Jag, Dewin och Aira har haft en underbar helg hos Dewind mormor och morfar. Vi träffade även mim morbror och hans fru och min kompis Ellen.
När vi kom hem igår verkade allt rätt ok, men nu under natten har det visat sig att Yuuna har fått urinvägsinfektion igen. Hon löper så vi förväntade oss det här i och med att han fått uvi i samband med löp förut.
Min sambo ska ta henne till veterinären om några timmar, innan dess får han inte kissa... hon gnäller för hon vill ut, stackarn...
Han ska prata med vet om eventuell kastrering, för det funkar ju inte att hon ska bli sjuk vid varje löp.
Förta löpet var hon i och för sig frisk, MEN då blev hon skendräktig istället och det är ju inte heller bra...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inatt sov Dewin i 7 timmar i sträck!! Sedan vaknade han vi 5 och sov 2 timmar till! Så jävla underbart och skönt! 😍

Likes

Comments

Hos BVC fick vi recept på hydrokortison + att vi ska fortsätta smörja in Dewin med Miniderm. De visste inte riktigt vad det kunde va, antigen så är han bara torr av sig eller så reagerar han på något.
De lyssnade även på hans hjärta och hörde ett blåsljud, inge ovanligt men har fått remiss till att göra ultraljud på det. 😶

Sedan så mätte och vägde de honom med!
På tre veckor har han 5860 till 6080!
Hela han har dessutom växt 2,5 cm så nu är han 61,5 cm. Men stackars huvudet hade "bara" växt 4 mm. Det följer kurvan, men det låter ju inte så häftigt! 😉

Likes

Comments

När man tror att man ska bli jätteförsenad till BVC för att men kommer in med hundarna en halvtimme innan man ska vara där och det tar ca 10 min att ta sig dit och så kommer man 20 minuter för tidigt istället... Hur jävla snabb kan man bli egentligen? Och hur stressad människa är jag???

Likes

Comments

Inatt fick jag sova bra. Dewin har de senaste dagarna bara vaknat en gång mitt i natten. Han somnar vid 22 tiden och sover till 3-4, sedan kliver vi upp runt 7-8!
Riktigt skönt, känner mig inte alls lika slutkörd längre.
Inatt vaknade jag dessutom av att han låg och skrattade? Så söt! 😍

Ringde BVC direkt då jag vaknade. Dewin har utslag på kinder, rygg, mage, bröstkorg och armar. Så nu har vi fått tid till att kolla på det. Igår kväll var han helt hysterisk, känns som om att det var på grund av utslagen. 🤔

Duschade Aira nu på morgonen med. Märks att det var länge sedan då jag inte alls minns vår rutin. Har en viss ordning jag gör allt för att det ska bli smidigast. Känns så klurigt nu. Dessutom hade jag blandat schampot för svagt! Det var därför jag gjorde henne först. Kände på mig att det skulle bli så. Yuuna känns smutsigare så vill ha rätt blandat schampo åt henne. 🐷🐶

Nu inväntar vi en snabb promenad med hundarna för att sedan åka till BVC! 😋

Likes

Comments

​Nu är Dewin i utvecklingsfas 3, det märks så tydligt.
Han har vart pratglad den senaste tiden, men igår så höll han bara inte tyst. Han försökte till och med härma mig då jag sa "mamma", men det blev bara "uh...uh...", så söt!
Det stod i en app att de börjar experimentera med "sina nya färdigheter", och det gör han ju verkligen med tanke på att han pratar så mycket.
Även idag har han pratat nonstop, enda gången han faktiskt är tyst är då han sover... vilket det är väldigt lite utav just nu. Och dessutom känns han lite vresigare än vanligt.
Tänk att han blir 3 månader nästa onsdag!

Likes

Comments

Så var det en ny dag då.
Började den med att ta en promenad med Dewin och hundarna, blev ca 10 km. Mycket skönt. Vädret var fint och vi såg en ekorre. Mycket skönt med en längre promenad så att hundarna slocknar en stund. Ska försöka gå 10 km några gånger i veckan från och med idag. Vi får väl se hur det går!
Klippte även klorna på hundarna. Gick bra förutom att jag klippte liiite förkort på Yuuna. Men kändes inte ens som att jag klippte, kände som att den bara ramlade av? Kanske att det var en spricka i klon där? För övrigt så har hon börjar löpa nu såg jag. Håller tummarna på att hon inte blir sjuk, som vanligt... och att hon slipper skendräktighet som hon fick förra gången!
Ikväll ska Dewin bada och sen laddar vi för att duscha hundarna onsdag och torsdag/fredag. Det var längesedan de fick duscha... de luktar då inte gott nu...

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit här på ett par dagar.
Ibland blir det inte bra hur man än försöker formulera sig helt enkelt, då äre bäst att bara hålla tyst istället för att försöka krysta fram något vettigt.

I fredags hade vi gäster, min kompis Sofie och hennes son Teodor och min bästa vän Therese och hennes kille Linus + deras chihuahua Lexie!
Jag bjöd på fika, gjorde chokladsnittar och hallonpaj. Humi åkte sedan och jobbade, Sofie och hennes son åkte hem och Linus åkte till en annan vän. Så kvar blev bara jag och Therese (och Dewin och alla 3 hundarna).
Det var riktigt mysigt, har verkligen saknat Therese, vi träffas inte så ofta då hon(eller jag) bor mer än en timme bort... önskar att vi bodde närmre varandra. Vi käkade pizza och ventilerade, en riktig tjejkväll alltså!

I söndags åkte vi till Humis föräldrar och fikade och åt middag innan han åkte till jobbet. Trevligt det med såklart. Fick lite mer information om hur det går med husköp. Vill att tiden ska gå fortare så att vi kan flytta någon gång!

Och idag har vart en så sjukt tråkig dag, har tvättat och vart ut med hundarna på två promenader. Lagat middag och såklart tat hand om Dewin, men fy så tråkigt jag haft.
Fast Dewin har vart riktigt pratglad idag så det har vart roligt emellanåt i alla fall! :) Sedan så är hans namn färdigt nu så ska åka till affären ikväll och skicka iväg kuvertet!

Likes

Comments

Dewin är 11 veckor och 1 dag. Han är inte ens 3 månader och idag såg jag att han redan börjar få en tand! 🤔
Har tyckt att han vart extra gnällig och dessutom har han haft händerna i munnen konstant de senaste dagarna... 😰
Undra vad som händer härnäst, känns som att han är så snabb i utvecklingen! 😋

Likes

Comments

Vakna 1 gång i timmen sedan klockan 1 inatt. Var lagom less nu vid 6, bebis med, han skrek och bråkade. Men så spydde han och nu ligger han och ler i soffan så nu är jag också glad.
Tänk vad ert leende från honom kan göra..

Likes

Comments