Header

Nya inlägg

daily

Jag tycker personligen att det är så mysigt att läsa om bloggares planer för veckan, så kände att det kunde vara kul att dela med mig av min fullspäckade vecka! Då jag har något inplanerat varje dag :D

SÖNDAG:

Vi beger oss hemåt till Borås igen!

MÅNDAG:

Jag, min lillebror och pappa sätter oss i bilen i full fart till Göteborg för att möta upp storebror på Liseberg! Där ska vi spendera hela dagen tillsammans, och till kvällen ska vi se på Lotta på Liseberg!

TISDAG:

Jag & tjejerna snackar om att umgås i Göteborg tillsammans för lite shopping och god mat! Inte träffat dem på flera veckor!!

ONSDAG:

Pappas födelsedag, så det ska vi se till att fira!

TORSDAG:

Möjligtvis en tripp till Fredrikshamn! Men det återstår att se!

FREDAG:

Inget planerat som det ser ut just nu, men antagligen kommer jag tagga ihjäl mig till...

LÖRDAG:

...HÅKAN HELLSTRÖMS KONSERT!! Kan verkligen inte få in att det är dags efter ett halvårs väntan!!😍

SÖNDAG:

Det är dags att åka upp till Stockholm! Så kul!

puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

daily

En vacker liten gata i Köpenhamn..

Nu har jag inte varit den mest ideala bloggerskan det senaste.. Igår så var hela familjen supersömniga.. Vi låg kvar i sängen till runt halv 11 och åt frukost med halvöppna ögon typ. Sen så var det riktigt trist väder medan vi var på Halifornia i Varberg under dagen så det var inte så mycket till Bloggmaterial där inte..

Men idag så ska jag vistas på stranden då det ska bli runt 23 grader !! Skönt! 

puss & kram
  • daily

Likes

Comments

daily, resor

Nu har jag precis duschat efter ett par timmar på stranden. 23grader idag! Det får man ta vara på, så jag har lagt mig i solstolen ute på gräsmattan!

Igår var vi ju somsagt i Köpenhamn... Min favoritstad...

Lik som förra året, så "hälsade vi på" Christiania. Och jag är fortfarande lika faschinerad över hur personerna som säljer knark där inne faktiskt vågar stå där. Förra året så stod de me masker eller bandanas för munnen + solglasögonen för att de skulle vara fullt anonyma! Men igår så stod folk med bara ansikten och sålde som om det vore lika vanligt som om det skulle vara ett lemonad-stånd. Rätt sjukt.

Vi köpte glass hos Vaffelbagaren i värmen & självklart tog vi en runda i Nyhavn! Så himla mysigt med husbåtarna som folk faktiskt bor i, och restaurangerna som är staplade längs kajen, fyllda med glatt folk!

Vi strosade runt i 7 timmar och jag känner mig verkligen helt förälskad i denna stad. Får fjärilar i magen av hur galet vackert det är!

puss & kram

Likes

Comments

daily

Ouff... såhär tidigt har man inte ställt klockan på ett par månader alltså.. Men nu ska vi sitta i bilen ett par timmar påväg mot Malmö för att sedan sätta oss på bussen till... KÖPENHAMN!!

Ja, äntligen ska jag till mitt älskade Köpenhamn igen! Gud vad jag älskar den staden!

Så där ska vi strosa omkring hela dagen och umgås, äta gott och kanske tillome lite shopping? Hmm.. Hörs senare!

puss & kram

Likes

Comments

daily, mat & dryck

Vad är härligare än att träffa en vän som man antingen inte sett på länge eller inte brukar umgås med så ofta? Så himla mysigt!

Idag mötte jag upp Tilde för att köpa fika till vår picnic vi bestämde oss för att ha! Vi satte oss på Mölarps Kvarn i Fristad och bara pratade, pratade, pratade.. Sen flyttade vi oss till Borås mysigaste lilla strand som ligger i Frufällan!

Nu sitter jag i bilen med Calle & Pappa påväg till Falkenberg ännu en gång! För imorgon ska vi nämligen till... Ja det berättar jag då!;)

puss & kram

Likes

Comments

Instagram@filippaohberg