daily

Hej raringar! Viist e hösten så himla mysig? Varma drycker på promenader bland höstlöven med en mjuk halsduk runt halsen eller somna till regnet som smattrar mot fönstret?

Mysiga fikor på olika caféer slår nog nästan allt nu när det är så himla fina färger ute! Ett tips till dig som bor i borås eller bara tittar in i staden en dag- borde absolut ta ett besök på Bakgården som ligger vid CaroliKyrkan!!

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

daily

Hej sötnosar! Idag har jag längtat hem från skolan hela långa dagen:( Vädret har varit riktigt, riktigt kallt och tråkigt.. Jag hade matteprov precis när jag kom in till skolan imorses, hoppas att det gick bra.. Något positivt var ju dock att jag fick B+ på en uppsats/novell i svenskan, såå skönt och kul att få se det!!

När jag sedan kom hem i regnet, så var det första jag gjorde att sätta på en varm dusch, fixa lite smått och gott och sedan lägga mig i min stora, nya dubbelsäng jag införskaffade mig igår ifrån ikea!! såsåså mysigt!!

xoxo

Likes

Comments

daily

Hej kära ni, hoppas ni mår bra!! Höstvädret har ju verkligen varit jättefint här i Borås!!

Igår så hade jag ett dundermysigt kalas för mig med släkten, vi åt massa god mat och snackade till kvällen drog mot sitt slut! Tycker verkligen om dessa tillfällen när alla samlas och umgås!

xoxo

Likes

Comments

daily

I Onsdags var det jag som fick stå i centrum och fylla år!! Jag spenderade min dag med mina älskade tjejkompisar då vi hade jättetur och hade studiedag, huuur perfekt ens? Få vara ledig på sin födelsedag!! Vi alla shoppade in något smått och gott till garderoben, såå skönt att inte behöva shoppa på ett tag (säger ja nu ja haha ;P ) !!! Jag tänkte göra ett slags litet HAUL-inlägg på vad jag köpte in till mig själv, låter det som en kul idé? Vill verkligen börja bli mer aktiv på bloggen nu, nästan försummat hur mycket jag älskar bloggandet ju!!

XOXO

Likes

Comments

Instagram @filippaohberg