Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om 24 dagar är min lillebror Charlie beräknad att komma till världen och idag hade vi babyshower för honom och fantastiska Mercy. April kommer bli bra 👏

Likes

Comments

Jag gaddar mig igen och Daniela är förälskad i snön. Igår var jag på dejt med Julia & Norrland men låt mars gå fort för det här är inge kul.

Likes

Comments

Med tårta och ballonger hälsades familjen välkommen i lördags efter att ha landat på svensk mark. Så länge vi har längtat efter detta. Nu lever vi som familj.

Likes

Comments

Vi firar att pärlan är hemma från Thailand, det är nytt år men jag orkar inte städa bort julen än. Kl 08 är det fortfarande mörkt när Linnea står utanför dörren och ikväll tatuerar jag mig. Hoppas ni har en lika bra start på detta som jag har.

Likes

Comments

November är iskallt men igår drack jag vin i Sofias nya lägenhet med Linnea. Vi pratade hela natten, spelade charader och om inte det gör hjärtat varmt så vet jag inte.

Likes

Comments

Idag är min nittonde födelsedag och imorse gjorde Julia brakfrukost till oss. Att vakna med henne var det bästa och imorgon blir det halloweenfest här hemma.

Likes

Comments

Tillbaka i Makati och idag fick vi lite sol vid poolen och jag invigde även gymmet. Idag skulle vi "bara kolla lite på stan" men alla vet väl hur det slutade. Nu sitter vi och tar en öl på en uteservering medans regnet öser ner. Det är fint här ändå.

Likes

Comments