Header

Är ÄNTLIGEN hemma hos älsklingen nu efter en sjukt utmatade måndag. Som jag skrev i morse möte jag upp honom för att åka till skolan tillsammans. Vi blir lite sena men vi skulle ändå komma i tid. När vi sitter på bussen går det så extremt långsamt så att vi sedan missar båten. Nästa båt som vi ska ta är också sen vilket resulterar till att vi blir ännu mer sena. Vi hade lite tur eftersom vår lärare inte hade kommit in i klassrummet än. Även haft lite strul i ett grupparbete, mer specifikt UF. Men de löser sig förhoppningsvis snart. Dagen i skolan i dag kändes så lång och sista lektionen var väldigt jobbig att hänga med på. Sista lektionen var matte 5 och det krävs en del energi och koncentration för att ta in all info man får varje lektion.

I dag är första dagen på min mens vilket alltid är värst. Värker konstant och värktabletter hjälper inte. Får liksom pausa vad jag gör ibland för att hantera värkarna. Och ja, detta har inte gjort dagen bättre.

Nu sitter vi och väntar på middag och därefter efterrätt. Ska under tiden vi väntar spela lite yatzy!

Likes

Comments

Idag fyller min älskling 18 men de firas tragiskt nog i skolan. Har åkt tidigare än vad jag vanligtvis hade idag för att överraska honom och åka med honom hela vägen till skolan. Han fick sina presenter i går så det finns inte mycket mer jag kan ge honom i dag än att bara uppvakta honom. Måste erkänna att jag riskerar att komma sent i dag eftersom jag får vänta på honom för att åka. Men det får man väl ta ibland.

Vi bestämde att han skulle öppna sina presenter igår mest för att vi var ensamma och tyckte att det kändes som ett mysigare tillfälle. Det han fick var en parfym från Versace och några hemmagjorda kuponger (något han har sagt att han ville ha, förmodligen på skoj).

I kväll ska vi nog bara äta middag hemma med hans familj och mysa. Var lite prat om att äta ute med får se vad det blir.

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!

Idag började min morgon jätte bra, min hud var bra, jag hade gott om tid. Sedan står jag med telefonen i fem minuter innan jag ska åka. Problemet är bara att när jag kollar på klockan märker jag att jag skulle ha gått för en halvtimme sedan. Jag skulle tagit tåget strax innan åtta med hade tänkt helt fel och hade fått för mig att gå strax innan åtta. Det är bara att börja ta sig till tåget som normalt brukar ta 30 minuter, men jag var tvungen att göra det på 15. Sånt här händer aldrig mig, jag är jätte duktig på att hålla tider. Men jag fick mig iallafall en gnutta konditionsträning innan skolan eftersom jag fick springa största delen av sträckan.

Anledningen till varför det var så bråttom är för att jag har en redovisning första lektionen som är relativt viktig.

Jag hann åtminstone ta några outfit-bilder innan jag var tvungen att springa.

Likes

Comments