Header


Hallå där! Segt med uppdatering I know, och jag funderar faktiskt på att ta en liten paus med detta ett tag. Men vi får se hur det blir med det. Denna veckan har jag haft skitroligt 😍 i helgen har jag typ bara varit med kompisar och haft lite partyyy! Nästa helg ska jag då upp till Stockholm också och så få vi se vad som händer där.


Puss och kram! ❤


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Okej, så skolan har börjat igen... Är ju måttligt taggad för det.

Är faktiskt i skolan just nu och håller på att somna. Finns väl inte så mycket mer att säga just nu eftersom jag typ inte har gjort nånting 😏

Men ni får ha det bra så ses vi ❤


Likes

Comments

Jag trodde inte att det var möjligt men uppdateringen här på bloggen har blivit värre än vanligt, den har bokstavligt varit nere på noll. Så jag tänkte ta igen det nu och visa och berätta lite vad jag faktiskt har gjort i veckan som gått.

När jag senast "lämnade" bloggen så var jag ju då i Gävle. Utöver det så har jag åkt runt lite i Söderhamn och Bollnäs, tills igår då jag och David åkte tillbaka till Stockholm, med en väldigt kort paus i Uppsala. McDonalds har såklart varit vardagsmat och jag har shoppat lite smått, men inte så mycket som jag hade väntat mig.


Jag ska försöka uppdatera bloggen mer nu ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Heeeey!

Jag är i Stockholm nu äntligen och imorgon ska vi vidare till Gävle i några dagar för att hälsa på älsklings familj
😍

Jag är fett shoppingsugen och jag kommer handla sönder hela mellandagsrean här i Stockholm och Gävle.

Likes

Comments

God jul!

Just nu sitter jag hemma hos min syster med David och familjen och har precis ätit lite julmats-rester och ska spela lite spel snart
😍

Imorgon är planerna att jag och David tar bussen hem till Stockholm, och så stannar jag där i typ en vecka eller lite mer.

Likes

Comments

Asså förlåt så mycket för sugig uppdatering på senaste tiden, men helt seriöst så har jag typ glömt bort att jag ens har en blogg 🙄 men i alla fall, jag kan nog inte vara mer taggad för jul och jullov just nu, tanken på att inte behöva gå till skolan på måndag är så jävla perfekt rent ut sagt 😍 än så länge har det inte hänt så mycket men jag hoppas att det kommer snart för jag har väldigt höga förväntningar på lovet och så kanske bloggen kan få lite roligare uppdateringar.

Puss på er ❤️

Likes

Comments


Hallå!

Idag är jag hemma från skolan för jag mår inte så bra av olika anledningar. Myser i soffan med Netflix såklart. Fett skönt att inte gå i skolan idag i alla fall.


See ya ❤

Likes

Comments


Hej!

Idag har det blivit lucia igen, fast i kyrkan den här gången! Men innan det var jag i stan med min familj och har shoppat lite. Och donken såklart 😍

Vi ses ❤


Likes

Comments