Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om 20 dagar åker jag hem till Sverige och är hemma en månad. Är lite blandade känslor faktiskt. Detta halvåret har gått så extremt fort att jag nästan blir rädd haha. Har upplevt SÅ mycket, träffat så mycket underbara människor. Jag trivs så bra här och här är hemma för mig. Kommer kännas konstigt att åka till Sverige och hälsa på, men samtidigt kul att träffa min familj och mina vänner.

Likes

Comments

Firade Thanksgiving med bästa gänget på Lincoln fast en dag sent. Dagsfest, mat och utgång, hade såå kul!💗

Trots att det var en vecka sen imorn vill jag ändå säga hur lycklig och TACKSAM jag är för att jag bor här och träffat så många underbara människor. Är också tacksam för mitt fantastiska fotbollslag, att vi vann conference och att jag gjorde en så bra säsong. So incredibly THANKFUL for LA and everything it has given me.

Likes

Comments

Hello! Hade tidig träning igår och efter det åkte jag hem och gjorde pannkakor, sjukt gott. Sen tog jag, Belinda och Vivi cyklarna och styrde ner mot kanalerna och stranden, något man borde göra oftare för det är såå mysigt. Man blir verkligen lika förundrad varje gång över hur fint det är och att man faktiskt bor här.

Likes

Comments

Frida och Niklas åkte hem i söndags men vi hann bland annat åka till universal, vilket var första gången för mig också. Harry Potter wizarding world var ju lätt bäst, childhood dream coming true.

Kommer upp en vlog snart från denna dagen, stay tuned! (Ligger även uppe två nya vloggar, kolla in dem!)

Likes

Comments

Photo sesh med Belinda the other day, gotta do it for the gram. (Outfit från halloween minus djävulshornen)

Likes

Comments

Hejhej! Vardagen rullar på, plugg och träningar som vanligt. Säsongen är över och vi vann western state conference för första gången för women's soccer på SMC, känns helt fantastiskt att vara en del av det! Nu väntas playoffs som startar på lördag. I övrigt känns det som tiden rinner iväg och det är mindre än två månader tills jag åker hem, känns helt sjukt. Försöker ta vara på allt här innan dess, tiden går ju så fort... har valt kurser till spring 2018 och även lagt upp en studieplan inför min AS degree och transfer. Japp, jag ska stanna! So happy🙏🏽😍

Likes

Comments

Avslutar en perfekt helg vid poolen tillsammans med Belinda. Plugg, svenskt godis och film, kan det bli bättre? Ja kanske utan plugg men har det ändå rätt bra🙏🏽 Ny skolvecka imorgon och på torsdag kommer Frida och Niklas!!!! Yeeeeey!!

Likes

Comments