Okej jag trodde att jag var redo för höst och skola, men nu när det väl är här så vill jag bort!! Även fast att det har varit en hemsk sommar så vill jag tillbaka och ta vara på tiden då jag var ledig, för det känns som om att jag inte riktigt gjorde det.

Även fast att vi inte har några prov alls förutom ett i engelskan så är det sjukt stressigt i skolan just nu. Förmodligen för att vi håller på med både gymnasiearbetet och UF... UF tycker jag dock har gått ganska bra hittills, jag och min kompis har en affärsidé och på fredag ska vi träffa en potential rådgivare, så det ska bli roligt! Gymnasiearbetet gå väl okej, jag skriver mitt själv och jag valt ämnet autism och hur det påverkar en familjs vardagsliv.

(ps. läser du detta och har en familjemedlem/släkting/nära kompis med autism får du jättegärna svara på min enkät som jag kommer att använda i mitt gymnasiearbete. Den är helt anonym och går snabbt att göra! Tack på förhand!!❤ Länk: https://sv.surveymonkey.com/r/928BDWN )

Nu ska jag faktiskt gå och sova då vi imorgon kommer ha UF kick-off. Vilket innebär föreläsningar i 2 timmar och inget annat, långtråkigt JA, men förhoppningsvis intressant. Ha en trevlig fortsatt vecka!

Tack för att ni läser! Puss✨


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Bilden ovanför summerar min helg ganska perfekt, blev alltså sjuk precis innan helgen och blev då liggandes i sängen under hela helgen. Sjukt tråkigt att bara sova, snyta sig, ta halstabletter, hostmedicin och Alvedon. Har alltså inte fått något alls gjort som jag hade planerat att göra och var dessutom hemma från skolan både i fredags och i måndags... Nu är jag i alla fall på väg mot bättrings vägen och mitt huvud fungerar nästan som det brukar göra igen. NÄSTAN, så ber om ursäkt för stavfel eller bara en konstig mening i det här inlägget.

Nu tänkte jag faktiskt sova eftersom att det är en viktig del i att återhämta sig och klockan är faktiskt 22.00, Zzz.

Hoppas att ni har haft en bra helg och inte är sjuka just nu som alla verkar vara, det är väl en sån tid på året...

Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Hej, nästan tre månader sen sist.

Ska vara helt ärlig och säga att jag faktiskt inte vill fortsätta med bloggen efter senaste inlägget. Hade ingen motivation till att komma på något att lägga upp och var faktiskt inte alls taggad på att göra något alls. Som någon kanske minns så hade jag inget sommarjobb och under sommaren så har jag haft lite ångest hela tiden över det, samtidigt som det var en lättnad.

Var sjuk nästan hela juni, så fort jag blev av med en sjukdom kom en annan. Från magsjuka till förkylning och så vidare. När jag äntligen blev frisk så var det väldigt skönt! Men någon vecka senare så kändes det bara som om allt gick dåligt.

Helt ärligt så har den här sommaren varit skit. Så mycket dåligt har hänt och jag vet inte ens hur jag har orkat. Extremt kul att mitt sista sommarlov, då jag skulle ta det lugnt och njuta av att vara ledig, bara gick åt skogen.

Det värsta är att under sommaren så har jag faktiskt längtat efter skolan för att få tillbaka rutiner igen, men nu när skolan är här igen så vill jag bara här ifrån. Ta en paus liksom. Men nej det går inte, tredje året på gymnasiet och såklart så måste allt startas på en gång. Gymnasiearbetet, UF och svenska uppsatsen som i princip är ett mindre gymnasiearbete. Känner bara att det blir för mycket igen, men nu är det faktiskt bara 281 dagar kvar tills studenten. yaay

Ber om ursäkt om det verkar som om att jag bara klagar eller tycker synd om mig själv. Men har insett att jag faktisk vill ha en blogg och det känns skönt att bara få skriva av sig. Kommer fortsätta att komma med uppdateringar om mitt liv och roliga/tråkiga saker som händer. Mår redan bättre nu än vad jag gjorde när jag började skriva detta inlägg:)

Hoppas ni har haft ett super bra sommarlov och en bra start på skolåret. Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Äntligen är det sommarlov och man kan andas ut igen. De senaste veckorna i skolan har varit extremt stressiga, men är väldigt nöjd men betygen som jag har fått i de kurserna vi har haft. Helt klart värt allt slit.

Men nu är det ledigt till augusti och det är mitt sista sommarlov, så jag kommer absolut ta vara på det! Har faktiskt inget jobb inför sommaren, det känns lite sådär men samtidigt så ska det bli skönt, då det här är sista sommaren då jag verkligen kan slappa. Jag tänker att jag kan lägga tid på bloggen under sommaren och så får vi se vad som händer mer då jag faktiskt inte har något planerat.

När vi slutade skolan förra veckan så fick jag en skolavslutnings present av mamma och pappa som jag älskar!

Det är ett par skor som kommer från JFR.se som jag har velat haft jätte länge, så då hade mamma beställt dem till mig. Jag kollade upp priset och de kostar 399 kr. De är super sköna att gå i och kommer bli favoriterna i sommar.

Nu har jag inte så mycket mer intressant att skriva om så jag avslutar väl som vanligt.

Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Hej! äntligen kommer min Stockholms haul, har haft problem med min kamera men nu fungerar allt som det ska!

Okej, först så tänkte jag börja med vad jag köpte i sminkaffärerna.

Bild 1 är från M.A.C. Där köpte jag en paint pot, i färgen painterly, den kostade 200 kr. Jag köpte även en primer som heter timecheck lotion, den kostade 390kr.

Bild 2 är från kicks, när köpte jag urban decays, all nighter setting spray, den kostade 265 kr.

Bild 3 är från sephora, där köpte jag 3 stycken ansiktsrengörings wipes, de kostade 70 kr/st.

Bild 4 är också från sephora, där jag även köpte Panda's dream, So Cool Eye Stick, den kostade 125 kr.

Okej nu vidare till klädaffärerna!

Bild 1 är från River Island, det är en superfin handväska som kostade 379 kr.

Bild 2 är en t-shirt från Hollister, mamma köpte den till mig och den kostade 188 kr.

Bild 3 är också från Hollister, det är en super skön hoodie som kostade 279 kr.

​Är jätte nöjd med allt jag köpte och hade det super mysigt i Stockholm!

Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Hej!
Idag kommer det inte ett inlägg med vad jag köpte i Stockholm utan det kommer imorgon! Har varit så stressad över den sista uppgiften i sam och har mått super dåligt över att jag inte har kommit någonstans med den. Så jag beslöt mig för att inte göra den då jag är nöjd med betyget jag får och det är inte värt att må så dåligt för.

Men idag kommer ni istället få ett tips på ett av mina absoluta favorit nagellack. Det kommer från märket Ciaté, och är i färgen Iced frappe. Jag verkligen älskar färgen!! Det var väldigt lätt att applicera och det räcker med ett lager för att få en jämn färg.
(På bilden har jag dock målat med två lager då jag inte är så bra på att måla naglarna hehe.)
Det håller väldigt länge, vilket förvånade mig då jag alltid lyckas "slita" bort nagellack på en gång.

Rekommenderar verkligen detta!! Helt klart 10/10🏆

Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Hej! Igår var jag i Stockholm med klassen och hade det super roligt!
Först var vi på Amnesty och sen så var vi på Medelhavsmuseet som var jätte intressant!
Bilderna är från dagen:)
En haul på det jag köpte kommer på söndag, då jag ska till Stockholm igen på lördag.

Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Hej!

Tyvärr har det ju inte blivit något mer inlägg den här veckan då jag fick en sista sam. uppgift jag måste göra för att få chansen att höja mitt betyg. Har planerat att lägga upp ett inlägg imorgon!

Puss på er!!!!✨

Likes

Comments

Hej!

ÄNTLIGEN är jag klar med all matte!! Ni förstår inte hur mycket matte jag har pluggat under de senaste 2 veckorna, helt sjukt! Men nu är det klart och det ända jag har kvar i skolan just nu är en engelska presentation, men eftersom att jag älskar engelska så det ska nog gå bra.

Har dock en sak som jag gjorde i lördags som jag skulle vilja berätta om. Det är nämligen så att jag tillsammans med min familj och kusin var på JUMP trampoline park, vid Marieberg i lördags. Det var super kul men väldigt jobbigt, efter 5 minuter var jag redan helt svettig. Man kan ju säga att 1 timme räckte gått och väl. Min kusin, som är 8, tyckte iallafall att det var jätte roligt!

Den här veckan(v.21) har jag faktiskt 3(!!!!) planerade inlägg som kommer att komma upp! Tänkte att det får bli som en liten förlåtelse för att jag inte har kunnat blogga på så länge. Jag hoppas iallafall att ni har haft en super bra vecka och så hörs vi snart igen!

Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments

Hej! Det här är ett super kort inlägg, då jag bara tänkte uppdatera er lite snabbt!
Just nu håller jag på att plugga som bara den inför nationella prov i matte. Tror inte att det kommer ut något spännande den kommande veckan men kanske lite bilder eller något kort:)
Det är sjukt tråkigt att inte kunna blogga mer just nu men jag måste verkligen fokusera på matten.
Hoppas att ni fortsätter läsa trots att det förmodligen inte kommer något stort inlägg i veckan.

Bilderna är på min hund och alla roliga matte papper...
Tack för att ni läser! Puss✨

Likes

Comments