Header

Jaa, jag är den enda i Sverige som är taggad på skolan. Har haft 3 månaders sommarlov, alldeles för länge märkte jag... speciellt när jag inte har jobbat, inte har kunnat rida & alla mina kompisar jobbat...

Så jag är taggad! Älskar strukturen och att lära sig, även om min linje är extremt krävande.

Idag i alla fall var jag på Väla med thea, Hedda & Julia (klasskompisar). Hittade massa fint! Tröja från Gina, byxor från zara & skor från någon annan affär (billiga).

Åt sushi till lunch, sedan fika på yogiboost, såå gott! Verkligen rolig och mysig dag!

Nu när jag kom hem har jag packat inför skolan. Vi ska på ett 3-dagars "läger" med alla klasserna & "välkomna 1:orna". Ska bli kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hon har haft 2 vilodagar med endast promenad. Har inte haft så mycket att skriva på hästfronten de närmsta dagarna då.

Vi har ju ändå kommit en bit med igångsättningen så tyckte hon förtjäna lite vila. I förrgår vila hon helt och igår promenerade vi i 45 min ungefär. Idag tänkte jag rida igen.

Likes

Comments

Vi var där i förrgår faktiskt. Mysig dag med mamma!

Köpte en hel del, som jag ska ta kort på om en stund!

Likes

Comments

Asså tyckte den säga sååå fin när jag såg den i Schweiz, men orkade inte testa den då. Så vi köpte inte den heller. Men min syster köpte den åt mig i Sverige då den inte va kvar osv.

Och nu när jag testa den var den väldigt pösig. Men tycker ändå den är rätt fin.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Tvingade mamma att ta lite kort idag, så haräntligen lite nya bilder!

Likes

Comments

Gammal bild!

Asså nu när jag inte kan göra så mycket ridmässigt så har jag verkligen tänkt på småsaker hela tiden, ex. att huvudet inte åker upp i övergångar eller att takten inte ändras i traven. Överlag har Purple en ganska snabb takt i traven, så därför har jag verkligen försökt få en lugn takt samtidigt som hon bjuder fram utan speciellt mycket driv från mig. Idag var hon bara så perfekt! Helt perfekt takt, och jag behövde inte driva speciellt mycket. Takten ändrades inte heller när jag gjorde bebis-öppnor eller bebis-slutor. Exakt vad vi tränar på! Kändes så roligt! Har aldrig riktigt hittat den perfekta takten förut.

Galoppen var mest låg form, ett varv i både hållen. Inget speciellt att säga om det. Dock har hon alltid haft svårt för fattningar. Hon släpper formen och drar upp huvudet. Det har vi också jobbat med mycket, så nu är fattningarna helt ok!

En annan positiv sak är att vi tränar väldigt mycket på skrittdelarna från programmen, dem som man oftast glömmer bort att träna på annars. Vi har speciellt haft svårt att hitta rätt tramp, takt & bjudning i diagonalerna i typ ökad skritt. Så mu har vi verkligen ett gyllene ögonblick att slipa på detta!

Kanske finns det lite positivt med skadan ändå?

Likes

Comments

Just nu gör jag lite läxor som vi egentligen ska jobba med & vara klara med ett tag efter skolan börjat. Men tycker detta lovet har varit så långtråkigt emellanåt. Så var bara på plugghumör igen (konstigt nog).

Så jag gör lite om poesi & Karin Boye. Imorgon tänkte jag göra klart & sen repetera lite på mattematikvideo!

Likes

Comments

Hon känns faktiskt väldigt fin, inte speciellt stel och gör allt jag frågar om trots att hon inte är helt igång. Så roligt! Hoppas hoppas hoppas hon håller sig frisk nu!

Likes

Comments