Stormzy släppte sitt nya album idag och jag ÄLSKAR det. Dessa låtar ovan är my top four favorites. Längtar till i maj!!!!


/ J

Likes

Comments


Jag fyller ju 20 om sisådär en månad och dessa tre saker står högst upp på min önskelista. SO NICE YÄ.


/ J

Likes

Comments

Vi är verkligen sämst. Bloggar as fugg i några dagar och sen dör bloggen i några månader, haha. Tänker inte säga att "NU JÄVLAR KÖR VI" för jag vet att varken jag eller Filippa kommer palla blogga vareviga dag, sary.


Annars då?

På veckodagarna så går jag vanligtvis i skolan, så mycket jag bara kan... och annars jobbar jag. Och på helgerna så umgås jag med vänner och går ut. Det gamla vanliga det vill säga.


Sitter just nu i skolan och har bild specialisering. Vad det är kanske ni undrar, and so do I sisters. Ska hem efter detta och göra klart mitt gymnasiearbete som ska vara inne imorgon (!!!). Bra med framförhållning va? Dock så har jag "bara" gjort en fotobok med ögonblicks-bilder som faktiskt blev fett bra, ni kan få se sen.


Älskar att jag skriver "ni" som att det vore några läsare här inne. LOVE U ANYWAY DARLINGS XOXOX


/ J

Likes

Comments

Vetements, Vans, Gucci och Valentino.

Likes

Comments

Ingen lär väl ha missat Vetements som har slagit igenom real big på senaste. Deras samarbete med Champion är 2 DIE 4 och nu kommande Juicy samarbetet är galet. Vill ha ALLT.


/ J

Likes

Comments

Balenciaga - Karl Lagerfeld - Céline - Acne - H&M - Gucci


Dyr jävla outfit men fan så fin den är. Jackan dödar and so does the price :-)

Likes

Comments