• 35 readers

Likes

Comments

Smink är ju extremt roligt så tänkte därför visa er mina favoriter!

Denna foundation är den bästa jag testat, den är dock väldigt ljus så jag blandar ut den med en mörkare från typ max factor. Den är något torr men är man återfuktad så är det inga problem! Älskar den pga att den har hög täckning men är ändå extremt tunn.

Highlightern är från kardashian beauty och ger ett väldigt naturligt glow som smälter in utan att bli kakigt eller lägger sig som ett streck. Har flera andra från tex the balm och mac men tycker denna är helt klart bäst.

Contour kitet är från kat von d och är typ perfekt. Varit så nöjd med det att jag inte provat något annat. Brukar kombinera med bronzern bahama mama från the balm.

Detta setting sprayet är g r y m t. När jag tex ska ut spejar jag kanske 6 gånger och sen när jag ska ta bort det känns sminket som fastklistrat. Man kan till och med däcka med det och vakna med sminket lika flawless, haha.

På läpparna använder jag lite olika. Är ett fan av Kylies läpprodukter men upplever att liquid lipsticksen är rätt så torra, det sitter bra men vill man bättra på under kvällen så blir det verkligen inte snyggt. Den senaste tiden har jag kombinerat läppenna med ett färgat lypsyl, tycker det blir väldigt naturligt och snyggt och det ser inte heller torrt ut.

Jag brukar kombinera flera olika mascaror för att få de separerade och långa. Jag har naturligt långa fransar så det brukar inte direkt spela någon roll vilken. Men dessa tre är de bästa jag testat.

  • 108 readers

Likes

Comments

Mac är en av mina favoritsminkmärken tyvärr, säger tyvärr pga att det känns sådär att de testar på djur. Deras smink är ju helt amazing... Fick ett puder av Hanna i julklapp och sen beställde jag hem ett nytt settingspray och en ögonbrynsgel som kom idag. Alltid lika kul med nya produkter!

  • 413 readers

Likes

Comments

Hello y'all! Varit tillbaka på svensk mark ett par veckor nu och det suger. Klart att det är gött med hemma och vardag igen, men kan knappast ljuga om att man helst ville va kvar. Sällskapet, värmen, landet, ja allt.
Har iallafall kommit igång med jobb, träning och allt dedär vanliga igen. Hunnit festa några gånger, kollat basket, ätit ute med Mohammed, haft myskväll med Hanna, gymmat en del, spelat fotboll som vanligt. Ah ni vet.

Har precis kollat klart på fifty shades of grey på tvn och ska strax krypa ner i sängen och vänta på sovsällskapet som är i Borås. Kanske skulle läsa några sidor av andra boken så länge för att tagga för premiären...*förväntansfull*
Hej så länge och godnatt!

  • 464 readers

Likes

Comments

Sista hela dagen i värmen och det känns sådääär att man ska hem imorgon. Ska dock bli skönt att kunna äta hälsosamt och träna dagligen igen men längtar inte tillbaka till kylan.. Har iallafall haft två grymma veckor, kunde knappast blivit bättre än såhär. Känner mig lyckligt lottad. Kram på er<3

  • 746 readers

Likes

Comments

  • 808 readers

Likes

Comments

Hej på er och god jul! Vi sitter för tillfället och äter mat tillsammans efter en dag på stranden. En väldigt annorlunda jul i år må jag säga, men jag klagar inte! Sällskapet är top notch och vädret också.

Hoppas ni alla har en bra jul, vi hörs när vi hörs!! Kramis från Gambiyaaay

  • 878 readers

Likes

Comments

Hejhej! Sitter just i detta nu i bilen påväg upp till Stockholm med Mohammed och Andreas. Vi har precis gjort ett stopp där jag köpte en cola och dom varsin snacksbox från bk som dom minst sagt hypear över.. Försöker hålla oss vakna med go musik för om ca två timmar är vi framme i huvudstaden! Planet lyfter 7.45 imorgon.

Ville mest kika in med en statusuppdatering och önska er alla en god jul! Vi hörs säkert snart men just nu är jag 100% inställd på att tagga resa! Merry christmas babes!!<3

  • 943 readers

Likes

Comments