View tracker

November är iskallt men igår drack jag vin i Sofias nya lägenhet med Linnea. Vi pratade hela natten, spelade charader och om inte det gör hjärtat varmt så vet jag inte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är min nittonde födelsedag och imorse gjorde Julia brakfrukost till oss. Att vakna med henne var det bästa och imorgon blir det halloweenfest här hemma.

Likes

Comments

View tracker

Tillbaka i Makati och idag fick vi lite sol vid poolen och jag invigde även gymmet. Idag skulle vi "bara kolla lite på stan" men alla vet väl hur det slutade. Nu sitter vi och tar en öl på en uteservering medans regnet öser ner. Det är fint här ändå.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är helt såld på Bacolod. Vi har träffat fina familjen, shoppat i timmar och ätit god mat. Om en timma checkar vi ut från hotellet och umgås med Mercy och Daniela några timmar innan vi åker tillbaka till Manilla. Hit ska jag åka många gånger till. Helst av allt stanna här.

Likes

Comments

Vi är nu i Bacolod och det bästa är att jag fått träffa min lillasyster för första gången. Vår pool är knappt en meter ifrån våran dörr och här är det sol sol sol och inget regn. Igår tog vi en shoppingrunda med Mercy innan vi slog oss ner för öldrickande bland folkmassorna då presidenten var här. Nu sitter vi i solstolarna och snart ger vi oss ut på äventyr igen. Det är fantastiskt här vänner.

Likes

Comments

Göteborg, Amsterdam, Guangzhou till Manilla. Det är regnsäsong här just nu men vad gör det när vi har druckit öl, gått på massage och shoppat. Om två timmar tar vi planet till Bacolod för att träffa Mercy och familjen. Hörs då.

Likes

Comments

Det ekar här inne men lycklig är jag för om 2 dagar åker jag mot Filippinerna. Som jag längtat.

Likes

Comments

Just nu spenderar jag mina dagar med kärleken i mitt liv. Jag är sjuk och ligger i hennes säng tills hon kommer hem från jobbet, vi lagar mat ihop och somnar tillsammans. Idag tog vi oss ut för sommaren kom idag. Bästa kompisar slår allt.

Likes

Comments