Heldag (8:00 - 20:00) med bland annat föreläsningar så det blir ingen träning idag för mig inte, men det blir bra med vilodag. Jag tycker det mesta jag gör just nu i både skola och utanför är väldigt roligt, men hade inte tackat nej för värmen en stund.

Bilden är tagen för 1.5 år sen när jag och sambon drog till Miami och New York för hans 25 års dag. Tyckte på den tiden att jag var mullig, hade ju gått upp några kg från min "vanliga" vikt. Men jag har faktiskt gått upp mer efter det och jag hade så gääärna varit som jag är på bilden, idag. Alltså då ville jag va som förut och nu vill jag va som då! Kan man förtusan inte ba bestämma sig?!?!? Gäller ju liksom att hitta en balans.

Varför är man inte bara nöjd med den man är ibland, kan ju många gånger vara värre? Jag har forfarande en strävan att komma tillbaka till det stadiet jag var innan denna bilden togs och jag är en bit på väg men det gäller på något sätt att ändå njuta av tillvaron just nu och veta att "life happens". Man kan inte alltid vara i toppform på allting, det enda är att man ska känna att man kan ha kontroll över sig själv och göra förändringar när det behövs. Men ibland är det svårt att tänka så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ny vecka. Känns som pressen alltid ligger på måndagen, den sätter lite prägel för hur det kommer bli resten av veckan på något sätt. Är man i fas eller inte?! Förmodligen därför den är lite segare än resten av veckodagarna, man ska ju hålla tempot och allt ska va sådär lite extra bra utfört. Började dagen 6:00 med att PWa ner till gymmet för att köra cykelpass. Tänkte att det skulle vara jättejobbigt att gå upp så tidigt, men kom på mig själv att jag alltid brukade gå upp 5:00 när jag jobbade. Har blivit lite seg av att plugga eftersom nästan alla föreläsningar börjar vid 9:00... Men det var skönare ute än jag trodde det skulle vara.

I övrigt gillar jag tidiga morgnar, vet att vänner frågar mig hur jag orkar gå upp så tidigt om jag inte behöver. Men det är så harmoniskt när staden sover och allt e nedsläckt förutom några gatlyktor som gungar fram och tillbaka och när jag kommer hem är det ljust ute och dagen är i full gång. Jag får en kick av det!

Likes

Comments

Startade gårdagen med PW ner till stan med en vän för att äta frulle på ett hälsocafé, där vi planerade skolarbete och inför en spadag. Helt rätt sätt att börja dagen på! På lunchen blev det Bodypump och sen en riktig drönardag efter. Varit så trött efter att tentaperioden slutade så det var skönt att ha tid för en gångs skull och bara vara.

Gått ner typ 3kg på ingenting. Har försökt hinna träna men varit så fokuserad på tentorna vilket gjort det svårt att hinna med träningen. MEN nyttig mat och inget socker har gjort sitt, nu har dock träningen dragits igång på allvar.

Idag blir det PW ner till CxWorx och sen ska jag sitta med min kandidatuppsatskompis och kötta information... Sjukt att vi tar examen om 6månader!

Likes

Comments

Körde bodypump igår och kan väl säga att det tog emot efter några dagar utan träning. Varför ska kroppen alltid bli så seg efter några dagar med vila?! Så jobbigt. Kommer köra cykel - cxworx - bodyattack - bodypump de kommande veckorna för att få så vaierad träning som möjligt men också för att det kommer vara en intensiv period för mig. Det är därför skönt att slippa tänka på vad jag ska träna och när, utan istället är det en bestämd tid och jag vet att jag har tränat igenom hela kroppen efteråt. Dessutom får jag energi av alla andra som vistas på passset, vilket är ett plus.

Just nu har jag tentaperiod. Första är på måndag i marknadsföring och den andra är nästa fredag i juridik. Det är väldigt roliga ämnen men det är väldigt mycket att läsa och ta in så blir en hel del stillsittande och fokus i boken kommande 2 veckor. Idag blir mitt avbrott från studierna på lunchen med cxworx, ska bli skönt att få träna lite mage. Men tills dess blir det läsa läsa läsa...

...Hade lite svårt att välja vilket av ämnerna jag ska plugga idag så blev att ta fram allt. Hehe.


Likes

Comments

2 januari. Dagen när man ska tillbaka från ledighet med mat och dryck av alla dess slag. Dagen då man känner press och stress över alla bjudningar man varit på och därav köper ex ett gymkort. Har pga rushen på gymmet valt att boka pass 1 vecka framåt för slippa köa till maskiner och träna i den extrema värmen, efter någon vecka brukar det ju (tyvärr) avta. "Nu har jag varit på gymet i 2 h" " va duktig du är, va körde du?" "jaa eeh, en maskin hann jag med iaf.. resten va upptagna". Ungefär så känns det.

Det är skönt med en satt dag då allt är förändringsbart. Dock är det lite konstigt att man inte känner likadant för alla dagar. Vi ska ju vara glada för varje dag vi får, varför vaknar vi inte alltid upp och känner att man vill förverkliga sina drömmar eller bara att man vill vara en bättre människa och göra det mesta möjliga av dagen? Ska hela världen behöva just den dagen per år för att få en avstamp i sin vardag och börja på ny kula?

Jag och min sambo Jonatan har i alla fall anmält oss till midnattsloppet i augusti. Vi båda skulle idag komma runt det men på en väldigt dålig tid jämfört med förr då vi båda lagt på oss en hel del. På något sätt känns skönt att ha ett mål med träningen och inte bara träna för att träna. Det känns som att det kommer bli lättare att hålla träningen och rätt kost vid liv på det sättet. Vi älskar egentligen att träna men har kommit av oss. Nu ska vi tillbaka till det vi brukade att älska att göra och som alltid var en av våra gemensamma sysselsättningar. Lets do this!

Likes

Comments