Header

daily, resor

Idag har dagen riktigt sprungit iväg! Har precis spelat en omgång yatzy me mina bröder och Carro !! Åkte ett par timmar i backen och sen drog vi hem me några norska bekanta och åt lunch tillsammans! De har världens gulligaste ungar, Kristian, 4år och Henrik, 8år! Nya favoriter helt klart, älskar även hur gulliga de är när de snackar sin norska😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

daily, resor

Jag vill önska er alla Glad Påsk! Har spenderat dagen uppe i backarna idag, så härligt!!

Likes

Comments

daily, resor

första dagen har vi spenderat med att ha promenerat runt i GaustaBlikk! Så härligt ställe! Imorgon börjar skidåkningen och så ska vi ha påskmiddag!! Myyyys

Likes

Comments

daily, resor

Hej hörrni.. Klockan har just slagit 7 och nu har jag suttit i bilen påväg till Norge i ca 2h.. Beräknad tid ungefär 5 timmar bilväg kvar, mysigt! Älskar att ha långa roadtrips! Fick mig endast 2,5h sömn inatt så är inte den piggaste men det tar jag igen i natt! Kram, hörs i Glautenblikk!

Likes

Comments

daily, resor

Jag vill ge cred till min storebror som tagit dessa fantastiska bilderna, ni hittar hans instagram HÄR , där han lägger ut galet vackra bilder!!

NORGE, GAUSTABLIKK: 2 DAGAR

ÅH JA.. På Fredag morgon åker jag och familjen till Gaustablikk där min storebror, hans sambo och hennes familj väntar! Vi ska alltså spendera helgen och påsken i Norge tillsammans med massa skidåkning!

SOMMARLOV: 65 DAGAR

Här är några glada bilder från förra årets skolavslutning med tjejerna!! Jag har REDAN köpt min skolavslutningsklänning som är i vit spets.. Längtar tills jag kan visa er den!

HÅKAN HELLSTRÖM: 108 DAGAR

Och det bästa till sist. Det som betyder mest och som ger mig hjärtklappning så fort jag tänker på det. Jag ska ÄNTLIGEN på Håkan Älskling Hellström!!!!!! Ska berätta i ett enskilt inlägg hur fruktansvärt mycket denna människan har betytt för mig genom åren, och hur jag hans senaste konserter har suttit utanför och lyssnat.. ÄR SÅ EXALTERAD!

Likes

Comments

Instagram@filippaohberg