Stallet stallet stallet, det är hur mina dagar ser ut och jag älskar det!!
Imorgon blir det stallet igen haha och det blir en låååång dag och kan inte vara annat än glad, just nu äter jag godis och lyssnar på musik. Härligt :))))

Det blir inte så långa inlägg nu då jag inte har något att skriva om, har fysikprov på torsdag <\33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det måndag och vad mer kan man säga haha? Det är en ny vecka och det är ändå skönt på något sätt, liksom som en nystart om inte veckan innan var bra.
Skoldagen på måndagar är inte ansträngande då vi slutar 1 och har 4 lektioner. Älskar att sluta 1 för då hinner jag göra läxor innan jag åker till stallet. :)))

Det är typ fortfarande sommar alltså vad händer???
Det ska bli 26 grader imorgon vilket jag inte riktigt vet om jag gillar, det är typ för varmt för att vara september.

Om ni vill att jag har en frågestund på bloggen så ställ frågor på min ask eller här i kommentarerna!!

Ask:sjobergfilippaaa

Instagram: sjobergfilippa

Snapchat: filippa20012001

Musically: Filippasjoberg

Likes

Comments

Just precis nu när jag skriver dethär inlägget är jag så jävla arg, ni har säkert läst en artikel på Aftonbladet där en pappa skriver om att hans barn är överviktigt och att hon måste gå ner i vikt.
Jag blir så jävla arg och trött på dagens samhälle och vidriga beteende, vem fan har sagt att det är fel att ha några extra kilo på kroppen eller att ha mindre kilo på kroppen? Man kan må jättebra tills någon säger till att du inte är bra, det är det som den här pappan gör, han trycker ner sin 9- åriga dotter till botten.
Han skyller på att han är rädd att hon ska dö tidigare, men alltså skitsnack.
Jag trodde faktiskt inte att en vuxen människa skulle kunna gå såhär pass långt mot sitt barn gällande kropp men ingenting förvånar mig längre. Men jag blir bara så jävla arg och ledsen när jag tänker på hur den här 9-åriga flickan mår, har han ens någon hjärna? Det är så fel att sitta och säga att någons kropp är fel, du är fel och osäker om du ens vågar nämna något elakt om någons kropp, man ska få gilla godis om man vill och kunna äta det utan ångest. Får det dig att må bra så gör det, sen kanske inte varje dag men gör det som du vill.
Att en vuxen människa och förälder kan sitta och säga till sitt barn att det inte duger, alltså NEJ dra åt helvete med det beteendet.
Förlåt för mitt språk men är så fruktansvärt frustrerad nu, det här är inte okej någon stans och jag hoppas att pappan kan ändra tankesätt och att dottern får ett bra liv. ALLA barn ska få må bra och alla människor har rätt till sin egen kropp!! Säg aldrig något annat, kom ihåg att du är fin som du är och ingen får ta det ifrån dig, I belive in you <33

Likes

Comments

Åh, här har ni två bilder från lördags kväll, det var så otroligt rolig. Jag gick med några tjejfriends och vi hade superkul, men bäst av allt var Miriam bryant och norlie kkv. Alltså jag har en riktigt jävla girlcrush på Miriam, så mäktig kvinna!!
Norlie och kkv ägde också <3333

Likes

Comments

Vad bra jag är på att uppdatera....
Nej men har varit i stallet hela förra veckan och nu har även skolan dragit igång + stall och snart dans också. Så jag har mycket att göra och tänka på haha, men nian är ändå ett skönt år vad jag har hört. Nationella prov känns ok och vi börjar om lite mer än en månad med de muntliga. :)))))

Jag red igår och det gick superbra, hade en ponny igår faktist som heter tindra, jättesöt och fin i ridningen. Bjuder dock inte så mycket framåt men vi jobbar på't
Imorgon ska vi med klassen till Borensberg och bara hänga, det blir väll mysigt antar jag haha.

Vad har ni gjort i veckan?

Likes

Comments

Fick precis hem en palett jag beställt från the Balm, jag tror dom flesta känner igen. Men jag tycker den är så himla fin så jag köpte den, eller ja farmor <3

Tror att den kostade 350-400 eller något sånt, inte jättebilligt med the Balm är ju lite dyrare.

Äääälskar den <333333

Likes

Comments

:)))))))))))))

Likes

Comments

Alltså nu har ju Beyonces formation tour varit här i Sverige och alltså fyfan vad jag ångrar att jag inte tänkte på att köpa biljetter. Alltså jag vet inte vad det är som får mig att typ gråta när jag ser henne men alltså herregud. Har precis sett hela konserten på youtube och mina händer skakar. Alltså jag vet inte vad jag ska säga, jag hoppas på allt att hon gör en world tour till om inte allt för långt tid för jag orkar inte vänta. Men jag tror att jag hade svimmat när jag hade kommit dit, det låter ju töntigt men hon betyder massor för mig, får all inspiration från henne. Queen B I Love you.

Ok ladies now let's get in formation !!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Sitter i bilen atm och är omw to Ullared med familjen såklart. vi kände att dethär liks bra att ta det påväg hem från skåneland :((
Kommer sakna allt mysigt som vi gjort och framförallt stranden och havet, strängar sagt kan gå så fort. Önskar det det kunde kännas lika fort i skolan haha.
Fast Ullared ska bli superkul, behöver en keps bland annat och lite annat. Tar bilder när jag kommer hem och uppdaterar också er då !

POK ;)<3

Likes

Comments