Header
bild

 

Sök

Hon finns kvar

Inlägget under handlar om Brittany vars liv skulle sluta den 1 November.
Jag tittade in och läste lite mer om processen och mitt i allt kommer detta ljuvliga klipp upp, jag blev så glad. Att få leva med att veta att man ska dö gör vi alla på ett eller annat vis. Men att nästan ha en tid som gör att det nästan kan bli ett datum förstår jag är otroligt svårt att leva med. Men Brittany och många andra är så otroligt starka ändå.

Att leva som de gör är fan inte lätt, det är något jag aldrig skulle kunna tänka mig. Men glädjetårarna föll när jag såg detta klipp. Att kämparglöden flödar och att hon faktiskt visar starkt att hon inte vill dö, att hon ska kämpa in i ditt sista. Oavsett vad.

 

Likes

Comments

"Jag kommer dö den 1 november"

Det är troligtvis ingen som missat detta klipp som flödar över hela facebook. En kvinna vid namn Brittany som i början av året fick reda på en aggresiv hjärntumör som satt sig. Att vid 29års ålder få veta att man inte kommer leva en dag över 34 år. Att få veta att det är 3-5 år tills du tar dina sista andetag. Men efter undersökningar veta att det bara är ett halvår kvar innan du antagligen, kom ihåg antagligen kommer att ligga på dödsbädden. Vad är det för liv? Ett liv där man vet nästintill månad på när du ska dö. 

Brittany har själv valt att dö den 1 november, 10 månader efter att hon fick reda på sitt besked.
Att få somna in i sin säng, med sin man och familj bredvid. Med musik hon själv älskar.
En finare död kan vara svårare att få, även om det är så hemskt.

Titta på detta fina videoklipp under för att få höra det i Brittanys ord

 

Likes

Comments

Drömmarnas klipp

Förutom att Beyonce typ är världens bästa sångerska så får klippet mig att rysa från topp till tå.
Detta måste vara det mest fina klipp från en konsert som jag sett. 

Det handlar inte om att allt måste vara perfekt. För vi alla vet att de är de små extra ögonblicken som visas i klippet. Men vad gör det? Man är människa. Dåliga stunder och tråkiga vardagar händer alla. Men är det det vi vill se? Nej. Att få med så fina stunder under deras uppväxt, som de skapat tillsammans. Men något av de ballaste de gjort tillsammans: fått ett fint och underbart barn. Att ha dessa ögonblick på film och som i denna konsert, få se ögonblicken för att minnas. Minnas de underbara.

Jag vill bara ta fram kameran, och det nu. Ta kort och filma allt som händer i livet. De fina små ögonblicken som du har varmt om hjärtat men som ibland är svårt att minnas. För att en gång, kunna göra som dessa två och se tillbaka på de lyckliga stunderna. De stunder man har tillsammans.

 

Likes

Comments

Glad midsommar 

Likes

Comments

Växt och blivit stor

Har svårt att förstå att jag blivit 18. I alla år har man sett det som gammal/vuxen, känner mig inte alls vuxen just nu. Har blivit uppvaktad och har så fina vänner och släkt som firat mig. Hela dagen har bestått av kalas hos min kusin, sedan kalas hos mig och sedan en promenad. jag är glad men ändå helt slut och fick ett bra avslut på denna dag. 18 kanske inte är så dumt ändå😉 puss

 

Likes

Comments

1 dag kvar!!

Godmorgon!

Hade en riktigt mysig kväll igår, äta gott och prata av sig. Kvällen avslutades i lagom tid då jag redan är påväg till jobbet nu. Jobbar fram till 3 och kom gärna ner och köp massor av räkor.
Är så trött men tagg för kvällen!!
 

Likes

Comments

En väntad helg

Trevlig fredag på er!

Jag är så otroligt glad idag, mestadels för att det är fredag och denna älskade helg äntligen är här. Fick tränat ett pass 6.45 imorse, då var man inte så kaxig. Men kan ha varit det bästa passet jag gjort såhär tidigt på morgonen. TIPS. Jag blev också inringd till jobb så har precis bytt om för att springa ner och jobba av 2 timmar. Kom och köp av mig i deli, räkorna är billiga ikväll😉 Sedan snabbt hem för en kväll med underbara Issa. Blir sista natchostallriken på länge och vi har längtat efter denna i veckor. Bryggeriets natchostallrik är något alla borde testa. Sedan ska vi dansa av oss mest för att värma upp inför morgondagens galna utgång. 

 

Likes

Comments

Blir lite kär

Två kappor från zaras hemsida

Blir lite halvt kär så fort jag ser en färgglad eller ljus kappa. Har försökt hitta den perfekta kappan till vintern men det är svårt. Har beslutat att spara ihop till en ordentlig kappa till hösten. Men nu letar jag efter något vårigt eller somrigt. Dessa två ovan är någon av de godingar som jag sett, speciellt den gula. Herregud vad snygg den är, och till våren kommer den att vara sååå snygg. Kommer dock aldrig hända att jag köper den, men att se den på någon annan kommer alltid att värma mig lite extra. Den till höger är också en favorit då den är ljus och får den lilla färg på kroppen att se lite brunare ut. Ett par stora pilotbrillor och halv lockigt hår och du är redo för vilken dag somhelst.
Båda jackorna ligger runt tusenlappen 

Likes

Comments

Få tips på de vanligaste problemen

Vi alla har problem, kan vara om jobb, kärlek, skolan, familjen eller något i vardagen.
Ibland är det svårt att handskas med det man bekymrar sig över och det kan gå ut över någon som inte alls är värd det. Men många gånger går det även ut över sig själv. Vi ger oss mer skit än vad vi är värda, och framförallt sätter oss i situationer som endast trycker ner oss.
Jag lyssnar varje vecka på Andrea&Mathildas podcast som säkert de flesta i min ålder gör, speciellt tjejer då de pratar om allt möjligt som händer i en tonårings liv. Men en podcast som är mer vuxen och alltid kommer mer riktigt vettiga tips är Michaela&Dasha. Senast idag lyssnade jag på en när jag var ute och powerwalka. Under de ca:40 min som en podcast brukar vara är man i en helt annan värld. De besvarar de flestas frågor inom problem och de vågar prata och dela med sig av sina misstag och snedsteg.

Deras senaste podcast handlar om "hur fan vet man?" och den handlar precis som rubriken lyder. Eftersom de båda är tjejer är det från deras perspektiv, hur vet man att en kille är intresserad? Men jag tycker att killar kan ta del av denna podcast lika mycket då det finns flickor som är exakt likadana. Men denna podcast borde verkligen alla höra då den stärker mångas hjärtan och jag tror framförallt man inser hur dåligt man har blivit behandlad om man varit i samma situation vilket jag tror att många av er läsare har. 

KLICKA HÄR: Ta er tid och lyssna på denna. Både ni som blivit sårade, men även ni som sårar andra. Tänk igenom och förbättra

 

Likes

Comments

Vad vill jag nå?

Har små mål som jag vill eller hade hoppats att jag kunde nå fram till sommaren. Genom att skriva ner och även veta vad som krävs för att nå dessa mål blir det även mycket lättare att genomföra dom. Som tidigare inlägg: tiden går så snabbt. Det är svårt att hinna med..

Körkort- prio ett, innan sommarlovet vill jag stå med mitt körkort fri att åka vart jag vill. Jag har små road trips som jag vill göra runt om i Sverige. Antingen en sommarkväll i en hyrd stuga i en fin party-ort eller en romantisk natt tillsammans med någon speciell: jordgubbar, champagne och kyssar i solnedgången. Sedan vill jag kunna göra sådana lätta saker som att komma ner till affären på typ 3 min haha..

Modevisning- Vet inte riktigt om jag kan kalla det modevisning men det är hår/makeup visning på Valand. Den 1e april är ni alla välkomna för att se vad de duktiga frisörerna gjort med mitt hår och ansikte 😉 Kommer berätta mer om detta när det närmar sig

Jobba/söka fler- Jag har fått ett riktigt bra nu och har dessutom ett annat bra jobb. Men pratar lite smått om att arbeta ute på någon mysig ö eller hamn. Gillar eller snarare älskar båtlivet och skulle gärna spendera så mycket tid som möjligt där..

Grönt kort- Vill om tiden räcker till skaffa mig ett grönt kort. Hela familjen samt släkten spelar golf. Sommarkvällar på golfbanan och köra runt med golfbilen. Underbart.

Resa- Har haft planer med tjejerna om en partyresa till sommaren. Men som det ser ut nu så reser jag redan i Maj. Inget bestämt och blir det inte som jag tänkt blir det en sista minuten samma vecka. Lite värme och sol.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw