/ J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Brukar vanligtvis inte veta vad jag ska ha på mig i skolan och slutar oftast i hoodie, jeans och Uggs haha. Men detta hade jag i alla fall på mig igår. Så att ni vet liksom.


/ J

Likes

Comments


Kanye West x Adidas - Ray Ban - YSL - Valentino - Adidas


/ J

Likes

Comments

Det känns som att det bara är jag som bloggar här när jag berättar om vad jag gör om dagarna och ingenting annat. Haha? </3

Nej men i vanlig ordning så tänkte jag skriva om min helg antar jag, för det är det enda jag har att skriva om.

Sååå, i fredags var jag på Caféet med Petra, Victoria, Laura, Anina och Emelie. Hade inte kul alls för ovanlighetens skull, så jag och Petra drog därifrån, tog en öl, köpte mat på Seven och drog hem. Eller jag träffade en kompis och hängde ute lite för sent. Och sen i lördags så var jag ute igen, men på Marquise denna gång för att fira Fabian som fyllde år. Hade faktiskt kul med tanke på vad jag förväntade mig.. Och slutligen, igår, så var jag på bio med Petra och Victoria. That's it.


/ J

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR folk som har casual outfits, helsvart kan vi säga, och matchar det med ett par "utstickande" skor. Till exempel dessa tre ovan. Vill verkligen ha de översta, HUR FETA 1-10?

Eller ett par glittriga, som jag vet att Filippa har, eller ett par i krossad sammet. SÅ himla fint.


/ J

Likes

Comments

​Hey you guys. Whatsaaaap med mig är det bra tack!

Veckan har gått SÅ fort så att jag knappt hunnit med. Men jag har i vanlig ordning gått i skolan i alla fall! Utöver det så har jag varit i Ida Sjöstedts showroom, käkat lunch med min syster, hängt med Victoria, varit på möte and so on.

Imorgon är det fredag, SOM JAG LÄNGTAT. Ska bosätta mig hos Victoria över helgen och utgång står på schemat as usual. Är sååå taggad på denna helg. Tjoho.


/ J

Likes

Comments

Idag, kära vänner, har jag varit i skolan all freakin' day och efter det så åkte jag till stan och kollade lite. Kom hem, pluggade, däckade och nu är nu. Facetimear med Cajsa och dreglar över kläder, as usual.


/ J

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här veckan har jag hunnit med SÅ mycket. Har varit ute både onsdags, torsdags, fredags och lördags vilket resulterat i att jag nu är DÖD. Har haft SÅ himla kul. Hade kul på Caféet med My och Aleks i onsdags, var på Justins konsert i torsdags, drog sen till Rose både i torsdags och fredags och igår så var jag och Victoria lite överallt.


Nu då? Jag ligger i sängen och försöker att inte somna då jag och familjen snart ska på bio! Ska bli skönt att ta det lite lugnt. Måste plugga ikväll också. Verkligheten hits me now.


/ J


Likes

Comments