View tracker

Hej alla snyggingar!! Nu är det 2017 (!?), vart tog tiden vägen egentligen? 2016 har, enligt mig, gått ganska fort och det har heller inte varit något särskilt bra år för mig. Eller egentligen har det inte hänt något superspeciellt vilket har gjort det till ett rätt så tråkigt år, så det känns jättebra med ett nytt år!

Jag spenderade iaf min nyårsafton med min syster och två kompisar. Vi var hemma hos oss och började med en hel del snacks och lite olika spel. Vi hade planerat innan att vi skulle köpa pizza till middag (jättefancy nyårsmiddag,vet haha) så då gick vi och köpte det. När vi hämtat pizzorna åt vi dem självklart och sedan kollade vi på film och åt ännu mer snacks. Sen spelade vi faktisk Just Dance, vilket enligt mig är superkul! Man kan nämligen använda datorn som själva skärmen och mobilen som kontroll så det är väldigt enkelt (och helt gratis!)! Resterande timmar innan tolvslaget balande vi dans och spel, och ÄNNU mer snacks och godis! Sen vid tolvslaget kollade vi på fyrverkerier. På nått märkligt sätt så sprang klockan iväg och det slutade med att vi gick och la oss kl 04! Jag tycker det var ett väldigt roligt och mysigt nyår som jag gärna gör om igen! Hoppas ni hade ett bra nyår och gott nytt år på er allihopa!

Puss&Kram<3

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Hoppas ni alla har haft en jättebra jul, det har jag haft i alla fall! Jag har ätit jättegod mat, fått superfina julklappar och haft det mysigt helt enkelt!

Jag har inte riktigt några större planer för resten av jullovet men det ska bli väldigt skönt att bara få slappa och slippa skolan och läxor!

kram <3

Likes

Comments

Bild från imorse <3

Hejsan allihopa! Nu sitter jag hemma i soffan efter den sista skoldagen för 2016!! Eller alltså den sista dagen med vanliga lektioner, för nu har jag prao en vecka och sen får jag jullov 22 december. Jag längtar så sjuuuukt mycket efter jullov och julafton, det ska bli så kul och mysigt!! Men nu ska jag i alla fall bara det det lugnt och förbereda lite saker. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

KRAM <3

Likes

Comments

View tracker

Yeyy, nu är det äntligen fredag! För mig har den här veckan gått väldigt fort dock men det är ändå alltid lika skönt och kul med fredag! Har inga speciella planer men ska kanske hitta på något med några kompisar, vi får se.. Ha nu en superbra helg allihopa! kram <3

Likes

Comments

Kolla vilka snygga träningskläder!! Vill ha nuuu! Själv äger jag mest svarta träningskläder men jag tycker det är väldigt snyggt med färgade! Dessa två kommer från Bring Sportswear och de har så sjukt snygga och många olika träningskläder som ni bara måste kolla in om ni inte gjort det! <3

Likes

Comments

Hejsan! Nu sitter jag i soffan och ska försöka plugga lite och kanske kolla lite Youtube eller Netflix. Idag var jag hemma själv så då fick jag göra middag till mig också. Jag gjorde en tortellinigratäng fast det blev mer som torr tortellini med lite ost på haha! Nä, men jag började med att koka pastan i 4 min. Sen la jag i pastan i formen och hällde på lite mjölk(?) och sen lite ost över. Den blev som sagt ganska torr och tråkig så jag skulle tagit grädde istället för mjölk för då vet jag att den blir god, väldigt god! Aja, tänkte bara kika in lite här.. KRAM

Likes

Comments