Nytt från H&M.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 93 readers

Likes

Comments

  • 114 readers

Likes

Comments

Införskaffat mig ett nytt silverschampoo och balsam, har kört på fudge länge men var sugen på att prova något nytt. Köpt på lyko.se. Fick dessutom med mig två nya bäddset hem från Franzéns textil där jag är och jobbar en gång i veckan, så fint!!!

  • 113 readers

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Dagarna går i ett precis som vanligt, dock har jag för tillfället bytt ut fotbollsträningarna till gymmet vilket ä.g.e.r. Har alltid älskat gymmet, känner mig så bekväm och tillfredsställd där haha. Tycker det är så skönt att kunna välja precis vad man vill träna, hur hårt, hur länge och när. Har varit där varje dag sen uppehållet förutom i lördags när jag var bake haha, tror man behöver ett par veckors paus för att vara tagg på den långa försäsongen med fotboll som väntar... Idag tänkte jag träna mage, armar och cardio så hoppas min trötthet försvinner snart.

I fredags var jag på lagfest vilket var väldigt kul, kom hem tidigt vilket var skönt. På fredag vankas det kickoff på jobbet och på lördag har vi avslutningsfest med A-laget. Blir nog att ta det lite lugnt på någon av dem, haha. Kul att ha saker inbokade trots att jag vanligtvis är en person som föredrar slöa kvällar framför tvn.

  • 115 readers

Likes

Comments

För ett par veckor sedan beställde jag från Kylie Jenners hemsida, ett lipkit och två singels. Jag valde candy k, dolce k och king k. Osäker på vad jag tycker ännu men tror att candy kommer bli den jag använder mest.

  • 262 readers

Likes

Comments

Hej! Igår var jag iväg och spelade sista matchen för säsongen med u-laget, en avgörande match där vinst eller oavgjort skulle innebära serieseger i utveckling elit! Utan att ha förlorat en enda match iår med u-laget vann vi även matchen igår vilket var sjukt kul och faktiskt inte speciellt oväntat. På kvällen var vi hemma hos en i laget och åt pizza och hade det allmänt trevligt!! Nu är det ett ett par veckors uppehåll innan träningarna börjar igen och på fredag vankas lagfest!! Woop

  • 262 readers

Likes

Comments

  • 464 readers

Likes

Comments

Var och bowlade med Frida och pappa i fredags samt åt god sushi och bara tog det lugnt hemma. I lördags och igår spelade jag match och avslutade sedan kvällen med bio tillsammans med Frida, Sofia och Mohammed, vi såg war dogs och den var mycket bra tycker jag. Nu är det ny vecka och helgen känns långt borta...

  • 572 readers

Likes

Comments

Hej hej lillördag, hoppas allt är bra med er som läser och alla övriga också förstås... Haha.

Vi lagade mat ihop innan och det är ju rätt så mysigt ändå, längtar tills det blir så varje dag. Hoppade träningen idag men imorgon är det dags igen och dessutom närmar vi oss helg, tagga! Godnatt!

  • 645 readers

Likes

Comments

Varit en helg full med fotboll och känns segt att den redan är över.. Bara att ladda för en ny vecka med jobb och träningar. Nu ska jag sova bredvid my love, gnight. Hörs!

  • 698 readers

Likes

Comments