Header

Jag har ett behov av att finnas där. Jag vill vara en sån man kan berätta allt för utan att det känns jobbigt eller konstigt. Min humor och mina samtalsämnen har en tendens till att drifta iväg en aning, men det är så min hjärna fungerar. Den processar 18 olika saker på samma gång och kommer fram till slutsatser från första samtalet när man är mitt inne i samtal två.

Ibland har jag lite för lätt för att lita på människor och berättar för mycket för att jag vill att folk ska förstå saker om varför jag har ångest, eller varför jag inte gillar vissa saker och kanske beter mig konstigt i för andra normala situationer. Jag skäms inte över vem jag är men jag önskar ofta att jag tagit ett steg tillbaka och varit tyst. Inte lämnat viss information i tron på att jag gjorde nåt bra. Sagt ifrån bättre när någon pratade illa och vågat ta mer strider där det hade varit nödvändigt.

Jag är feg på det sättet att jag vill vara alla till lags och hålla alla på ett gott humör, jag vissnar typ i kretsar där det är dålig stämning. Jag bryr mig väldigt mycket om att ”alla ska tycka om mig” och det borde jag slutat med för länge sedan.

Jaha. Nu svävade allt iväg igen och blev en deppig geggamoja vilket inte va tanken men det va skönt att bara skriva lite. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har skeva tankar emellanåt. Eller skevt är väl att ta i men jag vill göra så mycket ytliga saker. Jag vill fixa naglarna. Har alltid haft så kass kvalité på dom. Mjuka. Torra. Går av. Skivar sig. Det kostar så mycket pengar. Eller kanske inte egentligen. Beror väl på vad man jämför med. Men ändå.

Jag vill göra ansiktsbehandlingar. Har alltid haft blandhy och hatar att ha pluttar i fejset. Det är å andra sidan ganska dyrt. Men fatta känslan att känna sig vacker i fejjan. Det gör jag nästan aldrig.


Jag vill göra något åt påsarna under ögonen. Har alltid varit väldigt "blå" och det gör att jag alltid ser trött ut. Blä.

Tänderna. Bleka. No more words there.

Okej förfan nu får jag ju sluta. Jag lägger jävligt lite tid på skönhet, smink, hår yada yada. Jag orkar inte. Borde bli bättre på att prioritera det.

Haha. Vilket deppigt inlägg. Hej jag heter Flippa och jag är trött ful och finnig :D

Jag är nöjd med många saker hos mig själv. Men man måste få vara lite ytlig också :p

Brösten har jag ju "fixat" och det är jag glad för. Jag hade en och en halv patte i storlek av ett plommon typ och det känns verkligen mycket roligare med både kläder och annat sen den lilla "quick-fixen" ;) Lol gjorde ont i flera dagar och rädslan för folks åsikter tog ett tag att komma över. Men Jag ångrar ingenting och det är nog det bästa jag gjort för mig själv.

Så god jul flippan du behöver rycka upp dig lite :D .


Likes

Comments

Träningen har gått bra denna veckan. Jag har varit pigg och glad och saker har flytit på. Träffade en kompis på gymmet i tisdags, vi körde en stund ihop innan mitt pass men bestämde att vi skulle köra tsm som igår, onsdag och det gick bra. Vi körde intervaller och försökte aktivera så många muskelgrupper som möjligt. Kul! Imon ska jag på pass och på lördag kör jag själv. Söndag kör jag Escape i vanlig härlig jul-ordning.

Idag har jag inte tränat ännu men jag tänker att jag kör en kangoo-sväng i trädgården efter jag handlat. Jepp jag ska in och handla nu. Jepp det kommer suga. Jepp jag kommer stångas med galna gummor inne på maxi. Så går det när man inte greppat att det är den 21 December och inte handlat färdigt. Kör hårt Fille. Kör hårt.

Likes

Comments

Hohohoho merry christmas! Jag är en av dom som längtar till jul. Det är så mysigt att familjen äntligen samlas och äter och myser i oändlighet. Jag börjar min julafton hemma med min puffe (han älskar sitt manliga smeknamn nåt otroligt) och med en gottefrukost (dock inte för stor för traditionen har bestämt att det alltid är ett pass på idrottskliniken med tunga övningar för att ta emot och processera mer mat, detta sker tidig förmiddag. ;) ) Sen säger vi hejdå och åker till våra respektive familjer. På min jul i år kommer vi vara: Mamma, mammas kille, mammas killes mamma och bror, syster, systers kille, syskonbarn, syskonbarns farmor, vår mormor och jag. Härlig skara med förmågan att äta tills vi nästan kolavippar för att sedan fortsätta med dessert. De ni.

Nu ska jag göra mig i ording och jobba. Sen efter jobbet ska jag träna med en kompis. :D


Hej då hej då hej då hej då


Likes

Comments

Jahapp. Här sitter jag i 16 graders värme (eh kyla). Har precis tänt en brasa och.. Hehe asså ni fattar inte, jag känner mig som värsta Mcgyver, vi har köpt en liten fläkt som står framför utblåset till vår kamin för att värmen skall spridas lite bättre i rummet och moí som är ett geni utan dess lite satte ett doftljus framför fläkten, så nu blåser det ut ljummen luft som doftar sketagött. Varmt och fräscht liksom. (Nobelkomittén om ni söker mig till nästa år så bara släng iväg ett mail ;) ).

Jaja, nog av hur fantastisk genial jag är.. Ödmjuk är ett annat personlighetsdrag jag besitter. Heh.

Jag ska slå in lite julklappar nu på morgonen, sen ska vi ut och mäta lite i gäststugan och beställa möbler till badrummet som ska vara där inne.
För första gången i livet är Christian och jag ganska överens om vad som skall handlas och inte och det är gött. Kul att ha projekt ihop! Vi är båda ganska stormiga känslomässigt, tänder till på 3 röda och jag är även superdramatisk och känslig som få och jag har väl tänkt mer en en gång under tjafs och gnabb att han borde legat under en bulldozer men det går fort över igen och han tänker säkert detsamma om mig. Det är nog så det är när man varit tillsammans i snart 6 år. Hade aldrig velat ha ett liv utan den där galningen och jag tycker vårat liv tillsammans är roligt, intressant och.. Hur kul hade det varit att alltid ha det helt perfekt? Jag tror man uppskattar topparna mer om det dalar ibland.

Hur som helst, igår körde jag ett snabbt benpass och sedan handlade vi golv till gästhuset på jobbet. Vi sålde ut ett superfint ljust laminatgolv som ser ut som plank med synliga fasar (faser? fases? face? .. Kanter. Vi säger kanter). Jag tror det kommer bli superfint där inne och jag hoppas vi får en liten hyresgäst som kommer trivas.

Idag ska jag träna ryggen och jobba. Sen måste jag hitta en julklapp till systersönerna och systerdottern. Tror jag vet vad jag ska köpa men det är alltid svårt och jag är sent ute i know.

Ha en bra dag, nu ska jag slå in paket och kalkylera min dåliga ekonomi :p

Dagens ryggträning. + 20 minuter cardio

Likes

Comments

Oh a dear, a femele dear.
Jistanes vad tiden går fort. Jistanes är ett sjukt underskattat ord och kan användas i väldigt många sammanhang.
Jag ger er exempel:
-Jistanes vad hungrig jag är.
-Jistanes vad arslet kliar.
-Jistanes jag borde åkt för 22 minuter sen.

Vid grövre problem kan man ta till ord som:
-Satfläsk [Saht-fläske] - SATFLÄSK JAG BACKADE ÖVER KATTEN. SATFLÄSK JAG BRÄNDE LASANGEN. SATFLÄSK PAPPRET ÄR SLUT PÅ DASS.

Ehh.. Sen är resten av mitt ordförråd lite för fult för att skriva på internet. Ni vet de orden man typ skriker både utom och inombords när man exempelvis drämmer lilltån i ett bordsben. Mm. Såna ord.

Men jaja. Nog med ordlektioner för denna gången. Vi återkommer nästa fredag med fler tips för att utöka vokabuläret.

Jag fick ett bakslag på min medecin och blodtrycket sköt iväg och gav mig skallebanket från helvetet. Det är reglerat nu och jag känner mig lite bättre så förhoppningsvis försvinner den snart. Otäckt bara. Jag mår så illa när jag får ont i huvudet.

Nu i veckan ska jag dela upp kroppen och köra ett pass om dagen med förhoppning om att få en liten nytändning på träning och kost. Kul!

Nu ska jag hjälpa chrillelille att sätta ihop resten av stommarna som ska bli kök i vårt lilla gästhus.

Tjohej!


Likes

Comments

Hmm.. Jag känner att jag behöver skriva ibland. Om allt. Om inget. Om kattsand. Om tvspel. Om mat. Om träning. Om vänner. Om ångest. Om magsjuka. Om hypotyreos.

Just nu tänker jag mycket på samvete. Samvete och förväntningar. Det var såna saker jag hade mycket problem med i mina tidiga tonår. Jag hade så höga, orimliga förväntningar på folk i min närhet. Jag fattade inte själv att jag ville att andra skulle behandla mig som en jävla fisförnäm prinsessa men det var ungefär så oschyssta egoistiska krav jag hade. För det var såna handlingar som för mig bevisade att jag betydde nånting.
Sa någon emot mig så tyckte dom inte om mig. Och hela min värld kretsade (och gör tyvärr ofta fortfarande) kring att vara omtyckt. AV ALLA. ALLTID. Det är ju orimligt.

För det första, alla går inte ihop. Det är liksom omöjligt. Sen kan man ju försöka vara en genuint snäll och tillmötesgående person men det är svårt att inte följa med ner på skittåget. Att prata om andra. Att störa sig på andra. Att inte unna andra. Avund. Bitterhet. Och varför skulle folk utesluta dig från sitt "SKITKASTAR-TÅG" om du inte uteslutit dom? Blä. Så trött och äcklad på hela grejen. Fan.

För det andra. Vem fan bryr sig om en buttermutta som tyvärr måste integrera ditt liv i små doser egentligen gillar dig? Finns det inte ca en miljon viktigare saker du kan lägga din energi på? Eller?

På tal om energi är det något det råder total brist på. Först smög det sig en riktigt obehaglig trötthet på. Aptiten försvann (och alla som verkligen känner mig vet vilket jävla matvrak jag är.) kilorna rann av mig och jag var bara ledsen och trött. Ville inte träna. Ville inte äta. Känslig och grinig. Sov inte. Hjärndimma. Lyssnade inte. Glömde saker. Vill inte ligga. Vill inte bli rörd. Ville ingenting. Mer eremit en vanligt.

Det var bara att knalla till farbror doktor och få domen. Hypotyreos. Jaha. Okej tack herr doktor.
Lite medecin som kommer fucka upp din mage totalt plus bryta ner ditt immunförsvar till oigenkännlighet, varsågod! Jag glömde att vi la till en liten dos av bitterhet också för att du verkligen inte ska känna igen dig själv, vännen!

Suck. Jag har spytt också. Och ni som känner mig (fan vad ni som känner mig har mycket att komma ihåg..) vet ju mina extrema känslor kring kräkor. Ja. Jag har gått i terapi för det. Jag är livrädd. Jag hatar att kräkas. Sök på emetofobi och läs gamla känslor kring detta. Åt första biten med fast mat idag sen i onsdags och det känns lite oroligt fortfarande. Men det ska nog bli bra igen. Så sjukt. Så fort jag rörde mig började kallsvetten rinna och halsen pulsera och det vattnas sådär vidrigt i munnen (förlåt alla känsliga.). Äckligt jobbigt har det varit. USCH.

Kul att behöva sjukskriva sig från jobbet en gång i veckan typ också. Vet ju hur snacket går, Det är oundvikligt. Drama. Lathet. Överdrivet. Yada Yada, Håll din jävla käft innan du varit i min kropp. Är så jävla trött på all information som florerar runt istället för att tas med rätt person på en gång.

Missar saker med de få vänner jag har. Förlorar dem. Förlorar lite hoppet om mig själv. Tänker att jag hoppas folk förstår. Litar ändå inte på svaren. Är hopplös.

Förutom att vara otroligt gnällig, ha en superstor offerkofta på och vara en dramatisk sjukling så är livet sig rätt likt.

Vi köpte hus i Juni och det är hur fett som helst, även om plånboken är jäkligt mycket tunnare så är det ett jäkla steg för förhållandet.

Katterna mår bra och älskar huslivet.

Träningen går åt helvete men jag räknar med att det rätar till sig när jag börjar må bättre.

Det var skönt att få ur sig lite. Jag vill som sagt få igång lite skrivande igen. För jag tycker egentligen att jag är rätt bra på att skriva. Stay tuned i buttermuttans jakt till att bli positiv och motiverad igen.

Likes

Comments

Oj jag vet inte ens vart jag ska börja. Vågar jag ens skriva något här när jag varit tyst så länge? Jag har suttit ett par gånger och känt att jag faktiskt verkligen vill börja skriva igen men jag har inte hittat riktigt vad jag vill säga. Vad jag vill med mitt skrivande. Är det för mig eller endast för jag tror att jag kan hjälpa någon annan? Har mitt mål med att visa en sida av träning och hälsa utan stress och krav varit riktigt sann? Jag har ju känt press och krav. Fått ångest av dåliga beslut. Blivit arg på mig själv när jag varit för trött och skjutit ner mig själv så fort brallorna blivit lite trånga. Jag vill inte sitta och skriva saker som ska peppa andra när jag inte talar sanning.
Men jag har en önskan om att göra det. För min skull. För jag vet hur bra jag hade mått om en endaste människa kunde använda något som jag skrivit till att må en gnutta bättre eller acceptera något hos sig själv som tidigare föraktats. Såklart finns det lite själviskt i det hela också, man mår ju bra av att hjälpa någon annan! Jag ska använda den här bloggen till att tydligt beskriva mina mål och vägen dit, dela med mig av saker jag försöker göra när jag är min minsta och kanske sämsta version och helt enkelt hur "man gör" för att må bra.

Det är vad jag tänker göra!

Just nu är träningen väldigt kravlös och jag saknar mitt mer disciplinerade jag. är en person som mår bra av att träna fem gånger i veckan och nu är jag nere på kanske två, max tre gånger i veckan. Jag mår bra av att skriva ner på söndagkvällen vad som händer just den timmen just den dagen i veckan för utan struktur fallerar jag. Hursomhelst. Det ska bli kul att ta tag i detta igen för jag vet att jag är kapabel till att komma hur långt jag vill med träning/löpning om jag faktiskt bara bestämmer mig för det.

Jag vet också hur bra jag mår på mindre och smartare kolhydrater, renare köttvaror och utan massa tillsatser så det är något jag ska sträva ännu hårdare mot.

Jag tänker börja min "nystart" med en ny design (JA BARA FÖR JAG TYCKER DET ÄR HÄFTIGT), en mer livsstils-blogg, alltså inte bara fokus på kost och träning utan allt som rör mitt liv. Ja kanske eventuellt inte vilket dasspapper jag använder (som för övrigt är serla..........) utan en övergripande look av en vanlig dag i mitt liv. Det skulle kännas häftigt att kunna presentera det för mina barn i framtiden, "titta vad mamma åt till frukost den 27 april 2023, ägg!" Aa.. Eller nåt.

Jag är taggad på att köra igång igen och jag hoppas att du kommer hitta mycket humor, kärlek, smarta grejer och motivation här.

Nu kör vi, Filippovation2.0!

Likes

Comments

hej världen! Jag har fullt sjå med att få katterna att sammarbeta. Jepp vi skaffade en till, en omplaceringshona på tre år vid namn Doris. Det fungerar helt okej än så länge men herrskapet är lite skeptiska mot varandra fortfarande. Båda sover i sängen med oss varje natt och det gosas, fräses och morras. Så lite blandade känslor för deras del än så länge, men jag är övertygad om att det kommer bli bra ?.

Annars är det ganska lugnt, har inte mått som en kung denna veckan och mina kosttillskott börjar ta slut så jag behöver sätta mig och fylla på förrådet.

Nu tänkte jag starta en maskin tvätt, ta en kopp kaffe och vika tvätt från 100 år tillbaka. Mycket spännande dag med andra ord ?.

Träningen har mest bestått av pass nu för tiden och just nu passar det mig utmärkt. Så skönt att ha en timme där någon säger till mig vad jag ska göra, om jag gör något fel och hur jag ska göra istället.

Kangoon drog igång i måndags och det var sketakul! 

Jahapp, bäst att sätta fart ?

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Morning. Jag började dagen med en b3 flush (niacinflush yadayada) som är min nya grej på måndagar, fastandes med en kopp kaffe med lite kokosolja och 1000mg niacin... Sätter sprätt på blodflödet :) .

Innan jag ska åka till jobbet så ska jag sätta mig och skriva veckans planering, både med jobb, sysslor och träning. Det är skönt att ha det nerskrivet och inlagt i almenackan, jag har kommit på att jag annars går runt med en tornado i skallen för att försöka komma ihåg allting. Kalendern uppfanns väl typ år 2 men jag började med det 2017.. Haha.

Asså ni kommer aldrig fatta vad som hände igår.. Jag tränade i min egen lilla värld inne i ett rum med fria vikter, det kommer fram någon och knackar mig på axlen och säger

-asså jag måste bara säga.. Helvete vilken snygg kropp du har! Det kanske man inte ska säga men.. Jo verkligen!

(generad men glad som fan) - Oj jo! Tack jag blev jätteglad :D :O *lite småprat*

Jag blev verkligen jätteglad! Fan vad coolt att någon vågade säga något, och fan vad coolt att någon faktiskt tyckte så! :O :D

Ha en grym dag kompisar!

Bildresultat för bodybuilder tjej

Likes

Comments

Instagram@filippovation