Köpte mig två par nya klackar för några dagar sedan som landade idag. Båda passade perfekt vilket aldrig händer? Ser fram emot att bära dessa i sommar/höst. Får lite rihanna-feeling av de röda haha, älskar när det är smal klack också, känns så fancy. De silvriga kommer från h&m och de röda från missguided!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är trött på att vandra samma gator, köra samma vägar, göra samma sak dag in och dag ut, festa på samma klubbar varje helg, se samma ansikten överallt.
Jag är trygg här, jag har en underbar familj och fantastiska vänner. Jag har ett jobb och ett fotbollslag som båda ger mig extrem bekvämlighet. Jag trivs. Rättelse; trivdes. Jag började vantrivas för jag vet att jag är kapabel till så mycket mer, jag vill så mycket mer. Jag har ambitioner som är så stora att jag inte ens vet vad jag vill göra. Jag vill så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Ska jag va ärlig började jag vantrivas här för längesen, men man hittar alltid något som riktar ens fokus till det tillfälliga. Relationer, arbete, vardag. Hamsterhjulet. Ja ni förstår.
Jag kan detta nu, jag får inte ut mycket mer. Jag har spelat fotboll här sen jag var fem år gammal, bytt klubb ett par gånger men jag är kvar där jag började. Jag har gått till jobbet i några år och gjort samma sak, och det är inte motiverande längre. Jag fann kärleken och förlorade den. Detta har jag aldrig pratat om innan, men faktum är att jag lärde mig att prioritera mig själv och det känns som en frihet att inte ha något som håller en kvar. Inte för att jag tror att jag hade blivit fasthållen, utan mer för att jag aldrig hade kunnat lämna det. Det är dags att bygga något nytt.
Det finns inget som håller mig kvar här, jag vill inte vara kvar här. Jag är så extremt rädd för att fortsätta i samma mönster, och så har jag känt ett bra tag. Jag vill inte att fler år ska passera och undra varför jag inte gjorde något.
Jag vill inte lägga flera hundra tusen till en kontantinsats till en lägenhet när jag vet att det inte är här jag vill vara. Vardagen kommer fortsätta likadant. Jag vill inte sitta med pengar på kontot och fantisera om vilka minnen jag hade kunnat ha istället. Jag har velat bort men inte kunnat bestämma mig vart. Jag har velat bort men varit för bekväm. För detta är verkligen inte enkelt. Det är extremt krångligt och mycket som ska göras. Men allt känns värt det.
Jag kan inte nöja mig, jag vill utmana mig själv, jag vill gå ur comfortzonen och satsa. Jag kan inte stanna här för att det är tryggt och bekvämt, trygghet är relativt och jag är säker på att jag hittar den känslan där också. En annan känsla. Missförstå mig inte, Sverige är ett extremt bra land att bo i, studera i, bilda familj, ja allt det där. Men det passar inte mig, inte just nu i livet. Jag behöver något nytt och något spännande. Jag vill leva. Jag är så sjukt redo att prova och se hur allt går, hellre än att förevigt undra hur det hade gått. Sveriges gator är trötta. Jag är inte skapt för Sverige.
Detta är min dröm och nu ska jag fan i mig leva den fullt ut.

•It's official: I'm moving to LA!•

Jag har sökt in för två år men kommer ta allt som det kommer. Kan mycket väl bli att jag stannar kortare, eller längre. Vi får se helt enkelt. Det känns nervöst men jag är sååå redo för detta. I Los Angeles kommer jag plugga på Santa Monica College och bo en bit därifrån tillsammans med några andra svenska tjejer. Jag kommer studera några ämnen som inte är helt bestämda ännu, samt spela i skolans fotbollslag. Jag flyttar i början av augusti och jag kunde inte längta mer. 
Countdown LA har börjat! See ya

Likes

Comments

Började lördagen med att spela match, blev förlust så finns inte så mycket att säga om det haha..

Var en sväng på kalas för kusinerna och avslutade sedan kvällen med Elvira, Cornelia och Frida. Vi drack och gick sedan ut. Tråkig utgång men det var väldigt kul innan. Ibland borde man bara stanna hemma istället för att gå ut, men men!

Avslutar nu helgen i soffan med sushi framför kuwtk. Vi hörs!

Likes

Comments

Varit iväg på träningsläger med fotbollslaget hela helgen så nu är jag hemma och är sjukt trött. Haft kul men känns segt att det är en hel arbetsvecka till helg igen när man inte hunnit göra något annat denna helgen..

Har inget annat än selfies att bjuda på i bildväg, så here u go :) vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Haft en extremt lugn helg vilket har varit välbehövligt. Varit hos frisören, kollat massa film, skrivit personligt brev, fixat andra småsaker inför framtiden. Skönt. Idag ska jag fortsätta ta det lugnt men tänkte ta en sväng till gymmet, känner att min kropp behöver det! Vi hörs babes

Likes

Comments

Vi anlände i Köpenhamn vid lunch men vi fick inte tillgång till rummet innan 15, så det var bara att dumpa väskorna och gå ut och känna in staden. Köpte mat och alkohol, tog en powernap och sedan började vi fixa iordning oss.
Hoppade in i en uber och kom fram till royal arena där vi köade i typ 45 minuter??? Kan inte ens räkna alla gånger vårt tålamod testats under denna resa.. där inne köpte vi dricka och sen behöver jag väl knappast säga något om konserten????? No words.

Efteråt hängde vi med strömmen och hamnade efter två tåg bort och en timmes köande inne på en klubb som hette panama, där Drakes crew var djs och det var folk ÖVERALLT. Efter några redbull vodka så blev vi fångade av några svenskar som bjöd in oss till deras bord, några Malmö ff spelare bland annat. Kan säga att drickan flödade, no chill. Flera stycken 3 liter vodkaflaskor stod på borden och massa annat och ja, resten är unknown/censored haha..

Igår hade vi en lugn dag på stan, åt mat, drack lite osv. Sjukt nöjd med denna resan, hade sjuukt kul!
Nu sitter två slitna tjejer på tåget hem. Thanks Copenhagen, på återseende!

Likes

Comments