sjöng i sin säng.

Här är tröjan som motiverade My att klä på sig fort som bara den efter tandborstningen. "Glittertröjan" har My inte använt mer än 1 gång och idag var det dags.

Sedan skulle det spexas och låtsastrillas på golvet. Även det obligatoriskt när hon är glad.

Själv var jag ungefär lika pigg som en död fisk. Så det fick bli solglasögon och kepa. Syfte: Att avskärmas från verkligheten ute i världen. Bättre fokus.

Hade även Villes tröja som egentligen är alldeles för stor för mig och tuttarna fria någonstans där under. Om någon undrar.

Lämning och sen tillbaks hem med en ammig Albin. Om ett slag kommer mormor och lilla hunden. Planen idag är att hänga med henne, min mamma, och bvc 10:30. Albin ska på 6 månaderskontroll. Vi hörs sen då.

Edit: Vid frukosten berättade My för mig vad hon sjungit där i sängen. "Blinka lilla bajskorv där...". Jag fnissade vilt, för jag tänkte på hennes påkomna, uppspärrade ögon när hon plötsligt blivit avbruten, hur hon legat där och sjungit med sin allra lugnaste sångröst. Sin egenskriva låttext.

Likes

Comments

Allmänt, Träning och hälsa, Crossfit

Idag dök bara jag upp på träningen i min grupp. Det var samma i tisdags förra veckan. Så då fick jag pt-pass kan man säga. Idag var tränaren med och körde. Det var ett svettigt pass och fullt ös när woden började. Som vanligt.

Har börjat skriva i en träningsdagbok som jag köpt till mig själv, för att jag ska kunna gå tillbaka och se hur jag tränat. Plus att då kan jag sno träning därifrån ;). Nöjd.

Det är så härligt att ha gångavstånd till träningen. Jag har aldrig haft nära till något i hela mitt liv. Det är så lyxigt. Jag känner mig bortskämd.

Bara att gå hem och äta sen duscha. Ja, jag är dyngblöt i håret och det är inte duschvatten ;). Det är välförtjänt svett-hår. Bästa.

Likes

Comments

Allmänt, Träning och hälsa

Passade på att promenera sista timmen innan jag skulle hämta My. Det var perfekt tajming på Abbes vila. Det var längesedan jag tog den här promenadslingan och det hade verkligen växt till sig! Wow. Se vad regnet gör. Regn och sol tillsammans och så blir det så vackert.

Likes

Comments