View tracker

Idag har jag blivit med nya skor (!!) absolut inte för att jag behövde några, men!!! Vad har jag mer gjort? Vaknade hemma, gjorde pannkakor till frukost.. Senare kom Ofelia och vi hängande lite :)

Ikväll ska jag dricka lite drinkar med lite vänner! Hoppas ni får en fin helg, det ska jag ha i mina nya skor ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hur har eran dag varit? Lika bra som min? Det tvekar jag på, inledde med att komma 20 minuter försent till jobbet (3 dagen jag kommer försent. & har jobbat 3 dagar..) efter jobbet åkte jag hem och packade om för att sen möta upp Nicolina på stan, vi skulle käka middag på East men blev istället att vi landade på Zara.. Ut kom vi med varsin jacka:) Sedan rörde vi oss hemåt, jag köpte lite käk på Max :) Nu blir det film & dusch. Imorgon väntar jobb till 3 sedan mer jobb för att sedan avslutas med drinkar. Hörs imorgon :)

Likes

Comments

Det absolut bästa uppträdandet någonsin.

Likes

Comments

Vill ni äta stans bästa bullar? Då ska ni gå till Le violin dingue, ligger på Olof palmes gata precis vid Sveavägen. Alla jag har tagit dit har dött för deras vaniljbulle. STORT TIPS!

Likes

Comments

The high line in my new gucci sneakers

Likes

Comments

Tjo, idag vaknade jag i soffan, verkligen så skönt att sova där ibland.. Tog det lugnt hemma större delen av dagen, fixade med lite tvätt och så rörde mig senare emot Nicolina som höll på att packa upp, köpte med mig middag från Vapiano, har verkligen varit emot det stället tidigare men måste säga att deras pasta är god och sjukt prisvärd.

Nu är jag hemma och tänkte ta en dusch för att sedan lägga mig. Var och gjorde naglarna igår, kvinnan som gjorde dom sa *yellow?! U sure? Its not a pretty color'' jag gillare så vem bryr sig :)

Likes

Comments

Det var inte igår. Hur mår ni? Själv är jag fruktansvärt bakfull.. Blev en spontan utgång igår & jag blev alldeles för full, det ångar man bittert idag. Vad mer har jag gjort sen sist? Har varit i Miami & Fort Lauderdale. Flög några dagar efter till NY med vänner, Ofelia introducerade oss till Magnolia Bakery's banana pudding, blev helt såld (Ni måste käka den om ni är i NY!!) Har också blivit med heltidtjänst vilket innebär 8-5 varje dag.. Kanske inte drömlivet men absolut nödvändigt då rutiner i funnits i mitt liv. Vad mer? Har försökt bli nyttig, höll i en dag. Ska försöka hålla igång bloggandet nu (så jag har något att göra på jobbet)

Likes

Comments

Likes

Comments


Igår så var jag och Victoria och käkade på Vapiano i gamla stan, var supermysigt. Och som jag nämnde tidigare var denna dag en lite värre dag i sig. Men livet går väl vidare. Hoppas dock att trafiken står lika still imorgon så att man kan ligga kvar i sängen med ett cleant samvete. Men ska väl försöka kriga mig till skolan ändå.


Just nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting förutom att småprata i telefon och har på det nya albumet Cozy Tapes i bakgrunden. Annars hade jag njutit som fan av det men nu när jag vet att jag inte kan ta mig någonstans pga vädret och trafiken så vill jag ingenting annat än att hitta på något. Utgång hade varit fett just nu. Men ne.


/ J

Likes

Comments