Header

Hej!
Idag åkte jag och Sofia till Kingston efter skolan för att kolla lite kläder till en fest på fredag! Vi provade även våfflor på Wafflemeister vilket var sjuuukt gott!! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Började morgonen med att spela in en podcast till Kultur och idé historian med Ella, där vi pratade om Romarnas påverkan på det brittiska samhället, låter kul va!

Slutade vid två och tog första bästa buss hem och träffade Sofia. Vi grät av skratt till både Björn Hellberg och Berg och Meltzer, recommend!!

Senare på kvällen drog jag, Sofia och Ella till Twickenham för att äta sushi, igen. Får inte nog!!!
Är väldigt taggad på morgondagen då jag ska åka till Ikea med Stina, Lova och Lovisa. Ska bli så roligt och gott med svenska köttbullar!!!
Hörs!

Likes

Comments

Hej!!
Idag har varit den mest chill dag ever här med inga måsten! Började morgonen med att skriva klart 2 texter vi har i skolan, så skönt o ha det gjort. Sen träffade jag Ella och Nathalie i Bushy park för att titta på hjortarna där och jag blev helt amazed haha.

Sen åkte vi hem för att göra i ordning oss för sushi kväll. Vi åkte till restaurangen Umi som hade så jäkla god sushi för ett bra pris, kom väldigt till hands då vi tre pers delade på 60 bitar. Det var jäkligt gött och kvällen var bara allmänt mysig! Imorgon blir det veckohandling med tjejerna o förhoppningsvis hinner jag en snabbis till gymmet, kram!

Solstrålar <3

Behövde både halsduk o mössa ikväll</3

Likes

Comments

Hej!
Igår var en lååång dag då jag hann med väldigt mycket. Vaknade rätt tidigt för att sedan åka till skolan. Efter skolan åkte jag och Sofia till gymmet för att skaffa nytt gymkort vilket var jäkligt krånglig... Vi löste det tillslut och gymmade cirka en timme.

Jag tog bussen hem och slängde mig i duschen för att sedan ta bussen tillbaka till Richmond för en middag på Bill's med Stina, Lova och Sofia, super mysig kväll! Idag ska jag plugga lite och sedan träffa Stina och Lova. Kram!

Likes

Comments

Hej!
Idag började jag skolan 8 för att sen ha en timmes lektion o 4 timmars håla efter det, varje torsdag mmm. Men aja blir till att plugga på dem timmarna så det funkar. Efter skolan åt jag och Ella sushi då vi kände ett stort jäkla behov av det. Imorgon är det äntligen fredag längtar, kram!

Bilder från en mysig promenad i en park nära skolan!

Likes

Comments

Hej!!
Idag sov jag ut lääänge och hade för en gång skull inte en stressig morgon. Vid 11 tiden tog vi tåget till Camden Market och gick runt där bland alla skumma köpstånd. Sedan drog vi vidare till Chinatown som inte var mycket att hurra för, aja tur att sällskapet var desto bättre.

Nu på kvällen har vi gått runt och shoppat på Oxford street som slutade i en kvällsmat på Shake Shack, oerhört överskattat. Sitter nu på tåget tillbaka till Richmond där vi ska sätta oss på en pub och mysa, kram!

Likes

Comments

Hej!!
Idag fikade jag, Sofia, Ida, Nathalie och Ella på ett danskt café när vi egentligen borde ha ätit scones och druckit te, aja skyller på hemlängtan.

När vi kom hem till Hampton bestämde jag och Sofia att vi skulle promenera i parken i vårt område. Entusiastiska som vi var gav vi oss även på utegymmet men såklart gav vi snabbt upp och satte oss och gungade istället haha, så typiskt oss. Uppskattar verkligen att jag bor så nära Sofia då hon är en färgklick utan dess like som jag verkligen tycker om, shoutout till dig <3

Nu ska jag krypa till kojs, godnatt!

Likes

Comments

Hej!!
Idag var det första riktiga skoldagen här i London, utmattad. Vi hade mest introduktion så väldigt mycket lyssna vilket kan bli lite mycket tillslut. Slutade vid 17 och vi begav oss direkt hemåt. Både jag o Fanny var helt slut så vi bestämde oss för att äta utomhus för att få lite frisk luft. Nu är sängen min bästa vän och jag vägrar att gå 1 cm mer idag, godnatt zzz,

Likes

Comments