Hejhej, hoppas ni mår toppen! Det gör jag, trots att jag är begravd i plugg. Började dagen med gym som vanligt, sen hade jag engelskaprov, sen träning igen. Dagen har sedan bestått av att handla, laga mat och plugga. Även klämt in flertalet timmar av att kolla på absolut inget på mobilen :))))) varför är det så svårt att hålla sig till att plugga? Har iallafall TVÅ midterms på torsdag och en muntlig redovisning imorgon, kan lugnt säga att jag bara vill att denna veckan ska va över.

Två oredigerade från helgen. På tal om midterms, HALVA tiden i skolan har gått och jag har panik över att tiden flyger förbi. Har jag nämt att jag dessutom bokat flyg hem? Men låt er inte luras, jag bokade tillbaka hit efter en månad i Sverige. Saknar familjen och mina vänner men har annars inte ett piss att längta efter i Sverige, så nej tack till att stanna längre än så. Nu ska jag sova, vi hörs <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att ha solat och festat hela helgen avslutade jag och Belinda söndagen med en sväng till carrera cafe och melrose ave. Älskar det stället.

Likes

Comments

Hej på er! I fredags hade jag match som vanligt och efter den goa vinsten gick jag ut med två tjejer i laget ut på ett ställe som heter bootsy bellows efter mat och förfest, hade fett kul och det är så kul att ha skaffat sig vänner man träffar varje dag som inte är svenskar. På lördagen hängde jag med Belinda och vi var på en hemmafest och hade tänkt gå ut men vi kände oss nöjda så vi köpte mat och åkte hem.

Likes

Comments

Gick till Elvira igår efter skolan, bubblade och bara snackade om allt möjligt. Mys deluxe.

Likes

Comments

I lördags var vi ute och firade Ebba, en av mina roomies. Vi var på rose och åt mat och hade det trevligt! Efter åkte jag till Elvira och vi gick ut tillsammans med hennes två roomies. Det är verkligen kul hur många nya vänner man får här. Vi var på warwick, highlight room och avenue.✨

Likes

Comments

Vet knappt vart jag ska börja haha! Okej, fotbollen. Är så nöjd, stolt och glad över att jag äntligen bestämde mig för att åka hit. Kommer ihåg i gymnasiet när jag funderade hit och dit hur man gör för att få spela på college i USA? Och nu är jag här. Och det går SKITBRA. Är så sjukt stolt och nöjd. Lycklig. Har ett helt underbart lag, alla är så goa, inbjudande, roliga och duktiga.
För er som undrar ang hur fotbollen är här.. Något med fotboll i USA är att man verkligen inte kan ta något personligt, tror man måste ha ett extremt starkt psyke för att palla trycket. Det är väldigt mycket press och hårda ord från tränare tex. Det fungerar helt annorlunda här. Om vi kör spel så ska förlorande lag köra fys, simple as that. Säger tränaren låt inte bollen studsa en gång till (på tex utspark eller whatever) så är det direkt fitness, springa/burpees eller vad som helst. Klarar dom inte att springa det som tränaren säger på under en viss tid får dom göra om, för att ge ett exempel. Ingen klagar. Ingen skulle ens våga klaga, det är för lagets bästa, för att bli bättre. Örby skulle behöva lite amerikanskt inflytande haha... Alla vill springa, alla vill träna, alla vill bli bättre och ingen nöjer sig. Vi har spelat match där vi legat under med 1-0 i halvlek, och alla kämpar som om det vore VM-final. Mentaliteten är helt annorlunda från hemma och man är inte här halvdant.
Trots att det är intensivt så älskar jag det, jag har fått sånt förtroende, startat varje match och gjort bra ifrån mig. Älskar att man är som ett helt lag, både vi och killaget. Älskar att kunna gå runt i skolan i träningskläder för man har fotboll, lektion, fotboll. Detta är allt jag någonsin drömt om. Har fotbollsträning/match/gym 7 gånger i veckan och lördagar och söndagar helt fria eftersom allt är på skoltid. Har bästa schemat verkligen.
Utöver fotbollen så läser jag fashion och business marketing. Vinner dessutom rätt mycket på att ha fotboll(iaf nu första terminen då jag inte är helt säker på min major) eftersom rätt mycket av de obligatoriska unitsen försvinner till fotbollen = minde övriga klasser= mindre plugg. To sum up, kunde inte vara mer lycklig och jag försöker verkligen ta in varje sekund och inte ta något för givet. Lever verkligen min dröm.

Likes

Comments

Hej hej! Var verkligen jättelängesen jag uppdaterade här och har insett att det är så tråkigt ju??? Vill kunna kolla tillbaka och läsa om vad jag gjort. Ska börja från och med nu! Kör en liten recap innan jag börjar uppdatera "som vanligt" igen.

Har varit på Malibu farm och det stället är sååå fint.

Venice kanalerna är såå fina.

Har festat en hel del och varit på poolpartyn. Får köra en kändis update någon dag för er som tycker det är kul haha.

Bor verkligen jättenära venice beach och jag älskar det.

Återigen festat mycket och ätit mycket skitmat.

Alla dessa palmer...

Att bo här och skapa kontakter med personer som har sjuka villor. Klagar inte.

Bilder man inte borde tagit.

Varit på urth café, sjukt mysigt ställe.

Shoppat en himla massa, bland annat topparn ovan.

Älskar livet här och helt ärligt vill jag aldrig komma hem. Man vet ju aldrig hur man faktiskt känner innan man provat. Många åker hem för det inte är deras grej tex, men jag har alltid vetat att jag inte hör hemma i Sverige, tyvärr. Har inte saknat hemma en enda sekund, förutom vänner och familj såklart. Ska skriva fler inlägg för att catcha upp, och förhoppningsvis kan jag börja uppdatera här on a regular basis. Bye

Likes

Comments

I helgen har jag umgåtts med de bästa i livet och bara njutit av att ha så underbara människor runt om mig. Blev lite som två hejdå fester för mig som flyttar på torsdag och det känns lite sentimentalt men jag kommer ju förhoppningsvis hem igen hehe. Tack tack tack till er <3

Likes

Comments