View tracker

daily, drömmar&funderingar

Hej kära ni! Uppdateringen på bloggen kanske inte är något som stör just er, men jag som älskar att blogga vill förklara mig än en gång varför det har blivit som det har blivit igen här på bloggen!!

När jag kom hem efter Cypern-resan, så har skolan och pojkvännen stått i centrum och har varit ett hinder för bloggen! Jag har den senaste veckan mått riktigt dåligt i och över skolan. Jag hade tre nationella prov i skolan i förrgår, vilket gjorde mig helt utmattad och slutkörd. Så igår bröt jag ihop helt å hållet, jag mådde psykiskt dåligt och var nedstämd hela dagen. Efter skolan låg å grät och hyperventilerade i timmar och hade min första panikångest-attack på 2 år.

Jag har så mycket att berätta om när det gäller min stress, så det tar jag i ett enskilt inlägg i framtiden när jag har orken att ta upp det.

Nu har ni koll på läget om varför jag inte är så aktiv vissa perioder.

KRAM PÅ ER, OCH TA HAND OM ER!

Xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

daily

hej hörni!! Nu har det inte blivit uppdatering på ett tag..
I fredags när jag kom hem ifrån varma Cypern så åkte jag direkt hem å inväntade pojkvännen som jag inte hade träffat på 10dagar, längtade ju ihjäl mig efter honom! Sedan spenderade jag hela helgen med honom å då ville jag inte att bloggen skulle komma ivägen!!

Sen i måndag hände inget speciellt, igår färgade jag håret hos frisören (ni kommer få bättre bilder med tiden) och idag så var jag på gymnasiebesök hela dagen och så käkade jag gott me killen på ett fik i Borås!
XXX

Likes

Comments

View tracker

daily, resor

ikväll tillbringades den allra sista kvällen här i vackra Ayia Napa på Nissi Beach än en gång!
Det fick bli ett dopp i det kristallklara havet innan vi drog oss tillbaka till hotellet för att packa och duscha innan vi om nån timma ska iväg å äta middag!
Imorgon går mitt plan från Cypern till Sverige klockan 10, inte jättepepp på snö och minusgrader kanske, men längtar efter alla underbara där hemma!

Likes

Comments

daily, resor

trots att jag följt hotellets policy som lyder
"do not feed the cats"
-hela veckan, så jag bara inte säga nej till denna raringen som stod å jamade å klappade mig på armen med tassen...
kissen kan sina knep😉
bjöd på ett par laxbitar när inte personalen såg..
Oops

Likes

Comments

daily, resor

just nu sitter jag och gör ett supersnabbt inlägg här till er då det inte blivit någon uppdatering idag!!

Ikväll är det RockTema på hotellets showschema!!
superkul!

Likes

Comments

Instagram@filippaohberg