daily, tips&trix

Hur galet gott är det inte att unna sig med en saftig burgare någon gång ibland? Speciellt drömburgarna på Tugg! De finns i Borås och Göteborg vad jag vet, och de är oslagbara!!! Rekommenderar dem starkt!!

xoxo F

Likes

Comments

View tracker

daily, drömmar&funderingar

Det är dags att släppa allt man inte lyckades med 2016 och titta framåt. Så här är mina...

MÅL FÖR 2017

- SÄTTA IGÅNG MED TRÄNINGEN

Jag saknar känslan efter att man verkligen ansträngt sig och jobbat med musklerna. Liksom känslan av att man varit duktig och gjort något grymt nyttigt för kroppen, typ samma lycka som när man klarar ett matteprov ;P !!

- KOMMA IGÅNG MED BLOGGEN

Skrivandet och fotande har länge varit ett stort intresse för mig. Och varför lägga ner med det pga att jag inte orkar ta fram datorn och spendera ett par minuter till att skriva några ord och lägga till en bild? Så bloggandet ska jag verkligen försöka engagera lite mer tid till!

- UMGÅS MED FOLK SOM FÅR MIG ATT MÅ BÄST

Jag har länge lyckats lägga ner energi på fel människor. Jag ser mig själv som en mycket omtänksam person och jag bryr mig om alla i min närhet. Men jag blundar gärna för folk som ger mig problem utan en tanke på hur jag mår, och försöker ändå alltid förlåta och se det bästa i personerna. Jag ska inte sparka ur människor ur mitt liv detta året, men jag ska sluta vara blind mot dom som inte uppskattar vår vänskap.

- ÄTA BÄTTRE

Jag känner alltid en stor skillnad på om jag har käkat en bra och lite nyttigare måltid eller ett burgarmål på Mc Donalds. Jag som person behöver äta lite oftare än endast frukost, lunch och middag- och ska även börja käka någon frukt emellan åt eller en kvarg för att hålla energin på topp.

- FOKUSERA OCH ENGAGERA MIG I SKOLAN

Självklart har jag tagit skolan på allvar förut, men inte riktigt så intensivt som jag kanske bör ha gjort. Så detta år ska skolan vara prio 1. Inget mer slarv med tyskaglosorna eller ofokuserade lektioner för min del. Efter sommaren är det gymnasiet som gäller, då är det slut på mitt oengagerad jag.

- STAY POSITIVE

Jag är en extremt eftertänksam och emotionell person. Jag tar inte emot skit ifrån någon och jag har byggt upp ett starkt självförtroende som verkligen håller mig stabil många gånger, men inte alla... Jag ska i år ha en mycket positiv inställning på det mesta, inte hetsa upp mig för småsaker. Min svartsjuka ska krympa och jag ska ha en god syn på många fall- inte gråta för oviktiga tillställningar.

Vad är era mål eller nyårslöften år 2017? Vore kul å höra och insippra andra med hur ni tänker!

xoxo F

Likes

Comments

View tracker

daily, drömmar&funderingar

Guess who's back, back again.. Ja hur många gånger har jag sagt att jag ska börja blogga igen och sen slutat med att det har varit bloggtorka i flera veckor ändå??

Men nu är det dags, jag ska göra så gott jag kan och blogga ett par gånger i veckan åtminstone! För att detta året ska bli ett grymt år med massa förväntningar!

Ni får hänga med när jag i år börjar gymnasiet, ska dra igång med träningen igen, hänger me mina vänner och pojkvännen och en del shopping och kanske någon liten resa (???)..

Jag har mycket jag vill dela med er detta året, hoppas att ni även är lika sugna på att följa med och se!

xoxo F

Likes

Comments

daily, drömmar&funderingar

Hej kära ni! Uppdateringen på bloggen kanske inte är något som stör just er, men jag som älskar att blogga vill förklara mig än en gång varför det har blivit som det har blivit igen här på bloggen!!

När jag kom hem efter Cypern-resan, så har skolan och pojkvännen stått i centrum och har varit ett hinder för bloggen! Jag har den senaste veckan mått riktigt dåligt i och över skolan. Jag hade tre nationella prov i skolan i förrgår, vilket gjorde mig helt utmattad och slutkörd. Så igår bröt jag ihop helt å hållet, jag mådde psykiskt dåligt och var nedstämd hela dagen. Efter skolan låg å grät och hyperventilerade i timmar och hade min första panikångest-attack på 2 år.

Jag har så mycket att berätta om när det gäller min stress, så det tar jag i ett enskilt inlägg i framtiden när jag har orken att ta upp det.

Nu har ni koll på läget om varför jag inte är så aktiv vissa perioder.

KRAM PÅ ER, OCH TA HAND OM ER!

Xx

Likes

Comments

daily

hej hörni!! Nu har det inte blivit uppdatering på ett tag..
I fredags när jag kom hem ifrån varma Cypern så åkte jag direkt hem å inväntade pojkvännen som jag inte hade träffat på 10dagar, längtade ju ihjäl mig efter honom! Sedan spenderade jag hela helgen med honom å då ville jag inte att bloggen skulle komma ivägen!!

Sen i måndag hände inget speciellt, igår färgade jag håret hos frisören (ni kommer få bättre bilder med tiden) och idag så var jag på gymnasiebesök hela dagen och så käkade jag gott me killen på ett fik i Borås!
XXX

Likes

Comments

View tracker

Instagram@filippaohberg