oops dålig uppdatering kan man säga och jag har ingen ursäkt alls. Jag har bara inte känt att jag haft något speciellt att skriva om. Inte för att jag har det nu heller men ;))

Iallafall gårdagen bestod av fredagsmys med Lisa, vilket var riktigt mysigt. Vi hade kul som och snackade skit som ni kan se på bilden ovan. (Adda Lisa på snapchat "lisaclaudius") så blir hon jätteglad!!!!

Idag är det lördag och jag har inga planer förutom att städa mitt rum, tjohoooo vilken fest. Nej men så är det ibland och imorgon ska jag till stallet. Älskar att avsluta veckan på det allra bästa stället med de allra bästa hästarna. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag gick det ganska bra på ridningen, bättre än var det gått andra pass. Det var första gången hag red Amorita idag och hon var jätterolig och ser fram emot att rida henne mer om det inte blir ändringar. Väldigt framåt men vill väldigt mycket känns det som, väldigt fin när man väl får ihop henne!! Jag böjer dock mina händer inåt ibland vilket ger sämre kontakt med munnen men blev bättre efter några påminnelser ;).

Vi jobbade med bogen in, alltså en förberedelse för öppna, superbra övning. Har ridit öppna ganska många gånger med jag tycker att det är väldigt bra att repetera det, det måste man alltid. Oavsett hur bra man är. Övingen kommer ni se i min stallvlogg som kommer upp på torsdag tror jag, så in och kolla då!!! Youtube - Filippa Sjöberg Lindbom

Likes

Comments

Hellooo hur mår ni??
Jag mår faktiskt relativt bra, även om det är skola imorgon. All press och stress kommer tillbaka, som jag saknat den :-). Ni kanske märker att jag är skoltrött och om inte så är jag det, väldigt skoltrött. Eller snarare grundskoletrött, vill liksom ha mer eget ansvar och testa något nytt.
Gillar inte att bli styrd över, jag har mina egna starka åsikter och står upp för dom :), i de flesta grejerna.
Jag respekterar dom som respekterar mig vilket jag tycker ska vara en självklarhet för alla, får jag respekt ger jag respekt, punkt.
Jaja idag har jag varit ute och gått med Lisa, 9,2 km vilket var väldigt skönt och härligt att få träffa Lisa efter en hel vecka ifrån henne. Vi har inte hunnit ses under lovet så vi hade mycket att prata om haha.

Tänk på att man bara får en chans, man får bara en chans att leva livet. Ta vara på det. Ha kul. Stå upp för dig själv och din kropp såsom jag gör på bilden ovan. Jag jobbar varje dag med att acceptera att jag är den jag är vilket är svårt, men det blir bättre. Kämpa!!!!!

Likes

Comments

Kofta : Gina tricot

Linne : Bikbok

Byxor : Bikbok

Likes

Comments

Heej finisar!!!! <3
Här ovan ser ni två bilder från kvällen igår, jag drog till en kompis när jag hade kommit hem efter en lååång funktionärsdag i stallet.
Jag var i stallet igår runt 06.50 och kom hem runt 20.00.
Jag var såklart väldigt trött haha så åkte hem vid elva från kompisen ungefär, men det var mysigt. Vi pratade och skrattade haha :).

Jag har inte tagit upp terrorattacken på min blogg vilket många kanske tycker är lite konstigt då jag brukar ta upp aktuella ämnen som jag har en åsikt om.
MEN jag bor inte i Stockholm och kände inte riktigt att jag hade tillräckligt med kunskaper för att ta upp det dagen det hände. Vill liksom inte skriva ett inlägg med felaktig information. Men jag har självklart en åsikt som är fyfan vad hemskt.
Ta hand om nära och kära för man vet aldrig när det vänder, aldrig.

Likes

Comments

Puh, äntligen är torsdagens skola över vilket är den jobbigaste dagen på hela veckan.
Men en positiv sak med att det är torsdag är det fredag imorgon och även påsklov :D.
Så himla skönt med lov och mina planer är inte så intressanta. Men nu i helgen har jag ju skrivit om i mitt förra inlägg men mer än det så ska jag till Ullared under lovet med farmor. Supermysigt!
Ska även träffa mycket kompisar, träna och vara i stallet, såklart äta godis också eftersom det är påsklov = godislovet.

Likes

Comments

förlåt för mitt lilla break men känner inte att jag haft något att skriva om och jag har inte riktigt haft lust. Det jag gjort hittills i veckan är att gå i skolan och vara i stallet och det är så fortsättningen av veckan också ser ut. Är i princip pluggfri vilket är så jävla skönt om man får uttrycka det så.... jag kan vara i stallet varje dag vilket gör att jag mår mycket bättre och såklart att jag får träffa bästa hästisarna.

Som jag skrev i titeln så är helgen fullspäckad kan man väll säga, fredag ska jag bygga bana på kvällen i stallet inför hopptävlingen på lördagen som jag är funktionär på, hela dagen. På söndag är det också hästrelaterade saker då jag ska vara hästskötare på tävling med en av mina sköthästar då såklart haha ;).
Inte en så varierande helg men innehållet är det jag älskar mest, stallet och hästarna!!!!

Likes

Comments

hallååå i stugan, eller stallet kanske jag ska säga? Kom hem från stallet för runt en timme sen och har haft en jättemysig dag med kompisar och hästisar. Helgerna och dagarna jag spenderar i stallet är dom dagarna jag gillar allra mest, och det är då jag mår allra bäst. Ni som är hästtokiga förstår precis vad jag menar.

För övrigt så har det inte hänt så speciellt mycket men tänkte bara uppdatera er, såsom jag gör varje dag :) eller ja jag försöker uppdatera varje dag iallafall. Gillar ni när det är många inlägg på en dag?
Jaja ska sluta skriva nu och bara andas inför sista veckan i skolan innan påsklov. Lov är välbehövligt kan jag säga.

Likes

Comments

"mina" älskade 3 bästisar på fyra ben, finns inget som kan få mig må bättre än vad dom kan <3
Önskar att skola och vardag inte tagit så mycket tid så att jag hade kunnat vara i stallet hela tiden för det är vad jag och många andra som rider vill. (Ni som rider förstår)

Likes

Comments