Header
View tracker

USCH!! Idag känns det verkligen som en trist, alldeles för lång och kall måndag. En fruktansvärd dag med andra ord. Har nyss plöjt igenom två avsnitt av Game Of Thrones och nu dricker jag te framför lagboksläsning. Ännu en sak som idag känns väldigt väldigt tung, men som brukar vara väldigt roligt. Planerna för den här veckan är ganska mysiga dock. På fredag åker jag nämligen hem till Norrköping över helgen och det känns så himla lägligt. Har nämligen haft en dos av hemlängtan de senaste dagarna, vilket kanske inte är så konstigt men ändå. Ska bli skönt att komma hem till pappas mat, mys framför brasan och snack med familjen. En riktig helg för att ladda batterierna med andra ord.

Likes

Comments

View tracker

Vet ni vad det handlar om? Att aldrig, aldrig tänka att man är någonting annat än bäst. För jag vet inte hur många gånger jag har tänkt på hur dålig jag är, på hur många brister jag har.  Jag har suttit på min sängkant, gråtit, haft ångest, velat slita av mitt hår och på samma gång velat springa iväg. Så jävla långt bort. Springa tills mina ben verkligen inte klarar av att ta ett enda steg till och någonstans där vill jag stanna. Vänta, lyssna och blunda för att sedan bryta ut i ren panik. Skrika, gråta och vifta med armarna. Bara för att ingen kan se. Bara för att ingen kan döma. För stället jag väljer att stanna på är mitt. Trots att det kanske bara är det i några sekunder. Där kan ingen nå mig och ingen kan spräcka det luftstlott jag väljer att leva i. För ibland är livet skit, trots att jag inte vill att det ska vara det. Ibland önskar jag att jag vore någon helt annan än Filippa, trots att jag till störst del gillar mig själv. Och ibland låter jag andras åsikter om mig ta över, fast jag för det mesta inte kunde bry mig mindre.

Men vet ni vad det handlar om? Att aldrig, aldrig låta någon annan tycka ner dig från toppen. 

Likes

Comments

View tracker

Personen som jag saknar mest i hela världen just nu <3
På torsdag efter min föreläsning åker jag rakna vägen till Bea, som nu mera bor och pluggar i Västerås. Egentligen var det bara två veckor sedan vi sågs, men när man är van med att bo tillsammans med sina lillasyster blir det verkligen SÅ TOMT att inte ha henne nära jämt. Så vi har bestämt att vi ska ha en systerdag i Stockholm på fredag, vilket ska bli så mysigt. Can't wait. 

Likes

Comments

Katedralen La Seu i Palma

Hur fantastiska är inte dessa byggnader inne i Palma. Här kunde jag verkligen strosa runt i all evighet.

​Här är ett ihopplock från en av kvällarna när jag och Camelia var i Palma, precis innan skolan började för min del. Sommaren har varit allt annat än lugn. Jag var nämligen nästan aldrig ledig haha, inte ens i en dag. Så det var verkligen en så mysig och välbehövlig slut på sommaren att åka tuomlands några dagar. Vi åt god mat, solade, tränade, sov ut ordentligt och såg fina nya platser. Jag har aldrig varit på  Mallorca förut, men jag kommer definitivt åka tillbaka. För några år sedan (sex år sedan för att vara exakt, GUD så fort det går) var min familj och jag i Italien, på Amalfi-kusten, och detta var minst lika mysigt. Alla byggnader, maten och människorna. 5/5. 

Likes

Comments

Dagens middag tillsammans med Vanessa och Maja.

Dagens startades med en löprunda, följt av frukost tillsammans med Vanessa hemma hos mig. Vi pluggade, pratade och bara myste. Efter vår föreläsning i EU-rätt åkte vi ner till stan för att kika lite i affärer innan vi satte oss ner för middag på ett nyöppnat ställe i Karlstad. SÅ HIMLA GOTT. Har verkligen en sjukt stark magkänsla att detta kommer bli mitt favvohäng haha. Nu har jag pluggat det sista för dagen och fixat i ordning lite till imorgon, vi har nämligen finsittning.

Likes

Comments

View tracker

Fina Maja och Adina på vår Togafest// En väldigt suddig och oklar bild från en väldigt rolig kväll// Adina och jag

Från en juicepaus med Vanessa// Flyttat in i min lägenhet// En quick view på min inredning

Nu sitter jag här i min egen soffa, i min egna lägenhet och kollar på One Tree Hill. Ska snart börja plugga lite för att sedan gå till skolan för att ha ett seminarie, vilket blir det första för min del på universitetet. Shit. Här trodde jag verkligen inte att jag skulle sitta för 6 månader sen. Jag slav visa fler bilder på lägenheten senare men nu ska jag träna på den muntliga presentationen vi ska ha i avtalsrätt. 

Likes

Comments

Oj vad dramatiskt min rubrik lät, men det är ungefär vad som händer nu. För två dagar sedan hade jag ingen aning om att jag skulle sitta här idag, antagen till universitetet och med en lägenhet påskriven för tre kommande år. Jag hade ingen aning om att jag, ännu en gång, skulle ha börjat packa ihop mitt flickrum, beställa soffor och matbord och tänka inredning i min första egna lägenhet. Hur sjukt är inte livet ibland? I höst, närmare bestämt, augusti, flyttar jag till Karlstad för att plugga. Hur det kommer gå eller hur det kommer kännas vet jag inte förens jag är där, men just nu är jag så jävla nervös. Men shit vad kul det här kommer bli.

Likes

Comments

Oj vad mycket som har hänt sedan sist. Knappt att jag själv kommer ihåg, men för att göra en lång historia kort så har jag: Fyllt 21 (ångestfyllt och inte alls roligt) överraskat alla mina vänner på Bråvalla festival, varit på Liseberg och vunnit storvinst, varit sjuk, jobbar halvt ihjäl mig, bokat två resor och sovit väldigt väldigt lite. Men det var det värt det.

Nu sitter jag på jobbet i en alldeles för skön massagestol och ska snart beta av sista timman innan jag får gå hem. Ikväll ska jag se på film med lillasyster och mysa med henne.

Likes

Comments

När vi kom fram till Sanden i fredags hade grabbarna styrt upp så fint i magasinet. Dukningen var klar, från högtalarna kom allas älskade sommarsånger och solen värmde rejält.

Hur idylliskt var inte denna plats för midsommarafton?

När alla hade kommit fram var det dags för att duka upp all mat. Vi körde nämligen på knytkalas så alla hade med sig något till den obligatorisk sillunchen.

Vi åt, skrattade och drack snaps.

Malin och Mark!

När alla var mätta och belåtna och samtliga snapsvisor i höfter var sjunga, satte vi oss på bryggan utanför magasinet. Just i det ögonblicket önskade jag att tiden kunde stå still. Världens finaste vänner i eftermiddagssolen. Hur bra låter inte det?

Och ingen var lyckligare än jag att ha Alice hemma!

Fina älskade människor

Sedan blev det självklart dans runt stången..

Bilder lånade min fina Hanna

Kvällen fortsatte sedan på bryggan i solnedgången innan vi gick in i magasinet och dansade till Work med Rihanna och One Dance med Drake. Vid ett tiden grillades det hamburgare innan alla sedan gick och la sig. Det blev en ganska tidig kväll, men skönt var det att vakna utvilad i ett soligt St Anna på lördag morgon. Jag hade verkligen ett helt perfekt midsommarfirande!

Likes

Comments

Jag säger bara: The PERFECT couple. Ingen har väl missat snyggingarna Janni och Jon? Men något som jag inte visste förrän förra veckan, var att de har en youtube-kanal och oj vad jag är beroende. De lägger upp en Vlogg varje dag och jag känner mig som ett barn på julafton varje dag de lägger upp en ny Vlogg. De filmar massa coola locations, träning, slapp vid poolen och självklart får man se deras ashäftiga hus i Marbella. Så peppande och sjukt snyggt filmade vloggar verkligen. Tips tips tips!

Likes

Comments