Header

Mitt liv är som ett jävla korthus! Så fort det börjar likna nåt så rasar det. Jag har precis blivit dumpad på det konstigaste sättet jag någonsin blivit dumpad. Det började med att jag och den här tjejen började skriva mindre med varandra (vi skrev fortfarande mycket) men iallafall. Jag pratar med en av mina bättre kompisar och han då säger han "jag hörde vad som hände mellan dig och ...." Jag ba "vadå?" Och då frågar han om jag mår bra. Jag blir ju as förvirrad eftersom jag inte fattade vad det handlade om, så jag frågar han vad hon har skrivit till han. Och då säger han att hon har skrivit att det bara tog slut... Jag blir ju ännu mer förvirrad eftersom hon inte ens har nämnt att det var på väg åt det hållet. Så jag fick bara inse att jag nyss blivit dumpad av tjejen som sa att hon att hon "aldrig" skulle lämna. Senare på kvällen när jag fortfarande inte har sagt till hon vad min kompis har sagt så får jag en snap av hon där det står "puss puss godnatt❤️❤️❤️" sånt där som vi alltid gör och då blir ju jag ännu mer förvirrad än vad jag redan var. Jag svarar precis som jag alltid gör med massor av hjärtan och sedan så fortsatte vi skriva med hjärtan så jag börjar undra om det inte är slut... Så nästa dag får jag en snap av en annan bra kompis där det står "jag hörde vad som hände" jag sa att min andra kompis redan hade berättat det. Och då får jag redan på att mitt numera X "håller på" med min kompis som skrev att det var slut. Jag undrar ju hur fan det här gick till men jag och hon fortsatte skriva som om vi höll på. Men det började avta och vi skrev mindre och mindre nu mot slutet så tror jag att hon bara skickade iväg några snaps för att hålla snap siffran uppe. Idag nådde vi 100 dagar. Och då skrev jag ett långt meddelande om att nu när vi nått 100 dagar så förstår jag om du inte orkar skriva med mig längre. Jag fortsatte skriva och det blev en väldigt lång text som förklarade väldigt bra. Men jag tror att texten gjorde det sista och att det nu är officiellt slut... Hon har fortfarande inte svarat på texten.

Så jag får väll sammanfatta med att det bara e att börja bygga upp det där jävla korthuset igen. Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa om lite sköna sommarkläder till killar.

Dom här tyckte iaf jag var snygga. Ni får säga vad ni vill om dom men men. Jag tycker skjortan passar med allt annat och att bara ha skjortan uppvikt och med shortsen skulle vara jätte snyggt. När det inte är jätte varmt så passar ralph lauren tröjan och jeansen jätte bra. Jeansen är en slimfit modell från Zara som jag kan länka i slutet tillsammans med allt annat. Ray-bak glasögonen passar med alla kläder så länge solen lyser. Jag har själv ett par exakt lika dana och dom är jätte bra, dom ger grymt sol ljus samtidigt som dom är sjukt snygga.


Mobil halsbandet >>http://www.mobilhalsband.com/sv/35-mobilvaska-hippie-brun.html

Shortsen >> http://www.vfo.se/sv/artiklar/deck-shorts-2.html

Jeansen >> http://www.zara.com/se/sv/herr/jeans/slim-fit/flerfärgade-jeans-slim-fit-c586537p2379074.html

Skjortan >> http://www.careofcarl.com/sv/artiklar/skjorta-slim-fit-vit.html

Glasögonen>> http://www.ray-ban.com/sweden/customize/rb-3025-aviator-large-metal-sunglasses?token=7F5C40A5-5B98-4425-BAC6-DA04E92BD383

Om ni vill se mer klädtips från mig får ni gärna skriva det!

Likes

Comments

Idag kom jag hem från en studentfest relativt tidigt. Så klockan är ungefär 23:30 och då känner jag för att baka utan någon som helst anledning men men jag kunde ju kladdkaks receptet utantill så jag bara körde. Den blev iallafall super god och eftersom jag är en sån erfaren bloggare så slänger jag upp några super redigerade bilder på den!

Visst är jag snäll? #svärmorsdröm

Nu är det meningen att ni ska se hur snäll jag är och inte mobba min handstil ^^

Likes

Comments

Omg nu är Filipssommarliv igång igen kommer uppdatera massor nu och jag börjar redan ikväll! #johan&emma

Likes

Comments

Tja tja bloggen nu är vi hemma hos Johan och kollar på tv. Imorse så var jag och Johan på gudstjänst och då passade jag på att tända ett ljus för min farfar. När vi kom hem så spelade vi fotboll men det började hagla så jag hann inte spöa Johan så vi får se han som en vinnare då :( vi skulle hitta på något men vi glömde bort vad det var :(

Hoppas vi kommer på vad det var så har jag något att blogga om senare :D ha det bra
#Johan&Emma

  • Vänner
  • 110 Readers

Likes

Comments