Ikväll är det inspark. Vi som går går på Lindälv & de som går på Aranäs ska festa tillsammans, i nån lokal inne i Göteborg (vilken vet jag inte för jag förlitar mig på att mina kära vänner har koll, lol). Jag har inga förväntningar än så länge & ska försöka hålla det så. Jag gick aldrig förra året, på grund av massa omständigheter där en väldigt nära person till mig avled & begravningen häll hus samma dag som insparken. Men mina vänner gick, & förade tillsammans med hela klassen. I år blir det inte så, men jag ska hänga hemma hos Karin, tillsammans med Karin, Anna, Felicia (Fiffi) & några till innan vi drar vidare till Göteborg. Vi ska köpa med oss sushi hem som blir vår middag, & såklart lite chips hihi.

Insparken har temat "white party" vilket jag inte tycker om speciellt mycket. Jag älskar ju svart, måste nästan alltid ha minst ett svart plagg på mig för att känna mig som mig. Men nä, ikväll ska jag faktiskt följa temat & ha bara vitt, det blir väl bra trots allt. Ni ska få se kvällens outfit lite senare, men ännu har jag inte bestämt mig helt. Ska få prova ett vitt linne ur Karins garderob, annars har jag en blus som jag tänkte köra på. Till det mina vita dr Denim för det är de enda vita byxor jag äger. Som sagt, vit är inte min färg.

Dagen började med ett gympass tillsammans med Anna. Tränade ben, någon som är förvånad? Inte jag i alla fall. Brukar bli så när jag inte gymmat på ett tag så prioriterar jag alltid ben.

Är så sjukt nöjd med mitt nya set från Aim'n sportswear. Militärgrönt, sååå fin färg! Kan inte sluta va hypad över min nya favvofärg. Kände mig däremot lite naken på gymmet för att jag inte hade nån tröja över sport-bh, trots att det är meningen att man inte ska ha det. Fin kände jag mig i alla fall, lite ovant att inte ha något svart på mig som jag förklarade innan Hahah.

Boston mår bra, pratade med sjukhuset förut. Veterinären skulle höra av sig troligen i eftermiddag eller imorgon & meddela resultatet av proverna & tala om för oss när vi kan hämta min lilla prins. Saknar honom så mycket. Mitt liv utan vardagliga stallbesök känns så tomt, fattar liksom en pusselbit minst sagt. Åh lille Boston<3


Nu sitter jag tillsammans med Anna & Fiffi i väntan på att sushin ska bli klar. Fiffi sitter & leker med leksaken hon fick i sitt kinderägg, så söt hahh. Sjutton år gammal men lika sprallig som en femåring<3

När sushin blir klar ska vi bege oss hem till mig för att plocka ihop lite grejer innan vi drar vidare till Karin. Taggaa!

Puss & kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har rent ut sagt innefattat några av de värsta dagarna i mitt liv. Det har absolut inte varit min avsikt att inte uppdatera bloggen, men i helgen låg min energi på minus & bloggen var det sista jag kunde prioritera. Igår hade jag verkligen ingen aning hur jag skulle kunna formulera mig för att sammanfatta alla mina känslor. Men nu äntligen kände jag mig manad att skriva ner allting, ord för ord. Jag varnar er, detta kommer bli ett långt inlägg & jag ber er verkligen inte att läsa för att tycka synd om mig, eller läsa alls för den delen. Jag vill bara få ut mina känslor, & jag tror att detta är bästa sättet att gå till väga.

Jag sitter med tårarna i halsen när jag skriver detta. Inte på grund av att Boston mår lika dåligt längre, för han har blivit bättre, men för att jag inte har möjlighet att vara tillsammans med honom nere i Helsingborg just nu. Hur jobbigt det är se sin häst så svag som vad Boston var i lördags natt är något som ingen kan förstå förrän det händer en själv. Vi hästägare lägger hela våran själ för våra hästar, det blir så mycket mer än bara en sport, rättare sagt en helt annorlunda livsstil. Dessa fyrbenta gigantiska djur på flera hundra kilo är inte bara ett redskap för att kunna utöva en sport. Boston har på bara några månader blivit min bästa vän, en del av min familj; mitt allt. & trots hans storlek på 167 cm så kändes han i lördags lika liten som en kattunge. Så svag & så hjälplös. Det är inte en lätt resa för mig som ägare, då det tär på mig så himla mycket att se det finaste jag har må så dåligt & inte kunna göra något åt det förutom att vänta.

I lördags fick Boston kolik. Det vill säga; ont i magen för er som inte vet vad begreppet innebär. En lätt förstoppning som i princip skulle gå över så fort han blev kapabel till att bajsa ut det. Han var alltså extremt hård i magen, & det har nog de flesta varit med om. Men, under natten som jag & mamma spenderade i stallet för att övervaka honom så blev det bara värre & värre. Veterinären fick komma tillbaka & under de timmarna mellan de två veterinärbesöken hade Bostons mage blåst upp sig något extremt. Veterinären konstaterade att det som nu orsakade koliken var gaser i magen som satte stopp för tarmarnas funktion. Han talade om för oss att det bästa vi kunde göra just då var att så fort som möjligt transportera hästen ner till djusjukhuset i Helsingborg. Jag brast ut i tårar & mamma blev helt kall. Där stod vi mitt i natten, en lördag & vi båda frågade oss själva vad fan i helvete gör vi nu?

Ida, min tränare är utomlands, så henne var det lönlöst att kontakta. Alla andra sov & hade dessutom troligtvis druckit med tanke på vilken dag det var. Det enda vi i princip kunde göra & som dessutom var den "snabbaste vägen ut" var att ringa hästambulans. Jag kan säga er med detsamma att det är inte billigt. Men vi hästägare skulle aldrig tänka på pengarna i ett sånt läge, för det enda som spelar roll är att våra djur mår bra. Så vi ringde. Jag har ingen koll på tiden & hur lång tid det tog att nå fram, men jag vet att det tog tid. Filippa sjutton år, livrädd för mörker, inte föredrar att vara ensam, hjärtekrossad, tårar som forsade & så trött att jag såg i kors virrade ensam runt i stallet & utanför, mitt i natten, i hopp om att lugna panikattackerna som kom & gick hela tiden. Jag var så maktlös & jag kunde knappt andas.

Jag är en extremt känslig person som kan reagera på minsta lilla & som gråter nästan r ofta. Då kan ni tänka er hur jag reagerar när något som detta händer, där det handlar om någon som står mig så nära skadas. Det är en helt annat känsla med hästar än med människor. Människor kan prata, beskriva med ord hur man mår, vad som är fel. Men hästar kan inte prata. För mig som aldrig varit med om detta innan kunde heller inte avgöra hur dåligt han mådde. Tänk om jag hade ringt veterinären för sent, då hade jag lika väl kunnat förlora min bästa vän. Tack och lov att det inte hände.

Hästambulansen kom tillslut. Jag kan verkligen inte beskriva känslan när jag lämnade över grimskaftet till mannen som skulle köra Boston till Helsingborg. Han lastade Boston i hästbilen & där stod jag utanför helt dränkt i mina egna tårar & kollade in genom "fönstret" på bilen där jag såg min fantastiskt fina häst. Väl där inne kastade Boston en blick bakåt mot mig & där & då brast mitt hjärta ännu en gång, om det ens var möjligt. Den blicken han gav mig, som om jag hade övergivit honom. Alltså, jag kunde inte andas. Jag ville bara springa in i transporten, krama honom & aldrig lämna hans sida. Ta dig samman fick jag tänka.

Mamma & jag åkte helt utmattande hem & fick trots omständigheterna ett par timmars sömn. Vaknade upp när min släkt skulle åka hem igen till Stockholm. Min yngsta kusin Stella kramade mig i säkert 10 minuter & jag kände mig så liten. Allt jag ville var att få en lugn & mysig helg med min släkt, blandat med stallmiljön, min häst som jag älskar & jobbet som ligger mig nära om hjärtat. Men det är såhär det är när man signar upp sig som hästägare, man kan inte bara leva i de goda tiderna utan man måste även genomgå de sämre. Det är så svårt att förutspå vad som ska ske när hästen ena dagen är som vanligt & andra dagen är helt nedstämd. Att det kan vända så fort är läskigt & man känner sig verkligen minst i hela världen.

Boson mår bättre nu, som sagt. Vi har haft regelbunden kontakt med sjukhuspersonalen så vi har för tillfället hyfsad koll på hans mående. Det enda jag vill är att åka dit & hälsa på honom, men alla jobbar & jag har ju inte körkort själv. Men senast vi pratade med sjukhuspersonalen så sa de att de hade undersökt honom & hittat sand i tarmarna, inte jättemycket, men ändå sand som skulle kunna vara orsaken till kolikubrottet. De skulle även undersöka avföringen för att se om de kunde finna parasiter som även det kan vara en orsak. Behandlas ska han göra, för att bli av med sanden i kroppen. Detta sa de igår att processen skulle ta tre dagar, vilket innebär att vi kan hämta honom tidigast på torsdag. Jag längtar ihjäl mig, verkligen. Så himla skönt också att han hittills inte har behövts opereras... sjävklart hade vi låtit honom genomgå operation om det var vad som krävdes. Men det är självklart en väldigt risky metod & hade oavsett medfört massa konsekvenser & han skulle behövt specialbehandling flera månader efteråt. Så för hans skull så känns det otroligt skönt.

Sista bilden är från Helsingborg som veterinären skickade till oss för att försäkra oss om att han hade det bra i söndags (om jag inte minns fel dag). Hur gullig är det inte av veterinären? Det är inte ofta jag stöter på otrevliga & kallhjärtade hästmänniskor, hästvärlden är fylld av värme & glädje. Med det vill jag även tacka alla otroligt fina människor i stallet där Bostn står stallad. Efter det som hände i helgen hörde alla av sig & frågade vad som hänt & hur vi mådde, & självklart hur Boston mådde. Jag trivs så extremt bra i mitt stall där alla är så hjälpsamma & omtänksamma. Det känns skönt att liksom inte behöva känna sig ensam.

Jag är trött, det har varit en lång helg med alldeles för lite sömn. Lite ironiskt med tanke på att jag i fredags skrev på bloggen att jag skulle försöka sova ut i helgen med tanke på att jag hade jobb på schemat. Men, det gick utför redan några timmar efter att jag publicerat blogginlägget då jag & Anna drog på fest på kvällen. Kom hem sent vilket resulterade i ungefär tre timmars sömn innan det var dags att dra till jobbet. Jag hade klarat av det utan problem, om det inte vore så att Boston fick kolik. Det blev liksom pannkaka på pannkaka när jag börjat helgen med för lite sömn & sedan skulle hålla mig vaken hela natten för att vaka över min häst & sedan alla konsekvenser det förde med sig. Å herre, hade jag vetat att Boston skulle bli sjuk så skulle jag aldrig dragit iväg på den festen i fredags. Men, vad ska man göra nu? Gjort är gjort & jag får försöka blicka framåt.

Längtar till på torsdag.

Nu ska jag fösöka få lite plugg gjort. Har en svenskainläming idag som jag behöver bli färdig med. Ni får ha det så bra, & cred till dig som faktiskt läste hela detta kilometerlånga inlägget. Puss & kram.

Likes

Comments

Nu har tandläkarn åkt & precis som jag trodde var det lite slipning som behövdes för att lösa alla mina bettproblem. Så nu är Gurkan fin i munnen & jag kan därmed ta nya tag. Äntligen.

Fredag idag, så himla skönt. Dock ska jag jobba i stallet både lördag & söndag, vilket kommer trötta ut mig ännu lite till. Så planen är att försöka sova ordentligt på nätterna för att i alla fall dämpa den värsta tröttheten.

Ska iväg som sällskap & hjälp att provrida en häst åt några i stallet, det ska bli jättekul. Får låta Boston vara i fred en stund eftersom tandläkaren har pillat så mycket på honom ebb stund nu, men ska tillbaka till honom efter provridningen & pyssla & mocka, för ett hann jag inte heller med.

Låte sådär PS. Jag har fått för mig att jag ska lära mig själv att tycka om havregrynsgröt. Alla i min familj äter det till frukost & jag ska alltid krångla med massa smörgåsar, så det vill jag slippa - plus att det är nyttigt. Men det är svårt! Jag har verkligen så svårt för konsistensen.. men jag tänker inte ge mig!

Idag kommer min moster, hennes man & barn hit på besök från Stockholm. Stella & Julia är så himla söta, & självklart kommer de vilja hönga med till stallet typ hela tiden. Dem älskar hästar, så i helgen kommer Boston få "leka ponnyridning." Ska bli så mysigt att träffa släkten, har saknat de.

Puss & kram!

Likes

Comments

Nu bär det av igen, mot gymmet. Fast faktiskt ännu lite tidigare denna morgon, förra veckan fick jag & Anna lite tidsbrist när vi duschade på gymmet. Vi var tvungna att gå powerwalk deluxe till skolan, men lyckade ändå vara några minuter sena. Alltså, för att slippa komma sen & svettig till skolan så valde vi att ta en tidigare buss för att slippa stressen. Vi måste ju hinna dricka kaffe först på gymmet, det ingår liksom, gratis är gott.

Ja jo sen kände jag inte att jag vara kapabel att vänta hela bussresan innan jag får mitt morgonkaffe, så ja tog med mig min söta lilla to-go-cup & hittade även en energibar i väskan som jag köpte igår efter gymmet. Vill helst inte gymma på tom mage, blir så illamående då, därför tog jag mig friheten att äta den på bussen. Väldigt energirik & nyttig frukost Jajemensan .. or not.

Vill typ ge mig en klapp på axeln när jag ser klockan & ser vart jag befinner mig vid denna tid. Klockan är halv åtta & jag sitter på bussen påväg mot gymmet? Jag har verkligen steppat upp mitt game känner jag. Hade ju kunnat sova nu, men nej, träning är en såpass viktig del i mitt liv att jag faktiskt kapar av mina sovmorgnar. Duktig jag :) Idag är det armar som gäller tror jag, & då syftar jag på allt som axlar, bröst, biceps, triceps osv osv. Jag är inte så rutinerad på armar men jag ska försöka bättra mig.

Puss & kram på er!

Likes

Comments

Smutsiga ridstövlar, svettig häst, svettig jag, trött.. ja det är fakta efter dagens hopplektion. Men jag har leendet på topp, för denna lektion medförde en otroligt lycklig känsla hos mig, & förhoppningsvis hos min duktiga duktiga Boston. Åh vad han bjöd & åh vad han trivdes. Några stopp, men det var helt enkelt på grund av att jag glömde driva & trodde att han klarade det själv. Han är ju trots allt bara 8 år & klart han behöver hjälp, sen är han lär han mig på sitt sätt då trots att hoppning är hans grej så är han petig med att jag ändå måste hänga med i svängarna. Fokus. Det känns skönt att jag inte köpte en femtonårig läromästare som hoppar allting "med" en på, utan att jag faktiskt måste komma ihåg att vara delaktig i ritten.

Älskar min häst<3

I Göteborg hittade jag två utan de fyra saker jag kollade efter. Köpte en almanacka, för jag tyckte inte om den mamma köpte till mig.. hehe jag ville ha en med "liggande" dagar istället för stående som jag har nu. Kräsen tjej. Sen köpte jag ett annat block, men marmormönster på utsidan, linjerat. Tänkte försöka bli lite organiserad i höst & skriva upp varje dags att-göra-lista i den. (Köpte även två ny bläckpennor till min lilla samling, bc I'm obsessed, en ljusrosa & en metallic-grön hihi)

Nu sitter jag i bilen påväg hem, mamma & Magda har köpt thaimat (yaas!) vilket är toppen då jag är tvärhungrig! Känner mig så onyttig med alla snabbmats-middagar, pizza igår & thai idag.. vadå ska jag äta sushi imon då eller? Hade ju vart rena drömmen :)

Ska försöka komma i säng så fort som möjligt efter maten, för imorgon blir det morgongym igen. Denna gång med sällskap av min gym-buddy Anna. Tar bussen 07:10 så dags att steppa upp gamet & gå upp ännu tidigare än vanligt, hehe lycka till till mig själv. Puss & kram!

Likes

Comments

Hej hej hallå. Nu börjar skoldagen lida mot sitt slut, whaaat tänker väl ni då, för klockan är ju bara halv tolv. Men ja, matten var inställd ännu en gång vilket gör att vi får sluta tolv istället för tjugo i två. Ja, man kan ju säga att detta gjorde min onsdag ännu lite bättre & innebär att jag har ännu mer tid att spendera i Göteborg med min vänner, innan jag behöver dra mig tillbaka till Kungsbacka & sen till Vallda för att ta hand om min lilla häst. Idag är det hoppning på schemat, & förhoppningsvis går det bättre idag än va det gjorde sist. Efter mitt lyckade trim i sadeln igår så har jag positivt förväntningar på hur dagens lektion kommer gå till väga.

Som sagt, Göteborgstripp ska det bli såfort jag slutar skolan. Karin har ett ärende & då tänkte jag, Anna & Ida att vi hänger med. Även jag har lite grejer jag behöver titta på, så ska se om jag kan utnyttja detta tillfälle till att kolla på det. Göteborg har ju liiite bättre utbud på butiker & även produkter i butikerna än i Kungsbacka.

I morse drog jag till gymmet på egen hand, då Anna hade annat att göra. Ida hade spanska-lektion på morgonen så jag fick skjuts till gymmet, lyx för mig. Men i morse var jag verkligen trött, hade svårt att ta mig upp ur sängen & var väldigt nära på att smsa Ida & säga att jag skiter i gymmet. Eftersom Anna inte skulle med så var det ju bara mig själv jag hade "lovat". Men nä, så gick det inte till, jag gick upp, lite väl sent men ändå. Jag gick upp. Stolt över mig själv.

På gymmet körde jag cardio i tjugo minuter, tio minuter på crosstrainern & tio minuter löpning. Hade därefter cirka femtio minuter kvar till lite olika benövningar. Det var tufft då jag inte hunnit äta frukost i morse & magen ekade tom efter all träning. Men ändå skönt att ha gjort, tycker faktiskt om att börja dagen med ett gympass. Man får massa härlig energi & orkar med dagen på ett helt annat sätt. Tips från coachen - gymma på morgonen.

Nu kommer lärarna, ska ha mentorstid nu, men snart så ska jag äntligen lämna skolan för dagen. Puss & kram!

Likes

Comments

Godkväll. Idag var en bra dag, trots tidig start & trots tröttheten i motse. Pizza till middag som ni ser på bilderna, så himla gott, mumma. Sitter just nu & tittar på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel & bloggar samtidigt, multitasking yayy.

Fick sluta halv tre idag istället för halv fem, vilket var typ det bästa nånsin. Till skillnad från alla andra relativt korta skoldagar i veckan, men sovmorgnar & tidiga eftermiddagar så börjar jag på tisdagar halv nio & slutar halv fem (i vanliga fall då). Så sjukt seg dag, verkligen. Har däremot tur med lärare på sista lektionen på tisdagar & därmed får vi nästan alltid sluta lite tidigare än bestämt.

Boston var riktigt duktig idag, eller så kanske det bara var för att jag släppte på alla mina spärrat. Tänkte "inte ställa massa krav, bara rida för att det är kul", lite hitta tillbaka till glöden typ. Har haft några tuffa dagar nu, men det kanske är påväg att släppa, vem vet.

Imorgon är det hoppning igen, är väldigt taggad. Bettet jag provar för tillfället verkar funka. Ska se hur han beter sig på det imorgon & så ska även tandläkaren komma & titta på honom på fredag. Kanske har något med munnen/tänderna att göra. Återstår att se.

Men nu är det snart dax att duscha & slänga sig under täcket. Ska bli skönt att sova, för imorgon bitti blir det gym igen. Men puss & kram & godnatt med er. Hörs imorgon!

Likes

Comments

1: Vad heter du i mellannamn? Anna & Christina

2: Vad är ditt favoritämne i skolan? Affärsjuridik & Rätten och Samhället (logiskt med tanke på att jag läser ekonomi med inrikting juridik), & Samhällskunskap.

3: Vilken är din favoritdryck? KAFFE!! & självklart äpplejuice, framförallt den från Bravo.

4: Vad är din favoriträtt? Sushi, thai, pizza... PESTOPASTA! & så älskar jag i princip all typ av lax & all typ av potatis.

5: Vad är det senaste du köpte? Ja förutom mat förut idag så var det ju min Kenzotröja som ni ser på bilderna ovan :) svar ja, jag använde den verkligen med en gång & svar ja, jag tog selfies på skoltoan :)

6: Vilken är din favoritbok? Av de jag läst ut & läst om så skulle jag säga "I taket lyser stjärnorna", den är så fin.

7: Vad är din favoritfärg? Svart, grått & nu på senare dar har jag gått & kärat mig ner i militärgrönt.

8: Har du några husdjur? Ja jag har ju min häst, men det räknas ju inte riktigt in under kategorin husdjur. Han står där borta i sitt stall, typ en mil från mitt hus, så det är en definitionsfråga.

9: Vilken är din favoritparfym? Den jag använder just nu, som jag älskar, är Chanel nr 5. Tycker även om Sí från Georgio Armani.

10: Vad är din favoritsemester? Trots att jag aldrig vart på en riktig solsemester i typ Spanien så vet jag att det kommer bli min favorit när jag väl gör det :) att shoppa är ju alltid kul också.

11: Är du gift? Nej.

12: Har du någonsin varit utomlands? Jajemen, Polen, Tyskland & Danmark. & London såklart :) stabila fyra länder.

13: Talar du något annat språk än svenska? Ja jag kan ju hyfsad engelska, så jag skulle ju inte dö om jag flyttade till engelsktalande land så att säga.

14: Hur många syskon har du?
Två stycken, en storasyster & en storebror.

15: Vilken är din favoritbutik? Det beror ju verkligen på, men mest besökta butikerna det senaste är väl Tara, Raglady, Design Only.. ja men typ dem

16: Vilken är din favoritrestaurang? Tullen Café & Bistro hhah, skräll. Ja annars har Mariedals pizzeria god mat. Nä men typ Pinchos, Tio Pepe, Nello.. ah lite olika beroende på vad man ör sugen på liksom.

17: När grät du sist? Typ förut idag, asså jag gråter hela tiden.

18: Vilken är din favoritlåt just nu? In My Dreams med Ruth B. & så nu under min förbannade depperiod så älska jag att lyssna på James Bay (framförallt Let It Go & Scars)

19: Vilken är din favoritblogg? Nellie Berntsson, Kenza, Kissie... lite olika smått & gott.

20: Vad har du för favoritfilm? How to be single är ju verkligen en klockren film, sen kanske inte den är min absoluta favorit själva filmmässigt, men budskapet är så så bra. Sen älskar jag typ realistiska & seriösa filmer som 12 Years a Slave, så hemsk men så fin.

21: Vilket är ditt favoritserie? How I Met Your Mother kommer alltid vara min all time favourite. Tycker även om The Carrie Diary & typ 90210.

22: PC eller Mac? Tror jag skulle digga Mac bättre om jag lärde mig dess alla finurliga funktioner. Men just nu är jag i ett väldigt ostabilt förhållande med min kära Dell-dator (PC) som jag fått utdelad till mig från skolan.

23: Vilken mobiltelefon har du? iPhone 7plus

24: Hur lång är du? Brukar säga 170 cm för det är jämt & bra, men tror jag är typ 172 cm eller nåt.

25: Kan du laga mat? Ja absolut, speciellt pestopasta :)

Likes

Comments

Godkväll allesammans. Dessa bilder summerar denna söndag. Kan säga er att det var längesen jag faktiskt hade söndagsångest, vet inte varför jag fick det nu. Idag har det vart en ganska dålig dag, vilket jag börjar vänja mig vid att ha varje dag. Allt känns bara så dassigt & tråkigt, hittar knappt något positivt att tänka på. Kan ju vara i kombination med att livet bara rullar på & snart är det höst & kallt, & sen blir det vinter & ännu kallare.

Vaknade sent idag då jag kom hem ganska sent igår/inatt. Jag & Anna drog in till Kungsbacka där vi träffade Ida & Bibi. Drog en donk för Ida var hungrig, sen körde vi runt en stund. Inget märkvärdigt, bara mysiga vänner i en trång liten bil i regniga lilla Kungsbacka.

Vid tre-tiden idag vart det gym för mig, Anna & Linn. Ben & rumpa var fokus idag, & till en början gick det prima. Men efter en timma ungefär, då fick jag magvärk deluxe & mådde så illa att jag var nära på att få kväljningar & spy. Jag skyndade mig till Hemköp för att köpa mat, i hopp om att dämpa illamåendet, vilket det gjorde till viss del i alla fall. När vi alla tre var färdiga på gymmet stod Felicia & väntade på mig utanför med bilen, redo att följa med mig till stallet.

Har haft en mysig dag ändå, fastän att jag är så brutalt trött. Det däremot, tröttheten alltså, kommer ju aldrig försvinna om jag inte tar tag i min sömn. Jag kommer verkligen inte till ro på kvällarna, jag måste typ alltid pilla med allt annat trots att jag är tvärtrött. Jag förstår inte varför.

Well well, kanske ska ta mig i kragen nu & faktiskt somna vid rimlig tid. Godnatt med er, puss & kram!

Likes

Comments

Nu har vi anlänt till mitt hus, Anna & jag. Blir ingen myskväll ikväll med fler vänner än en då mamma inte mår bra. Får väl se vad som händer lite senare antar jag, men än så länge sitter vi bara här i soffan & tålmodigt väntar på att kaffet ska bli färdigt.

Naglarna blev jag ännu en gång extremt nöjd med. Stiletto-formade lila-grå fick det bli. Så sjukt fina.

I Göteborg har det fixats naglar som sagt, & vi har lunchat på Condeco, strosat runt & även shoppat lite (från min sida med "påtvingade" från min kära vän). Ja, Anna hon får ju hänga med mig genom alla mina klagomål angående kläder som jag så gärna vill köpa, men aldrig köper utan bara låter det rinna ut i sanden & låtsas som om ingenting hänt. Ibland så får jag då ryck & spontanköper saker, som tekniskt sett inte är spontant då jag grubblat om dessa plagg oerhört länge. (Typ bevisexempal A - skinnjackan från Primeboots.) & där har Anna en stor roll & peppar mig. Detta resulterar till glad Filippa med nytt plagg i garderoben, men också ett bankkonto som skriker. Okej, inte riktigt så illa, men jag tror ni förstår lite vad jag menar.

Okej, till själva innehållet av min lilla mini-haul då; med ett plagg. Jag köpte alltså en kenzo-tröja. Har funderat länge som sagt, mest över färg faktiskt, men nu äntligen har jag köpt den. Grå med gula detaljer, så sjukt sjukt snygg. Så tack till Anna för att hon fick mig att äntligen köpa den, me is happy :)


PS ANNA HAR EN DÅLIG DAG FÖR HON HAR BESLUTSÅNGEST ANGÅENDE SMYCKEN. (hon bad mig skriva detta okej) detta gör då också att allt hon hittar associerar hon till mig med mening "filippa DETTA KAN DU KÖPA(!)".


---

Nu är kaffet klart säger mamma, Anna flyger upp från soffan & springer in till köket. Skönt att jag bara kan sitta kvar här i fåtöljen & låta henne göra jobbet. Lat, hihi. Så nu ska det alltså drickas kaffe, Yayy! (kanske lite linschips på det, mumma) Nu blev det väldigt flummigt inlägg, sorry about that, men övertröttheten slog till lite för mycket tror jag. Puss & kram skumbanan!

Likes

Comments