View tracker

Lotusbuffé på lunchen och kycklingsallad på kvällen. Levde life men är i matkoma godnatt!!

Likes

Comments

Var på Ikea häromdagen och köpte en byrå som jag ska ha mitt smink i. Sorterade därför mitt smink och känner mig väldigt organiserad nu haha. Blev sjukt nöjd och säkert pappa också då mitt smink förr låg utspritt över hela handfatet hehe. Gymmade idag med Ella, det var såå skönt att komma igång igen. Träningsvärken börjar redan komma vilket bevisar en bra träning. Ha en bra dag kramis!

Tog några bilder på det jag hunnit lägga in i lådorna då ett inlägg inte är någonting utan bilder.

Likes

Comments

Kollade precis på Mean Girls och insåg att jag ska börja använda mer rosa plagg haha. Är inte direkt den tjejiga tjejen men det är verkligen så fint med rosa klänningar och jumpsuits. Slängde därför ihop ett rosa collage när jag väl letade inspiration till mig själv. Klicka på länkarna under collagen för att hitta alla plagg. Kramisar!

1. Hitta HÄR! 2. Hitta HÄR! 3. Hitta HÄR!

4. Hitta HÄR! 5. Hitta HÄR! 6. Hitta HÄR!

Likes

Comments

Supermysig kväll med saknade babes på pinchos. Kom precis hem och är proppmätt så ska bädda ner mig i sängen och kolla på någon mysig film. Godnatt!

Likes

Comments

Hej!! Är äntligen frisk från förkylning, halsont och diverse och ska börja träna på gym igen. Fick ett gymkort i födelsedagspresent så ska verkligen ta tag i det nu. Tränar enbart för mitt egna mående då man mår så sjukt mycket bättre och det känner jag verkligen av. Är på riktigt taggad och ska bli superkul då jag känner många som gymmar på samma gym. I alla fall behöver jag lite motivering och tänkte dela med mig av massor av snygga träningskläder sporttoppar som sporttights. Jag tycker personligen att det är snyggast med en svart eller "lugn" tröja för att matcha det med ett par skrikiga tights. Klicka på länkarna under bilderna för att komma till plaggen! Ha det bra kramisar!


Träningslinnen

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

1an // 2an // 3an // 4an

1an // 2an // 3an

Likes

Comments