Header

GANT/MORRIS/ BY MALENE BIRGER

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen.

Idag har jag varit lite off, mest legat i sängen hela dagen och sett på serier. Ibland har jag kvällar då jag känner väldigt stark oro typ, behöver inte vara över något speciellt utan jag blir stressad och vågar inte gå utanför dörren knappt. Ikväll är en sådan kväll. Det var himla jobbigt att ens ta sig ut för att köpa pizza. Det är ju inte att jag känner oro över något jag skall göra eller något jag kan sätta fingret på utan känns mest som att vad jag än gör kommer jag att dö, på ett ungefär. Vet inte om det är normalt men jag är väldigt rädd för döden. Tänker ofta på hur det är att dö och hur jag vill dö osv. Det är många som säger att de vill dö i sömnen då man inte känner något, men det skrämmer mig bara mer. Tänk att somna utan att veta att du inte kommer vakna igen? Usch. Senast jag hade en sånhär "ordkväll" som jag brukar kalla dem, så vågade jag inte somna och låg vaken hela natten, eftersom jag fick för mig att om jag somnar nu så kommer inte jag vakna imorgon igen och då blev jag ju självklart jättestressad haha. Har ni det så? Kanske är helt ensam om detta.


Iallafall för att komma med poängen till detta inlägg, imorgon kommer min bror, hans sambo och min mormor hit så skall vi ha "minijul", det ska bli jättemysigt då jag inte träffar min bror så ofta om jag hade velat. Var nog nästan mer än en månad sen sist. Jättetråkigt egentligen. Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon, då kommer även bilder ifrån inatt/igår :) Kramkram

Likes

Comments

Hej allesammans!

Just nu sitter jag i telefon med Emma och skriver en inköpslista. Snart kommer nämligen Leah hit och då ska vi handla mat och liknande inför imorgon. Idag skall jag också hinna med att städa huset och framförallt mitt rum för det är ett bombnedslag.

Jag har även fixat ihop en liten nyårs-spellista som jag skall ha här hemma, tänkte länka den ifall det är så att någn av er inte vet vad för musik ni skall dansa till :)


​bilden är ifrån gothia i somras 

Likes

Comments

Här nedan finner ni några godbitar jag funnit ifrån How To Kiss A Frog. Det är egentligen ett barnbrand och säljer bara kläder upp till storlek 12 years, så de passar ju inte alla kroppsformer. Jag blev väldigt glad att jag kunde ha denna kjolen då den är såå fin och bekväm. Det är alltså en "mjukiskjol" och är nog något utav det sötaste jag sett. Kostar endast 299 kr1


Likes

Comments

Jag ser ju att ni är många som kikar in här varje dag, och det är ju förstås superkul! dock känner jag mig lite skyldig då jag inte alls bloggar bra. Oregelbundet och lite skummigt känns det som. Det är ganska jobbigt att skriva bra inlägg då jag inte har en kamera, och inlägg med bara mobilbilder och som är halvdana är inte så roliga att skriva och jag tror det är därför som det är lite oklart. Men sedan vill jag ju blogga då det är ett sätt för mig att uttrycka mig och skapa en "dagbok" att kolla tillbaka på senare. Tillsvidare får det bli lite oseriös bloggning, eller kanske inte oseriös men iallafall inte så 100 % satsande om man kan lägga fram det så.


Nu till något helt annat! Idag har jag först mött upp Emma och ätit sushibuffé till lunch. Jag har även varit och kikat lite på mellandagsrean, och jag fick med mig ett par byxor hem som jag velat ha sedan i somras. Nu ligger jag och kollar lite sociala medier och planerar även inför nyår då jag skall "hosta" ett tjejmingel.

​Vet inte om det är något fel på min Mac men kan inte ta bilder ifrån Iphoto eller Bilder på datan till bloggen? går inte att ansluta eller ladda upp om ni förstår vad jag menar. Om någon har en liten lösning på problemet får du mer än gärna kommentera :) 

Likes

Comments

Jättefint väder ute och det är jag glad för!

Idag skall jag bara fixa här hemma, vilket jag kanske berättade igår. Nyss ätit jättegod frukost och skall rensa lite i mitt rum. Har precis fått min inloggning till indra2, och skall snart sätta mig och gå igenom där lite. Förstår inte riktgt hur man skall göra, lite rädd för att jag råkar skicka in fel gymnasium eller något.

Har tänkt ganska mycket på vart jag vill gå, men har kommit fram till 5 olika skolor, Ingrid Segerstedts, Donner, Samskolan, Sjölins eller Lerums. Har bara varit på två öppet hus ensålänge så skall börja gå på massa nu i januari. Känns som om alla vet precis vart de ska gå förutom jag, och det är ju lite jobbigt..
Likes

Comments