Måndag - ja idag så ska jag först plugga, sen iväg på en grej som jag inte riktigt vill dela med mig av här än iallafall, sen efter det så ska jag till stallet om jag hinner, men det ska jag väll hinna med :).

Tisdag - lite plugg innan jag ska till stallet. I stallet ska jag göra det som jag brukar, sköta hästar och så. Men sen ska jag ju även rida lektion, vi har hoppning tror jag.

Onsdag - skriver mitt sista prov för högstadiet vilket är ganska sjukt ändå. Efter skolan ska jag till stallet.

Torsdag - hmm... träna ska jag nog göra eftersom man är ledig och sen stallet kanske om det inte stänger tidigt, men antar att det är lektioner som vanligt.

Fredag - inga planer än så länge

Lördag - inget bestämt där heller faktiskt men antar att vara med kompisar eller nått

Söndag - stallet och bara vänta på sommarlov vilket alla veckor kommer bestå av :)))))

Sjukt att det är så kort kvar till sommarlov, snart har jag äntligen gått ut grundskolan, yipiiee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jag är tröttare än tröttast just nu haha men vädret gör en glad iallafall :).
Varför jag är så trött är för att jag var i stallet vid 10 i 6 imorse vilket innebär att jag hade larm halv 5 imorse..... men jag ska inte klaga för jag hade kunnat välja att tacka nej när jag fick förfrågan om att hjälpa till på student-SM men såklart gjorde jag inte det.
Vill alltid finnas tillhands till alla och framförallt när det gäller hästarna osv som jag skrev om vi förra inlägget.
Jaja, imorgon kommer det nog upp ett inlägg om veckans planer, så vi höra då. Kramisar <333

Likes

Comments

har ni någon gång känt den där känslan av att man älskar något så mycket att man aldrig kommer kunna/vilja sluta med det i hela sitt liv?

Man kan säga att det är exakt så jag känner med ridsporten och det är väll vad detta inlägg kommer att handla om.

Vad jag vet helt säkert är att jag aldrig någonsin kommer att sluta eller lägga ridsporten på hyllan om det inte är någon skada eller så som hindrar mig (inte för att det finns typ något som kan hindra mig när det gäller hästar men haha)....
Ridsporten och hästar är det absolut bästa jag vet för att när jag är i stallet så träffar jag även många kompisar som jag känner både i stallet och utanför vilket gör att jag liksom kan kombinera. Jag kan vara i stallet och fixa allt jag behöver fixa men samtidigt umgås med vänner.
Sedan är ju självklart hästarna (framförallt dom jag sköter) mina kompisar också, fast på ett annat sätt.
Jag sköter tre stycken privata hästar som är två ridlärares, en av ridlärarna har två stycken och den andra en. Om ni vill veta lite mer om just hästarna jag sköter så får ni säga till så kan jag skriva om det i ett annat inlägg.

Men
det som ger mig mest drivkraft till att fortsätta med ridsporten är just den här känslan av tillit och att få så starka band med djur som väger över 500 kg (beroende på vilken häst). Det är så svårt att skriva liksom vad det betyder men jag kan bara säga ett stort tack till mig själv för att jag började rida, vet inte vad jag hade gjort annars idag, det känns som att jag hade haft sjukt tråkigt. Älskar känslan av att man gjort något bra, hjälpt till, träffat nya människor och sagt hej och kanske gjort någons dag lite bättre.
Ridsporten har hjälpt mig när jag varit på botten till att må mycket bättre och det kunde jag inte varit mer tacksam över.

Är så så så tacksam för dessa fina hästar jag får se och vara med varje dag och alla fina hästmänniskor som brinner för samma sak, det är verkligen en hel stor dröm allt detta .

Likes

Comments

hej fina ni!!!
Jag kommer inte ge någon anledning till varför jag inte uppdaterat för det är inget jag vill ta upp eller så, man kan bara säga att jag inte mått, mår inte så bra.
Men iallafall, blogga är så himla kul så kände för att börja och försöka slänga upp iallafall ett inlägg om dagen! Det kan bli lite brist på vad jag ska skriva nu i helgen då jag bara ska vara i stallet för att vi har något som kallas student-SM vilket är kul :) men det innebär också att jag behövs i stallet från tidigt på morgonen till eftermiddag/kväll (vet inte riktigt).
Men nu ska jag straxt till stallet så vi hörs väll ikväll eller imorgon.
Kramar <3

Likes

Comments

världens finaste hästar <3 som tar upp mycket tid vilket gör att bloggen hamnar efter.... men jag hoppas det är okej och att ni förstår att jag har viktigare saker att göra eller vad man ska säga.
Men tack till alla ni som läser för att ni fortfarande hänger kvar här när det slängs upp ett inlägg lite här och där ;). Men om ni har tips på ett inlägg som ni vill se så skriv här eller skicka på DM på min instagram. (Filippasjoberglindblom).
GLÖM inte att jag vloggar och uppdaterar min snapstory jätteofta, så adda mig jättegärna på snapchat!!! (Filippa20012001).


Likes

Comments

hej fina ni! Hoppas ni haft en bra dag, jag har haft en bra dag men en lite mer "tänkarkväll".
Har tänkt mycket som jag är väldigt bra på som både är positivt men många gånger negativt.
Har lyssnat på musik och ätit naturgodis, muuums

Jaja nu ska jag inte göra detta inlägg negativt utan berätta om något kul istället. Tänkte göra en frågestund på bloggen om ni vill?
Ni kan jättegärna ställa frågor på min instagramfirekt (Filippasjoberglindblom) , snapchat (filippa20012001) för att den är öppen som ni vet eller så kan ni ställa frågor här i kommentarerna :). Ingen fråga är dum så fråga precis vad ni vill och jag tar inte med några namn och det inte är så att ni vill förstås.

Denna vecka har bestått av stallet och att gå i skolan och imorgon ska jag till hööks och stallet på söndag igen. Uppdaterar imorgon.

Ha en fortsatt bra fredag, kram!!!! <3

Likes

Comments

hej alla fina!!! Idag blir det ett tidigare inlägg då jag fick lite tid över nu på morgonen :).
Här ser två bilder på Liza, en av dom hästar jag sköter, finaste <333
Varför jag inte bloggat på nån dag är för att jag bara varit i stallet, jag red i tisdags som jag inte skrivit om men det gick iallafall ganska bra.
Jag kände väll inte att jag var helt nöjd med min ridningen men ponnyn skötte sig superbra!
Blir stallet varje dag nu när jag inte har något i skolan, har bara nationella prov och det är inget jag riktigt pluggar till.

Idag så är det torsdag för er som missat ;) och jag ska till stallet hihi. Ska borsta såklart och det brukar vara söta barn som behöver hjälp att sadla osv ibland så det lär jag hjälpa till med om det behövs.
Men först en lång dag i skolan och håll tummarna för mitt sista nationella prov i so!!!!

Kram <3

Likes

Comments

Hej alla fina!!

då var jag tillbaka igen efter en kort paus... att jag skrev att jag skulle sluta var en överdrift och jag ändrade rubriken snabbt till: sluta/en paus.
Men jag känner att jag har tänkt igenom lite idéer för bloggen och vill köra på igen nu :).

Vad skulle ni säga om en outfit vecka? Alltså att det kommer en måndagoutfit osv... enda till söndag :))
Kommentera eller gilla om ni vill ha det !

Här över är bilder från vad som hänt i helgen, Pinchos med la familia, och Valborg med Lisa.
Ska inte skriva något om min Valborg då den inte var händelserik eller speciellt rolig varken för Lisa eller mig.

Hoppas ni hade en bra Valborg, kramis

Likes

Comments

Med detta inlägg tänkte jag bara säga att jag slutar blogga, jag har ingen motivation, tycker inte det är roligt och orkar inte. När jag ändå känner som jag gör så är det bättre att jag slutar istället för att publicera dåliga inlägg som ingen vill läsa. Från och med nu så kan ni bara följa mig om ni nu skulle vilja det på snapchat och instagram. Snapchat:filippa20012001
Instagram:Filippasjoberglindblom

Tack alla ni som läst mina inlägg, kramar!!! <333

Likes

Comments