JAG HAR BÖRJAT MED YOUTUBE IGEN!!!

Min youtube kanal heter Filippa Sjöberg Lindblom som ni jättegärna får prenumerera på och jättegärna kolla mina videos, men tänk på att jag är ny med dethär och har aldrig varit speciellt seriös innan men nu ska jag gå in för detta och verkligen göra bra videos.
Men be nice för jag har verkligen inte fixat min kanal färdigt än. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag eller mamma hehe ska beställa/köpa en ny vinterjacka, jag behöver verkligen en ny och eftersom det är kind off vinter ute vissa dagar så behöver jag en tjock jacka. Men det är svårt att hitta en snygg tjock jacka faktiskt eftersom att man blir en köttbulle typ.
Idag är det wednesday vilket är en dag jag gillar väldigt mycket just för att det är lillördag och det är ungefär mitten på veckan + 2 dagar kvart till fredag :)

Ska ni göra något speciellt i helgen?

Jag har faktiskt inget planerat som vanligt, stallet som vanligt och jag älskar det, som vanligt ;)))
Jag väljer själv att åka dit så himla ofta just för att det är det bästa jag vet + att jag har höstar att ta hand om. Men för er som inte vet så dansar jag också på torsdagar och det älskar jag ju också men stallet är bättre, always.

Gör ni något speciellt på fritiden?

Snapchat: filippa20012001
Instagram: sjobergfilippa

Likes

Comments

Tjena på er kompisar..!!!
Ja det var ett tag sen sist hehe och jag skulle inte säga att jag har en bra anledning heller faktiskt, har bara haft mycket annat att göra och varit för lat för att skriva.
Men SKA verkligen uppdatera nu så att min blogg blir roligare, men men idag är det tisdag och en lugn dag i skolan. Väldigt mycket raster och inga jobbiga lektioner förutom matte ;)

Som ni läste så var jag på Kreta vilket var härligt och varmt så när man kom tillbaka hit så blev det kallt <\3 jag hoppas att alla ni har haft en bra förra veckan och att ni får en bra vecka nu <3
Ska skriva ett mer intressantare inlägg ikväll så hörs då!!

Snap: filippa20012001 öppnar min mystory ibland :)
Instagram: sjobergfilippa

Likes

Comments

Min fredag igår bestod av häst och stall, som vanligt. Men det är ju kind off hela mitt liv + lite dans på torsdagar ;)) .
På tal om dans så började min dans termin i torsdags och det gick superbra och jag är jättenöjd med gruppen. Jag visste vilka några var men kände ingen, jag går i en grupp från 16 år och uppåt men fick börja i den ändå eftersom att jag har dansat så pass länge.
Vi dansar till låten bounce med Iggy azalea.

Veckan har varit ganska lugn, ett fysikprov annars inget speciellt i skolan, vi hade ett origenteringsprov också och det gick good. :)

Likes

Comments

Idag är det måndag och vad mer kan man säga haha? Det är en ny vecka och det är ändå skönt på något sätt, liksom som en nystart om inte veckan innan var bra.
Skoldagen på måndagar är inte ansträngande då vi slutar 1 och har 4 lektioner. Älskar att sluta 1 för då hinner jag göra läxor innan jag åker till stallet. :)))

Det är typ fortfarande sommar alltså vad händer???
Det ska bli 26 grader imorgon vilket jag inte riktigt vet om jag gillar, det är typ för varmt för att vara september.

Om ni vill att jag har en frågestund på bloggen så ställ frågor på min ask eller här i kommentarerna!!

Ask:sjobergfilippaaa

Instagram: sjobergfilippa

Snapchat: filippa20012001

Musically: Filippasjoberg

Likes

Comments

Just precis nu när jag skriver dethär inlägget är jag så jävla arg, ni har säkert läst en artikel på Aftonbladet där en pappa skriver om att hans barn är överviktigt och att hon måste gå ner i vikt.
Jag blir så jävla arg och trött på dagens samhälle och vidriga beteende, vem fan har sagt att det är fel att ha några extra kilo på kroppen eller att ha mindre kilo på kroppen? Man kan må jättebra tills någon säger till att du inte är bra, det är det som den här pappan gör, han trycker ner sin 9- åriga dotter till botten.
Han skyller på att han är rädd att hon ska dö tidigare, men alltså skitsnack.
Jag trodde faktiskt inte att en vuxen människa skulle kunna gå såhär pass långt mot sitt barn gällande kropp men ingenting förvånar mig längre. Men jag blir bara så jävla arg och ledsen när jag tänker på hur den här 9-åriga flickan mår, har han ens någon hjärna? Det är så fel att sitta och säga att någons kropp är fel, du är fel och osäker om du ens vågar nämna något elakt om någons kropp, man ska få gilla godis om man vill och kunna äta det utan ångest. Får det dig att må bra så gör det, sen kanske inte varje dag men gör det som du vill.
Att en vuxen människa och förälder kan sitta och säga till sitt barn att det inte duger, alltså NEJ dra åt helvete med det beteendet.
Förlåt för mitt språk men är så fruktansvärt frustrerad nu, det här är inte okej någon stans och jag hoppas att pappan kan ändra tankesätt och att dottern får ett bra liv. ALLA barn ska få må bra och alla människor har rätt till sin egen kropp!! Säg aldrig något annat, kom ihåg att du är fin som du är och ingen får ta det ifrån dig, I belive in you <33

Likes

Comments

Åh, här har ni två bilder från lördags kväll, det var så otroligt rolig. Jag gick med några tjejfriends och vi hade superkul, men bäst av allt var Miriam bryant och norlie kkv. Alltså jag har en riktigt jävla girlcrush på Miriam, så mäktig kvinna!!
Norlie och kkv ägde också <3333

Likes

Comments

Vad bra jag är på att uppdatera....
Nej men har varit i stallet hela förra veckan och nu har även skolan dragit igång + stall och snart dans också. Så jag har mycket att göra och tänka på haha, men nian är ändå ett skönt år vad jag har hört. Nationella prov känns ok och vi börjar om lite mer än en månad med de muntliga. :)))))

Jag red igår och det gick superbra, hade en ponny igår faktist som heter tindra, jättesöt och fin i ridningen. Bjuder dock inte så mycket framåt men vi jobbar på't
Imorgon ska vi med klassen till Borensberg och bara hänga, det blir väll mysigt antar jag haha.

Vad har ni gjort i veckan?

Likes

Comments