Header

daily, drömmar&funderingar

Bilder tagna från- Pinterest och instagramen, owintimates.

Vi är så många som har känt oss obekväma, hemskt fula, absolut inte nöjda och inte minst sagt haft skam över vårat utseende.

Ofta för man inte ser ut ett dugg som den galet vackra kvinnan i modekatalogerna. Eller för att någon annan har påpekat dina otryggheter.

Jag och säkert du också har varit en av dom.

Jag fick när jag var yngre höra att jag har ett fult leende. Glugg, gula tänder och snea läppar.

Personer har talat om mina små bröst. Att de inte är sådär saftigt stora som tjejers bröst borde vara.

Nu har jag lärt mig att hålla för öronen till folk som trycker ner mig, de lyckas inte längre påverka mig.

beauty in our own way
JAG ÄR JAG OCH JAG ÄR VACKER.

Runt om i världen har folk i alla tider blivit tillsagda hur dom ska se ut och vem dom ska vara. That's a fact.

Jag tänker inte sitta och tala om för dig hur du ska göra för att älska dig själv, det är något du lär dig med tiden. Jag själv vandrar den vägen just nu och strävar efter att lyckas. Jag ska gör allt i min väg för att trappa uppåt och trampa på de som försöker putta mig så jag faller tillbaka i samma gamla osäkra träsk jag en gång låg i.

Jag ska berätta hur du ska vara stolt över dig, din kropp och över de saker du åstadkommer. För det är inte en dans på rosor att stiga till toppen som en självsäker människa, och man får till att börja med- inte låta sig luras av omgivningen.

Låt inte hon, han eller hen, vem det än är, trycka ner dig. För i hela ditt liv, vare sig du vill eller inte- så är du den du kommer leva med varje sekund, minut, timme, dag, vecka, månad och år. I resten av ditt liv! Låt dig inte spilla den tiden på att skämmas över hur du ser ut eller vilken kropp du har. För du är helt fantastisk som DU är! Och du kommer ALDRIG kunna förändra dig till någon du inte är, du kan bara förbättra tills du är nöjd med dig.

Om du mår bättre av att träna eller äta, färga håret eller raka av håret, gå upp i vikt eller gå ner i vikt, sminka dig eller inte. Det väljer du helt själv och du gör precis som du vill för att trivas i dig själv.

Och hörru raring, det är strandtider! Gå ut och bevisa vem du är, ge järnet och älska dig själv och den du är!

Folk ska älska dig FÖR DEN DU ÄR, inte för någon du låtsas vara.

DO NOT BODY SHAME, DO BODY LOVE!


DU ÄR DU OCH DU ÄR VACKER.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

daily, outfits, spend, mode

Du hittar kjolen HÄR !!

Jag har länge letat efter en skinnkjol men har liksom inte hittat någon som passar mig och min smak direkt.

Igår när jag var på NAKDs outlet på Åhaga med mamma så fick jag syn på den perfekta! Den är från SAMSØE & SAMSØE och originalpriset är 2.999 kr. Ett pris jag aldrig skulle betala för en kjol, men jag hade turen att hitta den med ett outletpris på 500 kr!!

Jag är såå nöjd och ääälskar den moderna slitsen där fram och att det inte är tight där bak. Skulle med min personliga åsikt, känna mig olämpligt klädd med en heltight skinnkjol. Så denna var helt rätt för mig! Vad tycker ni om skinnkjolar?

XO XO

Likes

Comments

daily, spend

Visst är pioner så sjukt fina!? De ser så himla mjuka och puffiga ut liksom, verkligen blivit min favoritblomma!

Men vita pioner är ändå de finaste..

X O X O

Likes

Comments

daily, recomend, FAV of the month
FAV OF THE MONTH: MAJ

Hej hörni! Idag tog jag och pappa en lunchpaus från det gråa, regniga vädret på viskans uteservering! Självklart under de stora parasollena.. Jag tog kaféts enligt mig, godaste pasta! Pasta Diablo, en gräddig oxfilépasta med starka grönsaker, sjukt god! Recomend, Recomend! Den får helt klart priset som månadens fav of the month!!

Har även lärt mig att dricka kaffe, så tog en kopp innan vi gick ut i duggregnet igen.. Nu har jag pluggat en liten stund (sjukt olikt mig ?!?) Och nu taggar jag till inför Eurovision!! BÄSTA JAG VET!!!😍

X O X O

Likes

Comments

Instagram@filippaohberg