Vi vågade oss ut i skogen idag, och Yuuna mår prima!
så nu misstänker jag att det är något runt morgon/kvällsrundan som stör... men vad kan det vara?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag hem ett paket ifrån Apotea.
Jag har beställt lite saker till mig och bebisen, så nu är han nästan välkommen ut i världen.
Bara några saker kvar. Så som vagga/spjälsäng och en madrass... längtar tills vi får hem det! :) Skulle helst velat haft det hemma tidigare. Men speciellt nu då det börja bli så nära. Han kan ju födas vilken sekund som helst egentligen. Eller så väljer han att stanna ett tag till, man vet ju aldrig! :)

Likes

Comments

Igår kväll svällde Yuuna upp igen.
Då trodde vi att hon kanske kunde vara allergisk mot falukorv, men så var det inte. För nu var jag ut med hundarna på morgonen igen och se där så svällde hon upp.
Hon ser förjävlig ut alltså. Hon har fått kortison, men tycker inte att de gör någon skillnad...
Ska testa att gå en annan väg i eftermiddag och se om det är just den specifika vägen som gör henne allergisk eller om det är något annat.
Var ju ut med henne i 30 minuter då jag väntade på resultat hos veterinären och då svällde hon inte upp. Så håller verkligen tummarna på att det är något just där vi gått de senaste dagarna.
Orkar inte riktigt med det här just nu.... dessutom så har jag bara en kortisonkur kvar... så om hon reagerar på nästa promenad så blir det tyvärr inga fler promenader i helgen...

Likes

Comments

Nu är vecka 37 här! :D
Känns helt fantastiskt. Nu skulle han egentligen kunna komma när som helst. Fast jag tror han stannar ett bra tag till! :)
​Fortfarande lika trött och ont. Känner mycket stickningar neråt, men som tidigare sagt så är han ännu inte fixerad. Har väl egentligen inte så mycket att säga, för mig verkar ju varje vecka vara exakt likadan!

Likes

Comments

Som jag skrev i morse så var jag tvungen att åka med vår stackars vovve till veterinären.
Hon var svullen i ansiktet, men jag fick inte tid fören 4 timmar senare, så när jag väl kom dit så hade hon bara en liten, liten svullnad kvar på nosryggen. Så det var ju både bra och dåligt. Bra att svullnaden försvann, men dåligt att inte få veta vad som kan ha vart problemet. Antagligen var det bara en allergisk reaktion. Men mot vad? :)

Som rubriken lyder så åkte vi det med ett problem, men kom hem med ett annat.
Hon har fällt rätt mycket och även en hel del av underhåret, och det ska dom ju inte göra. Veterinären reagerade på det och kollade igenom hennes hus. Sedan kom en annan veterinär och tog tejpprover och lite annat kul.
Vi gick ut och gick i en halvtimme i väntan på resultatet. De sa att det kanske kunde vara kvalster eller liknande, MEN DET VAR DET INTE, som tur var. VI fick egentligen inget riktigt svar på vad problemet var där heller. Förutom att ja... hon har torr hud!
Så nu ska hon får droppar i pälsen ett tag fram över och dessutom fodertillskott i form av typ omega-3 och lite annat.

Vi håller tummarna på att det blir bättre! :)

Likes

Comments

Yuuna har det inte lätt inte! 
Det måste alltid vara någonting. Men ska fan inte prata om att hon är frisk för då händer det något med en gång.
Hon fick en liten knöl på nosen igår, men tänkte att det kanske bara var ett bett eller så. När jag var ut med hundarna i morse såg jag en till knöl, men igen så tänkte jag inte så mycket på det.
Sedan då jag gjorde i ordning deras mat såg jag att hon var rodnad runt munnen, men tänkte att hon kliat sig där och ja, inge mer med det. De fick frukost och nu har hon massor med svullnader runt nosen och resten av ansiktet, som är rätt stora...
Har veterinärtid i eftermiddag, hade velat haft tidigare... men man får ta vad som finns antar jag. De tror att hon är allergisk mot något, men jag kan verkligen inte komma på att hon fått något ovanligt.
Så nu håller vi tummarna på goda besked.

Och en sak jag tycker är konstig är att jag och Yuuna inte fanns registrerade hos veterinären? Även fast att vi vart där för vaccin, urinvägsinfektion och pannus, med mera. Dessutom så har vi ju recept till hennes pannus, som jag förnyade där för typ 2 månader sedan. Råkade de radera oss då eller? 
Hoppas att de kan hitta oss någonstans i databasen då vi väl är på plats.

Likes

Comments

Idag har det då hänt ganska mycket.
Dagen började med ett besök hos barnmorskan. Som alla tidigare gånger så såg allt perfekt ut. Känns som om att det går lite för bra. Man får hoppas att det håller sig på så vis hela vägen! :)
Humi fick även känna på huvudet denna gång. Han var ju inte med förra gången då jag fick göra det. Sedan så tror vi att jag har ett "bra" bäcken. För jag känner mycket stickningar då jag är uppe och går och jag var 100% säker på att pojken skulle ha fixerat sig. Men inte det. Barnmorskan trodde då att han sjunker ner då jag står men att han glider upp igen då jag ligger ner.

På eftermiddagen var det föräldragrupp. Denna gång fick vi veta mer om amning och lite hur bebisen kan se ut då den kommit ut. Till exempel gulsot, smultronmärken, blå händer och fötter och lite annat kul! :)
Tyvärr så var denna föräldragrupp ganska "spännande" på ett annat sätt än all info vi fick. En mamma i gruppen svimmade, stackaren! :/
Men hon verkade återhämta sig ganska bra, vilket var skönt! :)

På kvällen kom Humis föräldrar på besök.
Vi åt tårta då han fyllde år för 2 dagar sedan. Min gamle man! <3
Vi fick dessutom hem skötbordet och en påse med en massa handdukar och lite annat roligt! :)
Efter att det hade åkt så pysslade jag ihop ett "stänkskydd", då skötbordet står vid duschen. Vi har såklart ett draperi på duschen, men vill ha lite extra skydd. Tog helt enkelt ett annat duschdraperi och sydde fast! :)

Och till sist så ska jag uppdatera om mitt fantastiskt tråkiga matliv. Då jag ska försöka tugga så lite som möjligt...
Idag åt jag yoghurt till frukost, kräm till lunch och soppa till middag. Tror att det blir samma visa imorgon också... fast kanske byter lunchen eller frukosten till gröt istället.

Måste tillägga att vi såg massor med norrsken ikväll. Denna gång så var det först riktigt mustigt grönt och sedan övergick det och nästan blev vitt. Har aldrig sett det tidigare! Helt fantastiskt! :D

Likes

Comments

Idag efter tandläkaren så gick jag till Clas Ohlson, har sett på deras hemsida att det ha reflex till barnvagnar.
Och för en ganska billig peng, 100 kr och det täcker hela... luvan? Kan inte alls komma på vad det heter! :o
Så en sådan köpte jag, känner att man behöver det i vinter då bebisen kommer och ska följa med ut med hundarna morgon och kväll! :)
Sedan så har jag även fått hem min mobil idag. Världens bästa pojkvän köpte den åt mig. <3
Det blev en Sony Xperia Z5 Compact. Den verkar sjukt bra och känns perfekt för mig. Vill inte ha stora mobiler då jag har rätt små händer och det känns bara klumpigt. Z5 är på ett ungefär lika stor som min förra mobil som är en Iphone 5.
Ärligt så är jag så glad att jag slipper det där djävulskapet! Aldrig mer Iphone säger jag bara. Satt fast med den där mobilen i typ 4 år, vill bara kasta ut den från balkongen nu!!
Och SÅ SJUKT SKÖNT att slippa Itunes på datan, det tar bara onödigt med plats och klagar på att det måste uppdateras hela jäkla tiden men inte blire någon skillnad inte.
Känner mig fri! :D

Likes

Comments

​Nu har jag vart hos tandis för att kolla upp min stackars käke.
Blev väl inte så mycket klargjort. De petade omkring, tröck och mätte olika saker. Vad dom kom fram till var att det inte kunde göra så mycket nu medan jag är gravid. Därför fick jag en ny till tills efter graviditeten.
De sa att antagligen så har disken i käkleden glidit iväg... och tills den nya tiden jag fått så ska jag helst bara äta flytande saker som kräm och soppor.
Kommer nog inte göra det till 100%, men ska försöka så mycket som möjligt. Äter ju redan yoghurt till frukost!
Något jag tyckte va spännande var att jag bara kan öppna munnen 19 millimeter... fantastiskt lite!
Och en annan sak var att hon stoppade in fingrarna i öronen på mig. Kände lite fel med tanke på att jag var hos tandläkaren!

Nu håller vi tummarna på att det blir bättre.
Och precis som jag skrev det här så gäspade jag och fick lös käken med ett jäkla knak. Så jag spelade in ljudet som kom när jag fortsatte öppna käken. Nu sitter en fast igen, men bra att ha till nästa besök! :D

Likes

Comments

Här har vi en som kan lugna sin mamma! ❤️
Har haft en skitkväll, enligt mig i alla fall. Eller ja, vi va bortbjuden på middag och det va trevligt... men efter det så har mitt humör bara sjunkit...
I alla fall tände jag lampan efter att jag inte kunde somna på flera timmar.
Jag tog på magen och kunde känna bebisens konturer. ❤️
Så börja han röra på sig lite försiktigt och jag somnar med lampan på och med händerna på magen! ☺️

Likes

Comments