Dewin är 11 veckor och 1 dag. Han är inte ens 3 månader och idag såg jag att han redan börjar få en tand! 🤔
Har tyckt att han vart extra gnällig och dessutom har han haft händerna i munnen konstant de senaste dagarna... 😰
Undra vad som händer härnäst, känns som att han är så snabb i utvecklingen! 😋

Likes

Comments

Vakna 1 gång i timmen sedan klockan 1 inatt. Var lagom less nu vid 6, bebis med, han skrek och bråkade. Men så spydde han och nu ligger han och ler i soffan så nu är jag också glad.
Tänk vad ert leende från honom kan göra..

Likes

Comments

Min starka lilla prins.
Men idag har nackträningen inte gått så bra, han har vart så grinig så han har inte velat ligga på mage. Och sedan då han väl var okej med det så lyfte han bara huvudet en stund och sedan la han ner det och bara låg! Bättre lycka imorgon! :)

Likes

Comments

Vilken skillnad det har blivit på mig nu efter att jag fått barn.
Innan var jag så sjukt obekväm runt andras barn, vågade inte ens ta på dom eller prata med dom. Innan Dewin föddes var vi och hälsade på min sambos vänner som har barn. Deras son, Folke, var då kanske 4 månader. Kunde inte alls interagera med honom för att jag inte vågade helt enkelt.
Men idag var de här och hälsade på och Folke är nu 8 månader. Nu var jag mycket bekvämare, höll hans händer med han ville stå upp efter att ha krupit på golvet och pratade en hel del med honom.
Antagligen har jag bara vart obekväm för att jag aldrig riktigt umgåtts med så små barn i vuxen ålder! :)
Känns riktigt skönt faktiskt!

Likes

Comments

Idag testade jag att ta på mig mina jeans! Och till min. lucka passade dom!
Lite överflödig bebishud som sticker upp över byxkanten bara så det var obekvämt att sitta... Men lycka ändå! 😄

Likes

Comments

Dewin sov mer än 5 timmar inatt igen! 😱
Vi kliver upp tidigare då han sovit så länge, ca 7-8 istället för 9, men det hör inget för mig! Skönt att ha hela dagen på sig att göra saker, och sköbt att få sova längre än 3 timmar i sträck! 😍
Min lilla prinskorv ❤

Likes

Comments

Igår kom vi äntligen hem.
Vi har bott i svärföräldrarnas hus i några veckor då de har vart i Kina. Det har haft både sina för och nackdelar.
Det är såklart skönt att det är mycket större och att kunna använda tvättmaskinen då man vill. Men inget kan ju slå ens egen säng. Var längesedan jag sov så tungt som i natt, så skönt med vår egna mjuka säng!
Dessutom mådde jag lite dåligt i går kväll, så då blev det extra skönt att åka hem. Är bekvämare att må dåligt i sitt eget hem. Hade ont i magen och mådde lite illa. Tror att jag kan ha blivit kall då jag vart ut med hundarna eller något sånt.

Bebis va snäll inatt också, han sov 5½ timme!! Helt fantastiskt, hoppas han fortsätter öka på sin sovtid.

Likes

Comments

Igår fick Dewin vara lite finklädd med sina nya kläder, vi var nämligen och hälsade på min gamla klasskompis som också har fått en bebis.
Egentligen hade han inte behövt finkläder, men ville så gärna testa dom! :D
I alla fall så fikade vi och pratade om våra bebisar och våra förlossningar, och även lite annat såklart. Men Dewin blev lite grinig efter några timmar så då åkte vi hem. Kanske att det vart för mycket intryck eller att han vart övertrött. Men nu tror jag att han bara var bajsnödig, för då vi vart hemma i någon timme så kom det ett redigt lass! :P

På kvällen hade jag och Dewins pappa filmkväll. Vi kollade på Kubo and the Two Strings, den rekommenderar jag alla att se. Riktigt häftig film, dessutom är det stop motion! :D

Likes

Comments