BILDBOMB

Igår hade vi en heldag i Köpenhamn. Det är ganska lyxigt att bara behöva åka i lite mer än en timme för att komma till ett annat lands huvudstad! Vi hade det jättemysigt tillsammans hela familjen <3

Vi åt, shoppade och gick hela dagen. Testade ett bagelställe inne i Illum, uppe på Illum rooftoop. Jättegoda bagels! Till middag åt vi på T.G.I Fridays i Malmö. Första gången vi var där, men det var väldigt gott!

Efter denna dagen är det lite mindre pengar i plånboken men trots det är jag glad, för jag har hittat plagg som jag verkligen tycker om!

Men som sagt hade vi det jättemysigt och jag är så tacksam för att det finns sådana här dagar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Månadens box var lika bra som alla andra! Det är som att de vet om vad man vill prova eller vad man behöver behöver. I denna boxen fick man:

- Luxie Onyx Noir Small Contouring Face Brush. Nya sminkborstar är alltid roligt att prova. Just en sådan här borste tycker jag att man kan använda till både highlight, contouring och rouge.

- Suede Lips Big Apple. Det första jag provade i boxen, tyckte färgen var jättefin och passar nog jättebra på hösten. På läpparna blev den nästan helt matt!

- Bronzer No. 13. Precis som att det är kul att prova sminkborstar är det lika roligt att prova nytt smink. Ser fram emot att använda både som rouge och bronzer i höst.

- Anti-Bacterial Handgel. Handsprit = Rent, hygieniskt och händerna luktar gott efteråt. Stort +!

- Eau My Délice EdT. Små miniprover i parfym är toppen för att ha lite varsom helst. Denna kommer nog få hoppa ner i skolväskan i höst.

Likes

Comments

Idag var det jag som lagade middagen till familjen. Hittade detta receptet på instagram och tyckte det såg väldigt gott ut så sparade det. (vet inte hur många recept eller liknande som jag har sparat på instagram) Alla i min familj tyckte att det blev väldigt gott och det var väldigt enkelt att göra!

Ingridienser

~ 650 g tigerräkor

~ 1 msk smör (att steka i)

~ Ris

Till marinaden

~ 1/4 cup (ca 0,6 dl) sweet chili sås

~ 1/4 cup (ca 0,6 dl) honung

~ 1/4 cup (ca 0,6 dl) lime juice

~ 2 msk soja sås

~ 2 msk olivolja

~ 3-4 vitlöksklyftor

Till såsen

~ Kvarblivna marinaden

~ 1/4 cup (ca 0,6 dl) vatten

~ 2 tsk maizena mjöl

~ Salt och peppar

~ Siracha sås

~ Sesamfrön

Hur gör man?

1. Skala räkorna

2. I en skål, blanda alla ingredienser till marinaden. Blanda räkorna med en fjärdedel av marinaden.

3. Smält smör i en stekpanna, stek räkorna i ca 2-3 minuter. Lägg räkorna på en tallrik när de är färdiga.

4. Blanda den överblivna marinaden med vatten och maizena mjöl.

5. Häll i en kastrull och sjud tills den börjar tjockna. Smaksätt med salt, peppar och siracha sås.

6. Vid önskad tjocklek, lägg i räkorna i såsen och blanda om.

7. Koka önskad mängd ris och stek valfritt tillbehör. (Jag valde sparris)

8. Lägg upp på tallrik och garnera med sesamfrön.

9. Smaklig måltid!

Likes

Comments

Allting utom skärpet och skorna från Gina Tricot haha! Skärpet är
ifrån
Forever 21 och skorna från Din sko.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Teresia till Malmö för att ha en mysmiddag på Pinchos. Mamma och pappa har åkt till Finland så det är bara vi två hemma.

Jag beställde sötpotatispommes & chilibearnaise, quesadillas, stekta räkor, kycklingspett, minihamburgare, och till dricka tog jag en drink med smak av röda remmar. Riktigt gott allt ihop!!!

Likes

Comments