Header

Kan inte riktigt förstå att jag inte kommer att se min syster på vääääldigt lång tid nu. Imorse lämnade hon Sverige tillsammans med hennes pojkvän för att resa några månader i Central-och Sydamerika. Kändes väldigt konstigt att säga hejdå, det blir så mycket tydligare för mig att jag också åker snart. Därför hade jag, mamma och Fanny planerat en riktig mysdag.

Klockan tolv träffades vi på Post där vi drack lite kaffe innan vi gick in till Skönhetsfabriken för bubbel, relax och massage.

När vi var klara på spat så gick vi vidare upp för att äta Posts brunchbuffé, vilket var otroligt gott... Mycket mat dock, eftersom att det både fanns ett jättelångt buffébord och en varmrätt som skulle serveras.

Senare på kvällen kom lite kompisar hem till mig och förkrökade lite innan vi gav oss vidare in till stan. Kvällen avslutades tidigt för min del. Hoppas ni hade en bra lördag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fantastiska minnen.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Även idag fick jag ta ut komptid, så direkt efter jobbet åkte jag och köpte skaldjur till kvällen. Fan va jag älskar skaldjur! Är sugen på skaldjur dygnet runt, så ser oerhört mycket fram emot middagen idag. Fixade ordning en vegetarisk italiensk sallad till lunch. Buffalomozzarella sallad toppad med hela kapris och balsamico, mums. Tycker generellt sätt att matlagning är väldigt roligt. Att få skapa något med riktiga och fräsha råvaror är verkligen balsam för själen. Ofta kräver dock denna typ av matlagning mer tid, tid som jag alltid inte har.

Likes

Comments

I år var det en mycket lyckad nyår för min del. Min syster och hennes kompis hade styrt upp en otroligt välplanerad och rolig fest med discotema. Jag förknippar ofta nyår med stress och vilsenhet då mina senaste nyår har varit lite oklara, men iår, vilket partaj! Jag tror jag somnade närmre 6-tiden. Riktgt sköj!

//Kvällen började med chark och bubbel med nära och kära. Även ett ostron slank ner.//

// Självklart så gick man all in med temat//

// Fejna söstra//

Två fantastiska värdar. Tack för en superrolig kväll!

Likes

Comments

​​

Tog ut lite komptid från jobbet idag, så slutade redan vid ett. Otroligt skönt då jag sov förskräckligt dåligt inatt. Så det första jag gjorde var att sova en liten powernap vilket gjorde mig starkare.  ​Lagade sedan lite käk till familjen och matlåda till mig. Är verkligen inspirerad av de asiatiska köken, så otroligt speciella smaker!  Jag skulle så gärna vilja åka på en matlagningskurs i Japan, kanske är det något att sträva efter min vistelse i Australien? Det blev iallafall en asiatisk sallad med massa koriander, lime, ingefära och chilli samt sojamarinerad kyckling. Mycket gott. Jag ska om en liten stund bege mig till gymmet där jag ska gå på ett svettigt pass! Hoppas ni får en fin onsdag vänner.

Likes

Comments

Jag ska inte bara flytta hemifrån, utan också till andra sidan jordklotet. Jag byter snart ut läppstiftet och avenyn, till skyskrapor och surfare- för den 25 januari går nämligen flyttlasset till Melbourne, Australien där jag kommer att befinna mig under obestämd tid. Jag har massa blandade känslor i kroppen. Rädsla och nervositet att bosätta mig själv i ett land där jag inte har någon trygg punkt i form av vänner och familj, men framför GLÄDJE och nyfikenhet att göra en omvälvande förändringen i min vardag.


I den här bloggen kommer ni få följa mig och min nya vardag, där upplevelser och resor kommer stå i centrum. Är så peppad, ska liksom packa ner hela mitt lilla liv in en resväska. Känns skönt att det mesta av de ''administrativa'' inför resan börjar bli klart också. Jag kommer längre fram göra en klarare beskrivning på exakt vad jag ska göra i Australien, men det jag kan säga redan nu är att jag ska jobba där, och jag kommer börja de första månaderna som au pair.

Likes

Comments