Nya inlägg

daily, style

Hey Macklemore? can we go thrift shopping?

Solklart att jag bara verkligen var tvungen att sno åt mig Cajsas jacka för ett par bilder! Så jävla ball! Köpt på Zara!

Så vad händer idag?

Jo inte alls mycket! Jag kanske ska testa att styla med kavaj idag- känner att det är min tur att testa trenden! Vi får se om jag vågar, vet inte hur jag ska klä i den för att fortfarande behålla min egen look.. hmm..

Efter skolan så väntar jag en timma med @cajsaajohansson på bussen då hon ska med samma buss som mig men vi ska matcha den med en till person. Så då passar vi på och dödar lite tid med att fota lite! Lika bra det!

Kanske det kommer upp lite bilder på mig i kavaj då trots allt ;P

puss & kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

daily

Så idag efter skolan var det ettornas dag på Bäckängsgrymnasiet vilket handlade om att det i aulan var en står presentation av alla 30 föreningar!

Jag har än så länge gått med i två!

Venus: Som är en kvinnoförening, där det kommer uppkomma roliga event så som resor och bastukvällar, och massa massa mys!

Amorinerna: En kärleksförening som handlar om kärlek & respekt! Har inte riktigt uppfattat vad de gör haha, men är förväntansfulla på vad de har att erbjuda ;)

Och jag ska se vad fler kul föreningar det finns att söka till! För självklart ska jag gå med i fler😃

puss & kram

Likes

Comments

daily, style, recomend

Rubriken på inlägget beskriver verkligen mig och och @cajsaajohansson i våra fluffjackor! ÄLSKAR DOM! Speciellt nu inför hösten!

Idag efter skolan så tog jag och Cajsa oss ner till stan för att hitta lite locations till att fota outfits!
Därefter åkte jag hem och jag har verkligen haft NOLL energi, som vanligt :/ Tror det beror på att jag har för lite järn i kroppen.. Har inte haft mens på 1,5 år nu pågrund av mina minipiller (en rätt intressant förklaring till varför jag valt bort mensen, berättar det någon gång!) och så äter jag inte kött längre (kan ta det i ett enskilt inlägg) så har brist på järn.. Ska köpa järntabletter för det!

I podden "Kickstart" hörde jag även om en serie på Netflix som heter "Black Mirror". Vet inte riktigt hur jag ska förklara den, men varje avsnitt handlar om något nytt och något tragiskt typ!

Det känns nästan motbjudande och äckligt att säga att jag tycker den redan är så jävla bra- och då har jag liksom bara sett 2 avsnitt ännu! Man verkligen fastnar i den av spänning!

Ett exempel är att det var en premiärminister som var tvungen att ha samlag med en gris i direktsändning över hela landet för att kunna befria en gisslan... Så sjukt, EUW!

puss & kram

Likes

Comments

daily, style, spend, mat & dryck

Igår så var vi somsagt i Götet och hade kaffestund hos Kafé Magasinet, och innan dess så hade ju @AmandaWibergs & @cajsaajohansson en liten shoppingtur- och kan vi bara AVGUDA jackan hon köpte?! Helt seriöst? Stor fuskpäls i kappform i PUDERROSA!! Grymt drömmig och ball! Kommer såå låna den från henne till några grymma outfitbilder alltså😍

puss & kram

Likes

Comments

daily, mat & dryck

Alltså SE på inredningen?! Det är inte mycket man kan kalla perfekt alla gånger- men detta stället får det ordet till efternamn alltså!

Ser nu att jag skrivit FredagsBio, SeptemberLördag och nu KaffeSöndag haha! Har varit en allmänt fin helg helt enkelt antar jag!

Idag så bestämde jag, @albinljungdahl , @cajsaajohansson & @AmandaWibergs att mötas upp i "Götlaborg" för att ses på en kaffe! Vi tog spårvagnen till Haga för att sätta oss på Kafé Magasinet, men jag och Albin var döhungriga och tjejerna var shoppingsugna innan butikerna skulle stänga igen för dagen- så vi åkte tillbaka och gjorde lite ärenden innan vi skulle sätta oss på Kafét igen!

Det var första gången jag fikade på Kafé Magasinet, och det var verkligen grymt mysigt och härlig stämning! Gott kaffe också kan jag tillägga;) (JA, jag har faktiskt lärt mig att dricka kaffe nu haha!!)

puss & kram

Likes

Comments

Instagram@filippaohberg