daily, funderingar

Idag hade vi våran två timmars rast i vanlig ordning som vi har varje onsdag och @savannahrezai ville byta ut skollunchen mot en fika på Viskan, så så fick det bli! Börjar dock bli lite småtråkigt att sitta på viskan, det är så himla o-originellt, liksom ska man fika- då går man till viskan!! BORÅS SKÄRP ER, KOM MED NYA LUNCHSTÄLLEN!

(Dock så var det pannkakor till lunch så jag åt mig mätt på det innan jag följde henne mer till centrum!)

Vi satt och snacka om hur vi ska göra 2018 till vårat år! Hur vi ska börja prioritera oss själva och omge oss med endast personer som får oss att må bra! Att jag ska börja i boxning och att Savannah ska bli bättre på allt (hahah, hennes egna ord)!!

Jag älskar nyårslöften, för det är som att få en ny chans att ställa allt till rätta efter att det känns som så mycket gått i kras liksom! I slutet av året så ska jag skriva en lista på mina nyårslöften för 2018! Den ska ni få ta del av!

puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

daily, style

Vintern är häär!! Det har snöat varje natt nu sedan i Fredags! Kallt som fan dock, kom in för en timma sedan- fryser fortfarande om fötterna:(

Idag matchade jag snön med en helvit outfit! Vilket är helt irrelevant eftersom man ALLTID blir smutsig när man bär det.. Men jag valde att ta risken för en nice outfit! Tyckte det blev grymma kontraster med en kritvit outfit till mina svartblanka sneakers och stora svarta jacka! Love It!

((dock smälter snön//frosten under dagen så det kalla vädret syns inte på bilderna</3))

puss & kram

Likes

Comments

daily, mode, style

Just nu sitter jag på MAX på Liseberg för att få i mig lite käk innan vi ska ut till alla spöken ;P

Denna helgen är mina kusiner från el stockholmo på besök i Borås, så vi tänkte hitta på något kul tillsammans eftersom vi annars bara ses en gång om året då vi brukar bo hos dom på sommaren!

Idag testade jag att bära skjortan på ett lite annorlunda vis! Bar axel för att visa sina snygga nyckelben och ett skärp för att markera midjan!

Jag gav min nakna arm lite detaljer genom att bära två glammiga armband! Och voilà, här har du en helt ny look med en gammal, tråkig skjorta!

puss & kram

Likes

Comments

daily, mat & dryck

Hej hjärtan!

För någon timma sedan så kom jag hem från middag med min älskade förening! En kul grej att göra för att lära känna varandra bättre liksom!

Så himla mysigt, tråkigt att vissa inte hade möjlighet att umgås, men det kommer fler tillfällen! Vi ska verkligen ha så jävla roligt tillsammans, vi, Amorinerna!

Hov1:s nya låt är ute- och jag är KÄR i den! Kunde inte låta bli att hålla mig vaken tills den släpptes, och jag lovar, var snabb som en kobra- JAG VAR FÖRST MED ATT LYSSNA PÅ DEN, bara vet det;)haha, skämt å sido!

puss & kram

Likes

Comments

min Instagram@filippaohberg