Hello. Sitter på tåget hem till Göteborg efter två dagar i Stockholm. Var där för att fixa visum och det gick ju superbra! Var väldigt nervös och nu undrar jag varför haha, var verkligen ingen big deal. Hade moraliskt stöd på resan av Mohammed vilket kändes tryggt. Träffade även en av mina framtida Veniceroomies och det var sjukt kul att ses, inte långt kvar nu taggaa!!! Fått frågor av typ fem personer ang college och allt som hör till, är ju verkligen inte särskilt insatt men absolut kan jag svara på det från min point of view i ett senare inlägg :)

Fick även shoppat en topp, vita Levis shorts och ett par klackar, kunde inte låta bli..(packningen kommer bli ett problem ja...)
Ha det fint så hörs vi! xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hola! Var en sväng i Borås och tatuerade mig igår, bokade tiden för några månader sen så nu äntligen!! Är sjukt nöjd!

💯please excuse my ugly ass nails haha. Blev två små också och jag är väldigt nöjd, planerar redan nästa tatueringar hehe.. Nu ska jag sova, har match imorgon nämligen. Vi hörs!

Likes

Comments

Instagram: filippastruxsjo 👀

Likes

Comments

Var på afterwork i fredags och hade en sjukt bra kväll, woop!

Likes

Comments

Fick hem mina Levis jeans och två par shorts idag, sjukt nöjd och det känns som en investering. Ser fram emot att matcha dem till den klarröda läppennan och läppstiftet jag köpte i måndags en solig dag i LA😍

Likes

Comments

Kom nyss hem från jobbet och sitter och kollar serier samt håller på med alla dessa never ending papper(sök aldrig college om du har dåligt tålamod etc lol). Lyckats bli av med halsontet så ska träna idag woop tagg.

Har inte mycket att säga utan ville mest titta in en snabbis. Vi hörs.

Likes

Comments

Hej hej, hoppas ni haft en fin påsk. Har mest tagit det lugnt och njutit av att vara ledig men har också hunnit med shopping, fest och lite annat kul. Har drabbats av halsont så tycker för tillfället väldigt synd om mig själv, annars är livet bra haha.

Ska återgå till att fixa med lite visumsgrejer nu, tog en paus och kollade på kuwtk haha. Vi hörs.

Likes

Comments

Hejhej. Hade en bra helg med en sväng på gekås, bowling och fest. Annars händer inte mycket, vardagen rullar på och jag ser fram emot långhelg. I övrigt har jag varit i kontakt med skolans fotbollstränare, fått hem visumspapprena samt skrivit på kontrakt för lägenheten vilket känns skitkul och spännande, iiih.

Selfies från bilen i lördags i brist på annat att lägga upp. Vi hörs!

Likes

Comments

Kommer hem från jobbet och en bukett med rosor står på bordet. Antar att pappa har köpt dem till mamma för det brukar han göra. Vill helst ta med dem och tusen stycken till och lägga vi minnesplatsen för de tre 14-åriga personerna som inte klarade kraschen, men jag vet att det inte förändrar någonting. Hela kommunen, ja egentligen hela landet är påverkad av olyckan och det gör ont att veta att deras liv tog slut innan det ens hann börja.


Funderar på om jag gjorde rätt när jag tackade nej till ett jobb jag verkligen vill ha, eftersom det är inte är långt kvar av tiden i Sverige och jag måste hålla i varenda krona fram tills jag flyttar. Hoppas jag får chansen när jag kommer hem och det vet jag att jag kommer få. Det är kul när man blir uppskattad och får höra att man hade passat perfekt för tjänsten, men ibland kommer rätt saker vid fel tillfälle i livet.

Njuter av tanken av att om fyra månader befinner jag mig på västra sidan av Amerika och lever livet, samtidigt som jag vet att tiden här hemma är över lika fort som man blinkar och jag vet att det kommer bli tufft att lämna de jag älskar. För fyra månader sen började jag det nya året i Gambia och oj vad det har gått fort och mycket har ändrats sen dess.

Känner mig glad över att få leva mina drömmar och tänker på vilka planer jag har i bakhuvudet när jag känner mig klar med USA. Då bär det av mot nya äventyr innan jag antagligen skaffar lägenhet och utbildar mig till det jag ska jobba med i framtiden. Dock vill jag inte tänka för mycket på framtiden för det som framtiden har att erbjuda är inget jag egentligen längtar efter just nu.

Om en vecka och en dag, på långfredagen, har vi hemmaseriepremiär och det känns så kul att få gå ut på plan och visa vad man har tränat för i över ett halvår. Samtidigt som det känns nervöst, så vet jag att vi som ungt och orutinerat lag, kan skrälla och vinna många matcher. Ser fram emot att bevisa motsatsen för dem som tvivlar. Tycker också det känns tråkigt att inte få avsluta säsongen som man så länge tränat inför, men jag har spelat här i så många år att det är dags att prova något annat. Jag är redo för nya utmaningar och jag vet ju att jag en dag kommer tillbaka.

Likes

Comments