Föra veckan började skolan igen och det är nu dags för sista terminen på gymnasiet. Kan knappt fatta det, tiden har gått så snabbt och om 143 dagar(!!!) tar jag studenten, hur sjukt! Helt ärligt är jag så himla taggad på att ta studenten, på senaste tiden har jag varit sjukt skoltrött så ska bli skönt att få en paus! Kämpar just nu på med sista delen av gymnasiearbetet och håller även fullt på med UF. Det är en hel del saker man ska göra i trean, men tanken på att man snart tar studenten är extremt motiverande och gör det enklare att klara sig igenom allt plugg.

Har i alla fall redan fixat balklänning och beställt studentmössa, vilket innebär lite mindre stress inför studenten. En del tycker säkert att det är tidigt att fixa sånt redan nu, men tro mig det kan löna sig att vara ute i god tid. Då blir det inte lika mycket att stressa över de sista månaderna i skolan och man kan istället njuta av att studenten närmar sig.

Vet inte än vad jag vill bli efter studenten, vet bara att jag inte vill fortsätta plugga på en gång. Har nu bestämt mig för att åka i väg som Au-Pair i London. Är sjukt taggad och har nyss kommit igång med ansökningsprocessen, kan skriva mer om det i ett annat inlägg. Tror det är viktigt att ha saker att se fram i mot efter studenten också, så att man inte bara har studenten och sen efter det händer inget. även om det bara är en kort resa eller något annat litet så finns det i alla fall något som händer efter skolan slutat helt.

Ser i alla fall fram emot de sista månaderna i skolan och ska se till att försöka njuta även fast att det kanske blir mycket att göra, man kanske saknar det när det väl är slut. Nu måste jag faktiskt gå och plugga för jag har ett tal jag ska göra imorgon.

Hoppas ni har haft en bra helg!
Kram Filippa

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg och mitt första inlägg!

I det här inlägget tänkte jag svara på lite frågor om mig, ett ganska standard första inlägg. Men känns ändå behövligt så att ni som läser vet lite mer om mig som sitter här och skriver. Okej då kör vi :

1. Namn? - Filippa Maria Nike Wilhelmsson (Förklarar bloggnamnet, FilippaMNW)

2. Ålder, Födelsedag & stjärntecken? - 18 år, Född 28 december 1999 och stenbock.

3. Favorit mat?- TACOOO

4. Serie eller film? - 100% serier

5- Favorit serie? - Kan helt ärligt inte säga en, men om jag MÅSTE välja skulle jag nog säga Sherlock Holmes(BBC). Men det finns så sjukt många bra, svåraste valet jag har gjort!

6. Skola? - Går just nu sista terminen på gymnasiet (hur sjukt?!?) och jag går på communication program (samhällsvetenskapsprogrammet) på Thoren Business School.

7. Vad gör du helst på din fritid? - Spenderar tid men min hund, läser böcker, kollar på serier eller sminkar mig.

8. Pratar du några olika språk? - Svenska (duuhh), engelska (looovee) och LITE spanska (hola?)

9. Vad ser du mest fram i mot 2018? - Alla resor jag ska göra! Först blir det Berlin, sen Frankrike och sen London! Hur kul?!?

Okej det var alla frågor för det här inlägget. En del var helt klart mer relevanta än andra men nu vet ni i alla fall lite mer om mig! Vill bara säga att jag ser sjukt mycket fram emot att blogga om allt som kommer att hända framöver och jag hoppas det blir roligt att följa min resa för att till exempel bli Au-Pair till hösten. För det ser jag fram i mot att skriva mer om!

Hoppas ni har haft en superbra start på 2018 och fortsätt gärna följa min blogg, skulle göra mig super glad!

Kramar Filippa

Likes

Comments